Προς το περιεχόμενο

Aytos kyrioi kai kyries einai o OTE

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι φιλε μου.Κανενα απο αυτα που λες δεν γινεται.Ισως μονο το πρωτο.Αν εξαιρεσεις τα μεγαλα αστικα κεντρα δεν μπορεις πουθενα αλλου να βαλεις αλλο παροχεα.Χωρις τηλεφωνο δεν εχεις κ ιντερνετ.Αρα η μονη βιωσιμη λυση ειναι η πρωτη σου την οποια ηδη πραγματοποιουμε κ για αυτο κ παραπονουμαστε.Το κοστος της κινητης τηλεφωνιας ειναι υψηλο αλλα δεν ειναι απαραιτητο εξοδο.Αν θες μιλας 1 ωρα το μηνα κ πληρωνεις 10 ευρω.Το παραδειγμα σου ηταν ακυρο.Ο ΟΤΕ ειναι μονοπωλιο στο χωρο των παροχων υπηρεσιων κ αρα δεν μπορεις να τον αλλαξεις κ αν θες να χρησιμοποιησεις υπηρεσιες τηλεπικοινωνιων πρεπει να τον υποστεις.Οποτε μην λες οτι 3 ειναι οι λυσεις...Επισης απο την στιγμη που τρωει το ενα προστιμο μετα απο το αλλο κ δεν μειωνει τις τιμες του τοτε αυτο σημαινει οτι γουσταρει παρολα τα παραπονα των καταναλωτων να μας τα παιρνει.Οσο για το αν μπορει καποιος ιδιωτης να επενδυσει σε γραμμες να σε πληροφορησω οτι κ ο ΟΤΕ εκανε δικτυο με τα λεφτα του κρατους καταρχην κ αργοτερα με το "γδυσιμο" που εκανε στους καταναλωτες του.Αν θες να μιλησουμε για ολες τις ΔΕΚΟ τοτε τα ιδια θα σου ελεγα κ για ΕΥΔΑΠ(ΔΕΥΑΞ,ΔΕΥΑΘ κτλ) οπως κ για την ΔΕΗ.Αλλα εδω ειναι forum τεχνολογικο κ το θεμα ξεκινησε απο τον ΟΤΕ.Τελεια κ παυλα.

Τα σέβη μου

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[quote name=xmperop1

""Μετά απ'αυτά που έγραψε ο xmperop1 θέλω δημόσια να εκφράσω τις τύψεις που νιώθω επειδή σκυλόβρισα τους καημένους τους υπαλλήλους του οτε που έκαναν 35 μέρες να με βγάλουν από το pcm.

Θέλω πάλι να ευχαριστήσω τον οτε και το συνάφι του για τις απίστευτες και πάμφηνες ταχύτητες που με συνδέει με τον έξω κόσμο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα χρόνια με είχε στον καταπληκτικό κόσμο της pstn και τότε προλάβαινα να πιώ κι έναν καφέ μέχρι ν'ανοίξει μία σελίδα ενώ τώρα ούτε τζούρα και νυστάζω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον αλτρουισμό του που δεν σκέφτεται την τσέπη μου σαν μερικούς άλλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους υπαλλήλους του που με τις τεράστιες γνώσεις τους και την άψογη τους εξυπηρέτηση και την παροιμοιώδη τους ευγένια μου δίνουν ακριβώς τη λύση που χρειάζομαι την στιγμή ακριβως που την χρειάζομαι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πολύ χαμηλές χρεώσεις στην σταθερή τηλεφωνία και για τα χαμηλότατα πάγαια' date='αφού από αύριο σκέφτομαι να δίνω και κάτι παραπάνω γιατί αισθάνομαι άσχημα.

Φτού γ...τη μου τελείωσε το ουίσκι.Πάω να φέρω κι άλλο μπουκάλι κι έρχομαι.""

Οπως και σε κάθε πτυχή της Ελληνικής κοινωνίας και αν δεν αποδόσει το ουίσκυ δοκίμασε κάτι ελληνικότερο πχ. τσίπουρο και μετά σειρά έχουν τα χάπια.

Φιλικά.[/quote]

Όπως καλά κατάλαβες αυτές τις απαντήσεις θα ήθελες να δεις γραμμένες και να εξυμνούμε όλοι μας τον εργοδότη σου γι αυτά που μας προσφέρει,αλλά δυστυχώς για σένα μόνο από μεθυσμένους θα μπορούσες να πάρεις τέτοιες απαντήσεις.Σε πληροφορώ πως ούτε αλκοόλ πίνω,ούτε χαπακώνομαι.Σίγουρα σε όλες τις δουλειές υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι αλλά στον οτε οι κακοί είναι ο κανόνας.Κι όταν ένας υπάλληλος ειναι κακός δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει και καλές υπυρεσίες.Δεν ευθύνονται ομως αυτοί γιαυτό που είναι αλλά 2 άλλα πραγματα.Αυτά λέγονται μονιμότητα και μονοπώλιο.Δυστυχώς χτίζουν χαρακτήρες και νοοτροπία.Το χειρότερο όμως είναι ότι μερικοί προσπαθούν να μας πείσουν πώς όλα καλά και άγια τα έκανε και τα κάνει ο οτε.Δηλαδή xmperop1 ακόμη δεν κατάλαβες πως δεν πείθεις κανέναν;Τι περιμένεις να σου πεί κάποιος που χρυσοπληρώνει κάθε μήνα και δίμηνο αυτόν το βρυκόλακα να πεί κι ευχαριστώ;Δεν νομίζω.

Εδώ σου λέμε όλοι πράγματα που μας συμβαίνουν κάθε τόσο κι εσύ μας λες ότι ολα εκεί μέσα στον οτε είναι αγγελικά πλασμένα;

Δημοσ.

