Physics_Rulez Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Εγώ πάντως μένω Ιωάννινα κέντρο, έκανα αίτηση για DSL 28 Φεβρουαρίου και ακόμα περιμένω (2 Μαϊου). Για κάντε την αφαίρεση...
qangel Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Mou fainetai oti se ligo tha arxiseis na kaneis tin prosthesi kai oxi tin afairesi... to mono pou blepoume apo ton (p)ote einai oi diafimiseis gia tin pio statheri mas sxesi, twn opoiwn to kostos pali tin dikia mas tsepi epibarinei. Otan omws leme ta pragmata me to onoma tous epeidi i ypomoni exei kai ta oria tis, tote ginomaste sarkastikoi eirwnes kai axaristoi kai prepei na exoume typseis. "Signwmi (p)ote mou pou enw s'exw xrisoplirwsei ki esy me exeis sto perimene egw exw parapono. To kseroume oloi oti exeis anagkes." H pio statheri mas sxesi loipon mas exei gdarei, kserei mono na pairnei kai dinei opote thelei oso thelei. Ypomoni mia mera tha bgaloume tin opisthen...
dpurpler Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Το είχα ξεχάσει το post, και τώρα το ξέθαψα και το ξαναδιάβασα. Κάθομαι πάνω στο πληκτρολόγιο και πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίσω να τα σέρνω στον ΟΤΕ... Ρε παιδιά, οι άνθρωποι βάζανε διαφημίσεις όταν ήταν μόνοι τους στην αγορά ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ δηλαδή και καλά ότι είναι κερδοφόροι! Και είναι και κολοσσός και πάει η Ελλά δα μπροστά και μας διαφημίζει κλπ. Έτρεχε μόνος του, κέρδιζε και κοκορευόταν! Τι λέ ρε μεγάλε; Σοβαράααα; Έχεις τόσα κέρδη και κάνεις και διαφήμιση; ΜΠΡΑΒΟ! Δεν μας είπες, ο δεύτερος ποιός ήταν;;; Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.... Ο ΟΤΕ πρέπει να διαλυθεί και τα κομμάτια του να τα πετάξουν στην θέλασσα στο πιο βαθύ σημείο που υπάρχει, για να ξεχάσουμε. "Πάρε το μηδεν, δεν σε ακούω......."ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ; Δεκαετία για να σου βάλουν τηλέφωνο! Συνταξιούχες κάτι κυρίες γειτόνισές μου από τα 45! Πληρώνουμε μια ζωή και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε! Ποιοί είναι αυτοί δηλαδή; Τα παιδιά ενός ανώτερου Θεού; Και τι σκατά ζητά η ΟΤΟΕ που διαπραγματεύθηκε κιόλας την εκούσια αποχώρηση; Ακόμα; Κι άλλα θέλουν; Να σε πληρώνουν για να κάθεσαι και να βγείς νωρίτερα στην σύνταξη; Και μου λέτε για τους εργαζόμενους... Τα ίδια είναι κι αυτοί. Θα έπρεπε να ντρέπονται που ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να δουλεύουν ακόμα σε αυτό το μπουρδέλο. Συγνώμη για την γλώσσα μου αλλά δεν μπορώ με τους κοπρίτες. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!
nikosdimos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Twra oson afora th giagia mou pou mporoun na thn koroidepsoun.. Kaneis de mporei na kanei tipota.. Opws mporoun na koroidepsoun ena paidaki esti mporoun na koroidepsoun kai th giagia' date=' k esti mporoun na koroidepsoun enan afelh. PREPEI na fulagomaste se kathe sinalagh me opoiondipote..... O OTE den einai kathara dhmosio... Prepei na exei kerdh. Prepei na plirwthoun kai kapoioi anthrwpoi, na ginoun oi analoges ependiseis..Prepei na epibiwsei ston antagonismo.. De ginetai alliws. De pernw to meros tou OTE alla de mporoun na legontai kapoia pragmata xwris na skeftomaste ti mporei na kribetai apo pisw. To kserw oti polloi de kanoun swsta th douleia tous. Ypeythinoi omws eimaste k meis pou tous afhnoume na mas koroideyoun... POTE DE MPORESA NA KATALABW GIATI O OTE DEN PREPEI NA KOITAEI PANTA NA EXEI KERDH................[/quote'] Το θέμα δεν είναι οτι πρέπει να φυλαγόμαστε πάντα και από παντού μήπως και κάποιος (π.χ. ΟΤΕ στην προκειμμένη περίπτωση). Πρέπει επιτέλους σε αυτή την χώρα να λέμε "Είμαι ο κ. Ταδε, πουλάω αυτό, που περιλαμβάνει τα εξής: 1...,2...,3...,... και κοστίζει συνολικά τόσο." και να μην υπάρχουν κρυφές χρεώσεις όπως προείπε κάποιος."