File GT,

Mporei oi kinhth na einai proeretikh alla panw apo tis mises ellinikes oikogeneies exoun toulaxiston 2 sindeseis (pou simainei 20 euro toulaxiston / mina).Sinolika epomenws an to deis to thema, plirwnoun polla perisotera kai lene kai eyxaristw gia kati pou einai sxedon gia olous(ektos twn epagelmatiwn) AXRHSTO. Kai mou les twra oti tous peirakse ta 2 kai ta 3 euro ayksisi twn pagiwn?????

O OTE eftiakse to diktio toy me ta lefta tou ellinikou laou. SWSTO

O OTE itane DEKO (Dimosia epixeirhse koinhs wfeleias). SWSTO

O OTE D E N einai pia DEKO. To kratos POULISE thn etairia OTE (kai ayto simperilambanei ola ta pagia kefalaia - ypodomes me ta lefta tou laou) se idiwtes, Ellines kai Ksenous. O OTE simera epidiwkei to KERDOS. Oi idiwtes pou dwsane ta lefta tous - kai den itane kai liga - theloune KERDOS. Den einai xazoi. Gia na antagonisteis ton OTE prepei na ependiseis kai esu! Einai monopwlio giati kaneis den ependiei ta aparaithta kefalaia.(sxedon kaneis) To giati simbainei ayto den to eksetazoume edw.

Pio sigekrimena, otan les oti trwei to ena prostimo meta to allo ti ennoeis? Se pies apofaseis sigekrimena anaferese? Gnwrizeis kapia megalh etairia pou na min exei nomiko simboulio? Gnwrizeis kapoia megalh etairia pou na mi pezei oriaka me to nomo? Fysika kai tha faei prostima. K tha ta plirwsei. Apo kei kai pera leitourgei NOMIMA. Ypenisese oti epeidi trwei prostima, oti leitourgei paranoma???

Paraponiomaste (kai gw) oti den proothei thn eyryzwnikothta o OTE kai tis nees texnologies. Parolo pou ayto einai megalo psema, ti zori trabaei o ote na proothisei thn texnologikh proodo ths xwras???? To kratos perimenei apo mia idiwtikh epixeirhsh na bgalei ta kastana apo th fwtia?? De katalabainw me poia logikh o OTE einai ipeythinos gia to xali mas...

File Silok,

Kaneis de leei oti einai ola agelika plasmena. Kaneis de leei na peis eyxaristw. Alla na apodwseis tis eythines ekei pou prepei. Oxi mono ston OTE. Prepei na katalabeis to kathestws leitourgias tou OTE. Otan les monimothta sobarologeis???? De pires xampari oti allaksane ta pragmata? An de saresei kai mporeis kathrghse ton ote. Pigene sthn allh kai ftinoterh lisi ( kai otan th breis sfira na paw kai gw ). Me pia stoixeia les olous tous ipallhlous kata kanona kakous? Egw giati blepw to antitheto? De leme oti ta kanei kala kai agia. Apla pisteyw oti kanei oti mporei gia na exei kerdos sta plaisia ths nomimothtas? Aytos den einai o xrysos kanonas ths kathe epixeirhshs? H mipws den einai swsto ayto kai prepei na anathewrhsw ola osa spoudasa tosa xronia? Mipws ayto pou prepei na kanei mia epixeirhsh idiwtikh einai na dinei ta lefta ths gia to kalo tou laou kai ama exei zhmies na bazei kai apo th tzepi ths mexri na baresei louketo. Tha trelathoume telika edw pera.....

Δημοσ.

Φιλε τσιφουτη.Αντιθετως απο οτι λεει το ονομα σου εσυ επιλεγεις να εισαι ανοιχτοχερης.

Ο ΟΤΕ ειναι ακομη κ τωρα που μιλαμε υπο καθεστως κυβερνητικης διοικησης με ιδιωτικο management.Μετα το 2007 που λενε οτι θα ριξει η κυβερνηση το ποσοστο της κατω απο το 34% της καταστατικης μειοψηφιας τοτε κ μονο τοτε θα περασει σε απολυτως ιδιωτικα χερια.Ο ΟΤΕ ή μαλλον η κυβερνηση εκανε το λαθος κ επελεξε να αφησει τον ΟΤΕ να εκμεταλευεται το δημοσιο δικτυο της Ελλαδας μεχρις ωτου να βγουν τα κοστη της Εθελουσιας Εξοδου.Οσον αφορα το κοστος αγορας των μετοχων του ΟΤΕ ασε με να εχω την αποψη οτι κ λιγα πληρωσαν απο την στιγμη που ο τωρινος ΟΤΕ εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιει το τεραστιο δικτυο καλωδιων του ελληνικου κρατους.

Το κινητο τηλεφωνο δεν ειναι απαραιτητο μονο σε επαγγελματιες.Πολλοι γνωστοι μου που το θελουν μονο για τηλεφωνα το ξερεις οτι το επιλεγουν απο το σταθερο τηλεφωνο λογω των κατα περιπτωση φθηνοτερων χρεωσεων??Το κινητο αν το θες το χρησιμοποιεις για τις υπηρεσιες κινητης συνομιλιας που σου προσφερει.Ενω τον ΟΤΕ κ το παγιο του τον πληρωνεις θες δεν θες.Αν θες ιντερνετ τοτε απο 25-36 ευρω το διμηνο απαραιτητως.

Οταν ομως θες για την δουλεια σου να χρησιμοποιησεις το ιντερνετ τοτε πρεπει να υποστεις το χαρατσι του ΟΤΕ.Οι αυξησεις δεν ειναι 2-3 ευρω μονο.Δες την γενικοτερη φιλοσοφια του οργανισμου.Απειλουσε με υπερογκες αυξησεις σε ΕΠΑΚ,ΠΕΑΚ για να στρεψει τους χρηστες ιντερνετ προς την DSL μια υπηρεσια σημαντικα ακριβοτερη.Εγω αυτη την στιγμη δεν θελω σαν φοιτητης που ειμαι να πληρωνω 36 ευρω το διμηνο για μια ISDN συνδεση.Υπηρεσια που σε αλλες χωρες πιθανο να πληρωνα πολυ λιγοτερο.Ο ΟΤΕ οφειλει ακομη κ σημερα να προωθει την ευρυζωνικοτητα στην χωρα.Σκεψου κ εσυ.Χωρις νεες τεχνολογιες τοτε εταιριες που θα βασιζονται σε αυτες τις τεχνολογιες θα κλεισουν κ θα πανε αλλου.Χανουν πελατες ετσι.Δεν νομιζω οι Βρετανοι κ οι Γερμανοι που την προωθουν να ειναι μ@λ@κες.

Κ τελοσπαντων δεν μπορω να καταλαβω που το πας??Δηλαδη γουσταρεις με την τωρινη κατασταση??Θελεις να συνεχιζεται το τσεκουρωμα??Τι εισαι μαζοχας??Συγγνωμη που στα λεω ετσι αλλα γιατι να εναντιωνεσαι σε ανθρωπους που υψωνουν την φωνη τους για θεματα που δεν απασχολουν εναν αλλα χιλιαδες που ζουν κ εργαζονται κ τον ιντερνετ ειναι ζωτικο στοιχειο της δουλειας τους.ΕΛΕΟΣ δηλαδη.Εμ κερατας εμ γδαρμενος??

Τα σέβη μου

Δημοσ.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ:

Εχετε ολοι ξεχασει (ηθελημενα?) να αντιλογισετε στο αναμφισβητιτο γεγονος

της κοροιδιας και των αθεμιτων μεθοδων του ΟΤΕ.

Δεν ειπε κανεις οτι τα 2-3-5 ευρω ανα λογαριασμο θα μας σωσουν απο το

οικονομικο βαραθρο που αλλοι "κυριοι" εχουν φροντισει να βρεθουμε.

Ο καυγας ειναι στις μεθοδους που χρησιμοποιουνται για να μας τα παρουν.

Το οτι μερικες πορτες ειναι διαθεσιμες μονο για τον ΟΤΕ, ενω για ολες τις

αλλες εταιριες "ειναι τα DSLAM γεματα" ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο.

Το γεγονος οτι πριν απο ενα μολις χρονο κωλυσιεργουσαν τις DSL για να

προωθησουν τα netmod του θειου Σωκρατη (και μετα βεβαια να τα βαλουμε

εκει που δεν λαμπει ο ηλιος, για να παρουμε τελικα την DSL μας), ειναι το

λιγοτερο απαραδεκτο.

Το γεγονος του οτι πληρωνουμε ολοι μας (οχι ολοι, μονο οι τυχεροι που

εχουν ακομα ΟΤΕ) ενα παγιο για την pstn κι ενα αλλο παγιο για DSL, τη στιγμη που ειναι ενα καλωδιο, νομιζω οτι λεει πολλα για το πως μας

βλεπουν τα κεφαλια του ΟΤΕ.

Στο σημειο αυτο θελω να τονισω οτι δεν εχω τιποτε με τους εργαζομενους

του ΟΤΕ. Αυτοι απλα την δουλεια τους κανουνε, αλλοι καλυτερα,

αλλοι οχι τοσο καλα, αλλα τελως παντων.

Το προβλημα ειναι αυτες οι κουφαλες που κινουν τα νηματα.

Αυτα και sorry για το μεγεθος του post.

Δημοσ.
File GT' date='

Mporei oi kinhth na einai proeretikh alla panw apo tis mises ellinikes oikogeneies exoun toulaxiston 2 sindeseis (pou simainei 20 euro toulaxiston / mina).Sinolika epomenws an to deis to thema, plirwnoun polla perisotera kai lene kai eyxaristw gia kati pou einai sxedon gia olous(ektos twn epagelmatiwn) AXRHSTO. Kai mou les twra oti tous peirakse ta 2 kai ta 3 euro ayksisi twn pagiwn?????

O OTE eftiakse to diktio toy me ta lefta tou ellinikou laou. SWSTO

O OTE itane DEKO (Dimosia epixeirhse koinhs wfeleias). SWSTO

O OTE D E N einai pia DEKO. To kratos POULISE thn etairia OTE (kai ayto simperilambanei ola ta pagia kefalaia - ypodomes me ta lefta tou laou) se idiwtes, Ellines kai Ksenous. O OTE simera epidiwkei to KERDOS. Oi idiwtes pou dwsane ta lefta tous - kai den itane kai liga - theloune KERDOS. Den einai xazoi. Gia na antagonisteis ton OTE prepei na ependiseis kai esu! Einai monopwlio giati kaneis den ependiei ta aparaithta kefalaia.(sxedon kaneis) To giati simbainei ayto den to eksetazoume edw.

Pio sigekrimena, otan les oti trwei to ena prostimo meta to allo ti ennoeis? Se pies apofaseis sigekrimena anaferese? Gnwrizeis kapia megalh etairia pou na min exei nomiko simboulio? Gnwrizeis kapoia megalh etairia pou na mi pezei oriaka me to nomo? Fysika kai tha faei prostima. K tha ta plirwsei. Apo kei kai pera leitourgei NOMIMA. Ypenisese oti epeidi trwei prostima, oti leitourgei paranoma???

Paraponiomaste (kai gw) oti den proothei thn eyryzwnikothta o OTE kai tis nees texnologies. Parolo pou ayto einai megalo psema, ti zori trabaei o ote na proothisei thn texnologikh proodo ths xwras???? To kratos perimenei apo mia idiwtikh epixeirhsh na bgalei ta kastana apo th fwtia?? De katalabainw me poia logikh o OTE einai ipeythinos gia to xali mas...