nikosdimos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE για να δεις ότι αυτά που λέμε δεν είναι λόγια του αέρα: CyberDreamer Το καινούριο με τον ΟΤΕ το μάθατε...;;;; Παει προχθές ένας γνωστός μου στον ΟΤΕ να κάνει μία γραμμή για να βάλει αύριο μεθάυριο ένα OnDSL KIT από το συνοικιακό μαγαζί που ψωνίζει... Συμπληρώνει την αίτηση και τι του λέει η κοπέλα... κοπέλα ΟΤΕ>"θα βάλετε DSL εεε;" γνωστός >"ΝΑΙ" απαντά εκείνος... κοπέλα ΟΤΕ>"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ απο αλλού" γνωστός >"ΝΑΙ θα βάλω από ενα μαγαζί που το έχει ένας φίλος μου..." κοπέλα ΟΤΕ>"Κύριε μου έχουμε και ONDSL kit και ConnX ποιός ο λόγος να περιμένετε τόσο καιρό να μπεί DSL ενώ αύριο μπορούμε να σας το ενεργοποιήσουμε άμεσα...." γνωστός>"Οχι θα βάλω από το μαγαζί που το έχει φίλος..." κοπέλα ΟΤΕ>"Δεν θα έχουμε πόρτες να σας εξυπηρετήσουμε τότε..." ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;; ΑΘΕΜIΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... γιατί πολυ απλά ο γνωστός μου ήθελε να βάλει ONDSL kit αλλά από το φιλαράκι του που θα του κάνει 2-3 δόσεις... ο ΟΤΕ όμως ήθελε να πουλήσει άμεσα και να ενεργοποιήσει άμεσα για να μην δώσει αυτό το airtime σε τρίτο αλλά ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ (ΠΩΛΗΤΡΙΑ)... Και φανταστείτε... ο μαγαζάτορας του γνωστού μου... πουλάει OTEnet ο ΟΤΕ πουλάει ΟΤΕΝΕΤ... και προσπάθησε να πουλήσει εκβιάζοντας τον πελάτη... φανταστείτε ο μαγαζάτορας να πουλούσε FORTHNET 1BILL .. τι θα έλεγε ο ΟΤΕ... κοπέλα ΟΤΕ> Τι θα αγοράσετε Forthnet DSL ... σε κανένα χρόνο θα έχουμε πόρτες για Forthnet!!! Το περιστατικό έγινε ΣΕΡΡΕΣ στα κεντρικά του ΟΤΕ... ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΟΥ ΡΕ... γι' αυτό εγω περίμενα 15 μέρες.... άρα παίδες αυτό που παίζει με τις πόρτες όλα είναι κουραφέξαλα... υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά κάτσε να πουλήσει ο ΟΤΕ τα Connx και τα Ondsl KIT και μετα να πάρουν σειρά όλοι οι άλλοι που στην ουσία χαμένος πάλι δεν είναι ΟΤΕ αλλά έχει μικρότερο κέρδος... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ! tony_pap3 9/1/2006 ΟΤΕ Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης. Αίτηση για ADSL Forthnet ADSL in-a-box Plus. 4/4/2006 και ακόμη περιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεενω. Αυτά τα Posts τα έκανα copy-paste για να τα δεις να πάρεις μια ελάχιστη και μηδαμινή ιδέα τι περνάνε όλοι οι πελάτες σας(αφού είπες ότι δουλεύεις στον ΟΤΕ κιόλας!)