File Silok,

Kaneis de leei oti einai ola agelika plasmena. Kaneis de leei na peis eyxaristw. Alla na apodwseis tis eythines ekei pou prepei. Oxi mono ston OTE. Prepei na katalabeis to kathestws leitourgias tou OTE. Otan les monimothta sobarologeis???? De pires xampari oti allaksane ta pragmata? An de saresei kai mporeis kathrghse ton ote. Pigene sthn allh kai ftinoterh lisi ( kai otan th breis sfira na paw kai gw ). Me pia stoixeia les olous tous ipallhlous kata kanona kakous? Egw giati blepw to antitheto? De leme oti ta kanei kala kai agia. Apla pisteyw oti kanei oti mporei gia na exei kerdos sta plaisia ths nomimothtas? Aytos den einai o xrysos kanonas ths kathe epixeirhshs? H mipws den einai swsto ayto kai prepei na anathewrhsw ola osa spoudasa tosa xronia? Mipws ayto pou prepei na kanei mia epixeirhsh idiwtikh einai na dinei ta lefta ths gia to kalo tou laou kai ama exei zhmies na bazei kai apo th tzepi ths mexri na baresei louketo. Tha trelathoume telika edw pera.....[/quote']

Τα στοιχεία που ζητάς είναι η συχνή επαφή που είχα με τον εκάστοτε υπάλληλο του οτε και στο 90% ήταν 3 λαλούν και 2 χορεύουν και δεν σου είπα να βάζει κι από την τσέπη της αλλά να προσφέρει σωστά αυτά για τα οποία χρυσοπληρώνεται.Μπορεί να άρθηκε η μονιμότητα αλλά όπως σου είπα έφτιαξε χαρακτήρες και νοοτροπίες.Δεν θέλω να καταλάβω το καθεστώς του οτε.Δεν μ'ενδιαφέρει να το μάθω.'Οταν εμένα κάνουν ένα μήνα για να με βγάλουν απ'το pcm και μου λέει κι ο τεχνικός που ήρθε πως αν έπαιρνα απ'αυτούς μεσα σε 1 εβδομάδα θα ήμουν οκ όλα τ'άλλα που λες είναι απλά για να γίνεται κουβέντα.Και μη μου πεις πως ήταν η εξαίρεση.Πως εξηγείς το γεγονός πως σε μένα και στον 1 γείτονα μου που πήραμε από άλλη εταιρία κάναμε 1 μήνα και για να συνδεθούμε ενώ στον διπλανό μου εγινε σε 10 μέρες;Όλοι σε pcm ήμασταν και πήραμε τα πακέτα την ίδια μέρα.Ξέρω τι θα μου πεις "έτυχε".Όσο για το θέμα του κέρδους βλέπε χρεώσεις pctn,βλέπε την εθελουσία που μόλις ανακοινώθηκε πάρε και την αυξηση στο πάγαιο.Αν μπορούσα να πάω αλλού θα καθόμουν στον οτε νομίζεις;Επειδή όμως δεν μπορώ ΑΚΟΜΑ αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε κορόιδα και δεν βλέπουμε τι γίνεται στο εξωτερικό.Πως εξηγείς το ότι είχε το dsl 2 χρόνια πιλοτικό;Ή δεν ξέρουν την τύφλα τους εκεί μέσα για να το θέσουν σε σωστή λειτουργία σ'ένα εύλογο χρονικό διάστημα ή δεν πούλησαν όσες isdn ήθελαν.2 χρόνια πιλοτικό και να έχει αυτά τα χάλια;ΜΠΡΑΒΟ.Το packet loss πάλι;Εμ βέβαια αμα δουλέψει σωστά το voice over ip την κάτσαμε θα χάσουμε μαλλιά.Εσείς μιλάτε με δήθεν επιχειρήματα κι εμείς με την καθημερινή μας εμπειρία.Έχετε την εντύπωση ότι θα μας πείσετε;Tζάμπα προσπάθεια φίλε μου.

Δημοσ.

Αν διάβασες αυτά που γράφω νομίζω οτι έχω απαντήσει' date='άλλωστε στον Πειραιά που μπορώ να γνωρίζω όλα γίνονται βάσει της ημ.αίτησης και παίρνουν κάποια προτεραιότητα εκτός από τις περιπτώσεις που ανήκουν σε ONU οπότε χρειάζεται εξτρά καλωδίωση και ομαδοποιόνταστες μπορεί να βρεθούν αιτήσεις των 10ημερών μαζί με της μιας ημέρας.[/quote']

Και αναρωτιόμουν τι έφταιγε που εγώ συνδέθηκα την 45η μέρα με HOL (όπως και ένας φίλος σε διπλανό δήμο με τον οποίο στείλαμε μαζί τις αιτήσεις) και ο κολλητός την 12η με connx (όπως και ένας άλλος γνωστό στην ίδια περιοχή λίγους μήνες νωρίτερα). Φαντάζομαι ότι για κάποιον... απολύτως δικαιολογημένο λόγο (που πιθανόν να σχετίζεται ΚΑΙ με τη θέση του Ερμή στον αστερισμό μου την ώρα που υπέγραφα την αίτηση) βρέθηκαν μαζί αιτήσεις της 7ης Φεβρουαρίου (η δική μου πχ) με αιτήσεις της 7η Μαρτίου (συνήθως connx). Θα έπρεπε να βάλω ταυτόχρονα στη δεύτερη γραμμή στο σπίτι μου connx έστω για ένα μήνα για να τρίβω μετά τις αποδείξεις στα μούτρα όσων με παραμυθιάζουν. Και εσύ θε έπρεπε να ακούσεις τη συμβουλή μου περί σιωπής... τουλάχιστον προσφέρεις υλικό για κουβέντα.

Δημοσ.

Εντάξει tsifoutis.....μας έπεισες!Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου:

-Ο ΟΤΕ προωθεί την πρόοδο

-Ο ΟΤΕ προωθεί τις νέες τεχνολογίες

-Ο ΟΤΕ σέβεται τους πελάτες του

-Ο ΟΤΕ είναι ο πιο φθηνός πάροχος

.

.

.

.

.

Και για να μην συνεχίσω να γράφω αυτές τις βλ@κείες αφήστε τα χαζά ότι είναι ιδιωτική επιχείρηση(παρόλο που ακόμα δεν είναι κατά βάση ιδιωτική συν ότι κωψοχρονιά τον έδωσαν στους ιδιώτες) κ.α. και μην μας λέτε για το τι σπουδάσατε κάποιοι εδώ μέσα!Αν έχετε τα κότσια απαντήστε πρώτα σε όλα τα αρνητικά που έχουμε παραθέσει και μην τα αποφεύγετε συνεχώς!

Δημοσ.

.

.

.

.

.

Και για να μην συνεχίσω να γράφω αυτές τις βλ@κείες αφήστε τα χαζά ότι είναι ιδιωτική επιχείρηση(παρόλο που ακόμα δεν είναι κατά βάση ιδιωτική συν ότι κωψοχρονιά τον έδωσαν στους ιδιώτες) κ.α. και μην μας λέτε για το τι σπουδάσατε κάποιοι εδώ μέσα!Αν έχετε τα κότσια απαντήστε πρώτα σε όλα τα αρνητικά που έχουμε παραθέσει και μην τα αποφεύγετε συνεχώς!

Τι να αποφύγουμε....έλεος! Μου θυμίζει κάποιες καραμέλες πολυ πετυχημένων ανθρώπων (λέμε τώρα!) που μασουλάν συνέχεια την καραμέλα "φταίει η άτιμη η κοινωνία" κτλ. κτλ.

Ο ΟΤΕ αυτήν την στιγμή είναι κυρίαρχος στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας και δεν λειτουργεί σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς αλλα υπάρχει Ανώτατο Συμβούλιο Τηλεπικοινωνιών κτλ. που συνεργάζεται άμεσα με την κυβέρνηση που οριοθετεί και δεσμεύει τις τιμές και τις κινήσεις του ΟΤΕ!!!

Επιτέλους, αντί να τα ρίχνεται στον ΟΤΕ που μέχρις στιγμής είναι κρατικός κατά 51%, καλύτερα απευθυνθείται στον κ.Καραμανλή!

Τέλος, αν ο ΟΤΕ λειτουργούσε υπο καθεστώς ελεύθεης αγοράς τότε ποτέ δεν θα έδινε τον εξοπλισμό του στις εταιρείες Tellas κτλ. αλλά θα τις ανάγκαζε να δημιουργούσαν νέα πάγια έξοδα, εξασθενώντας την θέση τους.

Κλείνοντας, υπάρχει ανοικτή δικαστική διαμάχη για τους εκατοντάδες χρήστες άλλων εταιρειών που θέλουν να γυρίσουν στο δίκτυο ΟΤΕ αλλά δεν μπορούν...γιατί απλά δεν τους αφήνουν... (εξαιρείται η Tellas)

Και μία τελευταία ερώτηση...Αν υποθέσουμε ότι έχετε ένα άλλο δίκτυο και παθαίνεται βλάβη ποιον θα καλέσετε? Μην μου πείτε το 121...(είναι μόνο για ΟΤΕ)..οπότε μην κράζεται μόνο τον Οτε,κράξτε και και κανέναν άλλο...

Δημοσ.

.

.

.

.

.

Τι να αποφύγουμε....έλεος! Μου θυμίζει κάποιες καραμέλες πολυ πετυχημένων ανθρώπων (λέμε τώρα!) που μασουλάν συνέχεια την καραμέλα "φταίει η άτιμη η κοινωνία" κτλ. κτλ.

Ο ΟΤΕ αυτήν την στιγμή είναι κυρίαρχος στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας και δεν λειτουργεί σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς αλλα υπάρχει Ανώτατο Συμβούλιο Τηλεπικοινωνιών κτλ. που συνεργάζεται άμεσα με την κυβέρνηση που οριοθετεί και δεσμεύει τις τιμές και τις κινήσεις του ΟΤΕ!!!

Επιτέλους, αντί να τα ρίχνεται στον ΟΤΕ που μέχρις στιγμής είναι κρατικός κατά 51%, καλύτερα απευθυνθείται στον κ.Καραμανλή!

Τέλος, αν ο ΟΤΕ λειτουργούσε υπο καθεστώς ελεύθεης αγοράς τότε ποτέ δεν θα έδινε τον εξοπλισμό του στις εταιρείες Tellas κτλ. αλλά θα τις ανάγκαζε να δημιουργούσαν νέα πάγια έξοδα, εξασθενώντας την θέση τους.

Κλείνοντας, υπάρχει ανοικτή δικαστική διαμάχη για τους εκατοντάδες χρήστες άλλων εταιρειών που θέλουν να γυρίσουν στο δίκτυο ΟΤΕ αλλά δεν μπορούν...γιατί απλά δεν τους αφήνουν... (εξαιρείται η Tellas)

Και μία τελευταία ερώτηση...Αν υποθέσουμε ότι έχετε ένα άλλο δίκτυο και παθαίνεται βλάβη ποιον θα καλέσετε? Μην μου πείτε το 121...(είναι μόνο για ΟΤΕ)..οπότε μην κράζεται μόνο τον Οτε,κράξτε και και κανέναν άλλο...

Δημοσ.

Ναι βλέπω πόσο τον δεσμεύουν στις τιμές και στα άλλα η επιτροπη και τα συμβούλια!Η ίδια απάντηση ισχύει και για το τι κάνει ο Καραμανλής!

Δημοσ.

Eπειδή ακριβώς θέλουμε να έχουμε ελεύθερη αγορά (φαντάζομαι το θέλεις και εσύ) γι' αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχει και επιτροπή που ελέγχει και ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχει το τι γίνεται στην αγορά. Αν άφηνες φίλε μου τον ΟΤΕ ελεύθερο, ακριβώς επειδή ελέγχει ΟΛΟ το δίκτυο (που εσύ και εγώ και όλοι μας πληρώσαμε και δεν έγινε από επενδύσεις του ΟΤΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια) ε δε νομίζω να άφηνε άλλες εταιρίες έστω να νοικιάζουν τις γραμμές του (που στο κάτω κάτω το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο είναι του ελληνικού λαού και με τα δικά του λεφτά έγινε). Οπότε με λίγα λόγια θα είχαμε μονοπώλιο, εκτός και αν ο ΟΤΕ έχει κρίσεις μαζωχισμού και θέλει και ανταγωνιστές. Οπότε και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ η ΕΕΤΤ και η κυβέρνηση αν προτιμάς και κρατάει από τα γκέμια τον ότε γιατί τότε δεν θα είχαμε καμιά άλλη εταιρία. Και για να δεις τι καλό κάνει ο ανταγωνισμός σκέψου από τότε που μπήκαν και άλλες εταιρίες στο παιχνίδι πόσο μιεώθηκαν οι τιμές στις μονάδες (εγώ θυμάμαι κάτι κυριακές που ήταν όλα τα υπεραστικά με αστική χρέωση κτλ κτλ) Το θέμα είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός

Όσο για το να κάνουν οι άλλες εταιρίες επενδύσεις σαν τι να κάνουν δηλ. Καινούριο backbone δίκτυο;;;Αδύνατο.

Για μένα μια πολύ σημαντική κίνηση θα ήταν να σταματήσει ο ΟΤΕ επιτέλους να ελέγχει τους συνδρομητικούς βρόγχους και να επιτραπεί και σε άλλες εταιρίες να βάζουν δικούς τους εξοπλισμούς στα συνδρομητικά κέντρα.

Στην κινητή τηλεφωνία επειδή ακριβώς ξεκινήσανε όλες οι εταιρίες από το μηδέν (δεν προϋπήρχε δίκτυο) φτιάξανε η καθεμιά το δικό της (εκτός από την q telecom). Και προφανώς θα πληρώνουμε πάγια γιατί το κάθε δίκτυο πρέπει και να συντηρείται (ακριβώς όπως και με το σταθερό δίκτυο). Τα πάγια δεν πρόκειται να φύγουν.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το σταθερό τηλεπικοινωνιακό ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Εμείς όλοι συμβάλαμε να το φτιάξουμε και εμείς (ο λαός, η κυβέρνηση ή οποιος άλλος μας αντιπροσωπεύει) γουστάρουμε τώρα να βάλουμε και άλλους στο παιχνίδι και να έχουμε ανταγωνισμό προς δικό μας όφελος εννοείται...

Αυτή είναι η γνώμη μου και ελπίζω να ρίξουμε λίγο τους τόνους γιατί δεν οφελεί σε κανέναν να διαβάζουμε βρισιές και αλληλοκατηγορίες (προς όλους αυτό)

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μήπως νομίζει κανένας ότι καθε υπάλληλος του ΟΤΕ πρέπει να απολογείται για την υπηρεσία του και για το οτι εργάζεται σ'αυτόν?

Αν είναι έτσι να εγκαλέσουμε σε απολογία όλη την Ελληνική κοινωνία και τους φορείς της κρατικούς και ιδιωτικούς.

Αναφέρω ορισμένες πραγματικές καταστάσεις και δέχομαι χλευασμό.

Καλά είναι να κάνουμε και την ψυχανάλυση μας γράφοντας διάφορα αλλά το "μένος" εναντίον του ΟΤΕ κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνω.Καταφέρεστε εναντίον του λέτε και ευθύνεται για την κατάντια του τόπου.Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά ξεσπάσματα γιατι με το ίδιο σκεπτικό οταν πήγα στο Κρατικό Νίκαιας με εργατικό ατύχημα μου ζητήσανε ματωμένος όπως ήμουν 1000δρχ τότε για να με εξετάσουν και τα 200 κατοστάρικα μου τα έδωσε ένας γέρος.Ναι λοιπόν να κλείσει το κρατικό νίκαιας και το κάθε μπουρδελνοσοκομείο γιατί έτσι και αλλοιώς μια φορά το χρειάστηκα,και μετά?

Ας συνεχίσουμε.

"""Αν εξαιρεσεις τα μεγαλα αστικα κεντρα δεν μπορεις πουθενα αλλου να βαλεις αλλο παροχεα""

Πάλι ο ΟΤΕ φταίει??

""Επισης απο την στιγμη που τρωει το ενα προστιμο μετα απο το αλλο κ δεν μειωνει τις τιμες του τοτε αυτο σημαινει οτι γουσταρει παρολα τα παραπονα των καταναλωτων να μας τα παιρνει.""

Δεν θα έλεγα οτι είναι απόλυτα έτσι τα πράγματα.Ο καυγάς με τους παρόχους είναι για τις τιμές χονδρικής.Η βιομηχανία προστίμων ξεκίνησε για να αφήσει ο ΟΤΕ την εξέχουσα θέση του στις τηλ/νίες αλλά με λάθος τρόπο.Δεν μειώνεις τον άλλο για να δειχθείς η να αισθανθής εσύ δυνατός είναι λάθος.Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ο συμψηφισμός των προσρίμων γι'αυτό ο ΣΕΠΤΕ καταθέτει αγωγές εναντίον του σωρηδών οπότε όταν φτάνει η ώρα να πληρώσουν αρφχίζουν τα μαγιρέματα.

Ολα τα τιμολόγια του υπόκεινται στην έγκριση της ΕΕΤΤ αυτό πιστεύω ότι είναι γνωστό.Αν αύριο το πρωί ανακοίνωνε μειώσεις στην μονάδα νομίζετε θα πέρναγε?Μη μου πείτε για το πάγιο είναι μονόδρομος και το μόνο που εγκρίνεται άμμεσα από την ΕΕΤΤ γιατί όχι λοιπόν?

""Εδώ σου λέμε όλοι πράγματα που μας συμβαίνουν κάθε τόσο κι εσύ μας λες ότι ολα εκεί μέσα στον οτε είναι αγγελικά πλασμένα;""

Καμία αντίρρηση τα κακώς κείμενα τα διορθώνω όπου μπορώ και όσο με πέρνει στο χώρο εργασίας μου.Εδώ προσπαθώ να σας παραθέσω γεγτονότα και καταστάσεις που ίσως δεν γνωρίζετε.

""Το οτι μερικες πορτες ειναι διαθεσιμες μονο για τον ΟΤΕ, ενω για ολες τις

αλλες εταιριες "ειναι τα DSLAM γεματα" ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο ""

""Το γεγονος του οτι πληρωνουμε ολοι μας (οχι ολοι, μονο οι τυχεροι που

εχουν ακομα ΟΤΕ) ενα παγιο για την pstn κι ενα αλλο παγιο για DSL, τη στιγμη που ειναι ενα καλωδιο, νομιζω οτι λεει πολλα για το πως μας

βλεπουν τα κεφαλια του ΟΤΕ.""

Αν έχουμε πόρτες δικές μας και δικές τους είναι κατακριτέο αν και δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου γιατί καλωδιώνω σε ONU και βλέπω τα χαρτιά και τις ημερομηνίες αίτησης.Τώρα για το διπλό πάγιο τα dslam δεν κοστίζουν δεν έχουν κόστος συντήρησης?Ας βάλουν και οι άλλοι πάροχοι να το δίνουν τσάμπα.

""Πρέπει να καταλάβουμε ότι το σταθερό τηλεπικοινωνιακό ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Εμείς όλοι συμβάλαμε να το φτιάξουμε και εμείς (ο λαός, η κυβέρνηση ή οποιος άλλος μας αντιπροσωπεύει) γουστάρουμε τώρα να βάλουμε και άλλους στο παιχνίδι και να έχουμε ανταγωνισμό προς δικό μας όφελος εννοείται...""

Μπορεί από μια σκοπιά να έχεις δίκιο αλλά το δημόσιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο σύμφωνα με το νόμο ανήκει σε αυτόν που πλήρωσε άδεια (20 ΔΙΣ)ως καθολικός πάροχος και το συντηρεί στον ΟΤΕ.

Μη ξεχάσω οι νέες συνδέσεις,μεταφορές,isdn πάσης φύσεως έχουν πιάσει τις 30 ημέρες και ψάχνουμε το adsl?

Φιλικα.

Δημοσ.
Καλησπέρα

Μήπως νομίζει κανένας ότι καθε υπάλληλος του ΟΤΕ πρέπει να απολογείται για την υπηρεσία του και για το οτι εργάζεται σ'αυτόν?

Αν είναι έτσι να εγκαλέσουμε σε απολογία όλη την Ελληνική κοινωνία και τους φορείς της κρατικούς και ιδιωτικούς.

Αναφέρω ορισμένες πραγματικές καταστάσεις και δέχομαι χλευασμό.

Καλά είναι να κάνουμε και την ψυχανάλυση μας γράφοντας διάφορα αλλά το "μένος" εναντίον του ΟΤΕ κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνω.Καταφέρεστε εναντίον του λέτε και ευθύνεται για την κατάντια του τόπου.Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά ξεσπάσματα γιατι με το ίδιο σκεπτικό οταν πήγα στο Κρατικό Νίκαιας με εργατικό ατύχημα μου ζητήσανε ματωμένος όπως ήμουν 1000δρχ τότε για να με εξετάσουν και τα 200 κατοστάρικα μου τα έδωσε ένας γέρος.Ναι λοιπόν να κλείσει το κρατικό νίκαιας και το κάθε μπουρδελνοσοκομείο γιατί έτσι και αλλοιώς μια φορά το χρειάστηκα' date='και μετά?

[/quote']

Δεν διαφωνω.Το ειπα κ στο υπολοιπο μυνημα μου οτι αν κατι δεν λειτουργει καλα οφειλουμε σαν πολιτες που πληρωνουμε για ορισμενες υπηρεσιες να διαμαρτυρομαστε.Εδω ομως ειναι τεχνολογικο φορουμ κ μιλαμε για ορισμενα πραγματα.Π.χ. Την καταντια στις τηλεπικοινωνιες.

Ας συνεχίσουμε.

"""Αν εξαιρεσεις τα μεγαλα αστικα κεντρα δεν μπορεις πουθενα αλλου να βαλεις αλλο παροχεα""

Πάλι ο ΟΤΕ φταίει??

Απο ολο την απαντηση μου μονο αυτο βρηκες να απαντησεις γιατι μονο αυτο σε συνεφερε.Διαβασε την ολη ξανα κ μετα γραψε απαντηση.

""Επισης απο την στιγμη που τρωει το ενα προστιμο μετα απο το αλλο κ δεν μειωνει τις τιμες του τοτε αυτο σημαινει οτι γουσταρει παρολα τα παραπονα των καταναλωτων να μας τα παιρνει.""

Δεν θα έλεγα οτι είναι απόλυτα έτσι τα πράγματα.Ο καυγάς με τους παρόχους είναι για τις τιμές χονδρικής.Η βιομηχανία προστίμων ξεκίνησε για να αφήσει ο ΟΤΕ την εξέχουσα θέση του στις τηλ/νίες αλλά με λάθος τρόπο.Δεν μειώνεις τον άλλο για να δειχθείς η να αισθανθής εσύ δυνατός είναι λάθος.Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ο συμψηφισμός των προσρίμων γι'αυτό ο ΣΕΠΤΕ καταθέτει αγωγές εναντίον του σωρηδών οπότε όταν φτάνει η ώρα να πληρώσουν αρφχίζουν τα μαγιρέματα.

Ολα τα τιμολόγια του υπόκεινται στην έγκριση της ΕΕΤΤ αυτό πιστεύω ότι είναι γνωστό.Αν αύριο το πρωί ανακοίνωνε μειώσεις στην μονάδα νομίζετε θα πέρναγε?Μη μου πείτε για το πάγιο είναι μονόδρομος και το μόνο που εγκρίνεται άμμεσα από την ΕΕΤΤ γιατί όχι λοιπόν?

Εαν η βιομηχανια προστιμων ξεκινησε για τον λογο που λες κ η ΕΕΤΤ εγκρινει το ενα τιμολογιο του ΟΤΕ μετα το αλλο' date='τοτε γιατι μας κανει συστασεις η Ε.Ε. για την διεισδυση του ιντερνετ στην Ελλαδα κ για τις τιμες??Η ΕΕΤΤ γιατι αντιτεθηκε στην αυξηση του τιμολογιου του ΕΠΑΚ,ΠΕΑΚ αφου εγκρινει το ενα τιμολογιο του ΟΤΕ μετα το αλλο??

""Εδώ σου λέμε όλοι πράγματα που μας συμβαίνουν κάθε τόσο κι εσύ μας λες ότι ολα εκεί μέσα στον οτε είναι αγγελικά πλασμένα;""

Καμία αντίρρηση τα κακώς κείμενα τα διορθώνω όπου μπορώ και όσο με πέρνει στο χώρο εργασίας μου.Εδώ προσπαθώ να σας παραθέσω γεγτονότα και καταστάσεις που ίσως δεν γνωρίζετε.

Δεν σου ειπαμε οτι εισαι κακος υπαλληλος.Αν εχεις καταλαβει μιλαμε για την πελατιακη κ τιμολογιακη πολιτικη του ΟΤΕ την οποια θελει να εφαρμοζουν οι υπαλληλοι του.

""Το οτι μερικες πορτες ειναι διαθεσιμες μονο για τον ΟΤΕ' date=' ενω για ολες τις

αλλες εταιριες "ειναι τα DSLAM γεματα" ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο ""

""Το γεγονος του οτι πληρωνουμε ολοι μας (οχι ολοι, μονο οι τυχεροι που

βλεπουν τα κεφαλια του ΟΤΕ.""

Αν έχουμε πόρτες δικές μας και δικές τους είναι κατακριτέο αν και δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου γιατί καλωδιώνω σε ONU και βλέπω τα χαρτιά και τις ημερομηνίες αίτησης.Τώρα για το διπλό πάγιο τα dslam δεν κοστίζουν δεν έχουν κόστος συντήρησης?Ας βάλουν και οι άλλοι πάροχοι να το δίνουν τσάμπα.

[/quote']

Αν διαβασεις υπαρχει ηδη θεμα με αυτη την συμπεριφορα σε ΟΤΕ Σερρων κ Ξανθης(απο προσωπικη εμπειρια).

""Πρέπει να καταλάβουμε ότι το σταθερό τηλεπικοινωνιακό ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Εμείς όλοι συμβάλαμε να το φτιάξουμε και εμείς (ο λαός' date=' η κυβέρνηση ή οποιος άλλος μας αντιπροσωπεύει) γουστάρουμε τώρα να βάλουμε και άλλους στο παιχνίδι και να έχουμε ανταγωνισμό προς δικό μας όφελος εννοείται...""

Μπορεί από μια σκοπιά να έχεις δίκιο αλλά το δημόσιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο σύμφωνα με το νόμο ανήκει σε αυτόν που πλήρωσε άδεια (20 ΔΙΣ)ως καθολικός πάροχος και το συντηρεί στον ΟΤΕ.

Μη ξεχάσω οι νέες συνδέσεις,μεταφορές,isdn πάσης φύσεως έχουν πιάσει τις 30 ημέρες και ψάχνουμε το adsl?

Φιλικα.[/quote']

Τα 20 ΔΙΣ που λες που πληρωσε ο ΟΤΕ ηρθαν απο την δικη μας τσεπη οσο καιρο ενεργουσε σαν δημοσιος τηλεπικοινωνιακος φορεας.Ηταν σαν το σκανδαλο Κοσκωτα που αγορασε την Ιωνικη με λεφτα της Ιωνικης κ του εμειναν τα υπολοιπα.Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν καθυστερησεις παντου αλλα απο την στιγμη που παιζει στην τηλεοραση καθε 3 λεπτα διαφημισει ConnX κ OnDSL οφειλει να εχει αποθεμα κ να παρεχει αυτα που υποσχετε.Γιατι δεν νομιζω στην διαφημηση να αναφερεται πουθενα οτι στα 384 KBit αν εχεις κατω απο 170 τοτε για εμας ειναι βλαβη αλλιως δεν μας νοιαζει......

Αν διαβασεις ολο το τοπικ,εκτος απο σποραδικες αντιδρασεις σε ΟΤΕτζηδες(απο αποθημενα κ προσωπικες εμπειριες) τοτε θα δεις οτι ολοι τα εχουν με τον ΟΤΕ.Το κεφαλι του ΟΤΕ που παιρνει αυτα τα μετρα.

Τα σέβη μου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Polu endiaferon to topic. Krima pou den synexisthke.. tha hthela na mathw perissotera kai eida oti uparxei endiaferousa bash sto thema kai akoma pio endiaferonta epixeirimata kathe pleyras.

Eimai akomh enas pou pisteyei oti ayth thn stimgh to internet sthn ellada einai "akribo".

Duo lyseis nomizw exoun hdh arxisei na mpainoun se leitourgeia.

AWMN

TWMN

Nomizw oti kapoia stigmh tha eidwthei sobara ayth h idea kai duo pragmata mporei na symboun.

H na apogeiwthei, h na thn katapni3ei to "kratos" proballontas thn san "paranomh" diokwntas parallhla tous "upeythhnous" kai fobizontas ton kosmo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...