! Ελπίζω να μην με παρεξηγήσουν τα 2 μέλη Cyberdreamer και tony_pap3! Μια παρόμια περίπτωση μου έτυχε και εμένα... Τον Φεβρουάριο που είχε αναγκείλει η Forthnet μια πρόσφορα 6μηνη λέω στον αδερφό μου πήγαινε πάρε το ADSL in-a-box από όπυ βρείς (λόγω του πανικού που γινόταν εκείνες τις μέρες) και θα κάνε αίτηση μέσω Internet για τηλέφωνο. Τέλοσπάντων με παίρνουν τηλ. και κλείνουμε ραντεβού για Κυριακή ναααιιι καλά διαβάσατε Κυριακή να έρθουν, αλλά δεν ήρθε κανείς, τζάμπα ένα ταξίδι Λαμία-Αθήνα ξανα γυρνάω Λαμία (γιατί έχουμε και άλλες δουλειές από το να παίζουμε με τον ΟΤΕ) και την επόμενη μέρα ξανά πάλι Αθήνα. Πάω στα κέντρικα του ΟΤΕ στην Καλλιθέα και τους λέω "το και το, τι θα γίνει;" μου λέγανε διάφορα "μάλλον δεν προλάβανε" και τέτοια... Ωραία λέω ακυρώστε τους και κάντε κάτι τους λέω "εγώ θέλω σήμερα να ξέρω τι νούμερο θα έχει στο σπίτι ο αδερφός μου το χρειάζομαι" "τι το χρειάζεστε μου λέει ο υπάλληλος" "να βάλω ADSL του λέω, και βιαζομαι να προλάβω μια προσφορά" με τα πολλά πήγε να μου πουλήσει και εμένα On-DSL Kit και του λέω "κοιτάξτε να δείτε ο λόγος που ήρθα είναι να πάρω τον αριθμό του τηλεφώνου που θα έχω από εκεί και πέρα θα αποφασίσω εγς τι DSL θα βάλω" μετά από όλα αυτά μου έδωσε ένα καινούργιο νούμερο και καινούργιο ραντεβού για τηλέφωνο.
marantoni Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Διάβαζα τα παραπάνω μηνύματα και μπορώ να πω ότι όλα είχαν ένα ενδιαφέρον και κάποια ήταν και χρήσιμα. Εγώ δεν θα γράψω την γνώμη μου απλά θα αναφέρω γεγονότα που έχουν γίνει στην εταιρεία μας. Είμαστε συνδρομητές του ΟΤΕ. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε στην αρχή μια ταλαιπωρία σχετικά με την παροχή τηλεφωνικών γραμμών. Κάποια στιγμή που χρειαστήκαμε ADSL γραμμή, μια υπήρχε στην περιοχή και προλάβαμε και την πήραμε. Κάποια στιγμή λοιπόν άρχισάν να μας ενημερώνουν οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας πχ tellas, vivodi, κλπ, κλπ, και άρχισε το πλύσιμο εγκεφάλου. Είμαστε πιο φτηνοί, είμαστε πιο καλοί, πιο γρήγοροι κλπ, κλπ. Με τα πολλά ξεκινάμε να κάνουμε συνεργασία με την tellas και ξεκίνησαν τα προβλήματα, δηλαδή κατ΄ αρχήν κανείς δεν ήρθε προσωπικά στο χώρο μας έστω να δει τις ανάγκες μας, απλά μας στείλανε μια αίτηση με courrier να την υπογράψουμε, επειδή όμως είμαστε Ε.Π.Ε. πρέπει να πάμε καταστατικό κάτι που δεν το ζητήσανε και φυσικό ήταν αφού στην πρώτη φάση ήταν πως θα αποκτήσουν πελάτη αλλά χωρίς να ξέρουν και την συνέχεια αυτού. Όταν είδαν ότι είμαστε Ε.Π.Ε. άρχισαν, να ξέρετε πρέπει να μας στείλετε φωτοτυπία του καταστατικού, όταν τους ζήτησα ένα e-mail να τους το στείλω μάλλον δεν ήξεραν τι σημαίνει η λέξη. Τέλος πάντων κακήν κακώς ξεκίνησε η "συνεργασία" δεν άργησαν λοιπόν να φανούν τα προβλήματα. Εμείς ως εταιρεία "κρεμόμαστε" από το διαδίκτυο και το τηλέφωνο με συνέπεια οι απαιτήσεις μας να είναι αυξημένες (εδώ μέτρησε ότι δεν έκαναν τον κόπο να περάσουν από τον χώρο μας ώστε να δουν τις ανάγκες μας) Ενώ λοιπόν μας είπαν ότι όλα θα λειτουργούν κανονικά, μας είπαν να βάζουμε κάποιο νούμερο μπροστά από κάθε κλήση το οποίο τελικά με άλλη αίτηση διαγραφής μας από τον ΟΤΕ θα παίρναμε αυτόματα τηλέφωνο χωρίς να βάζουμε προθέματα. Δηλαδή προβλήματα δεν είχαμε και προβλήματα δημιουργήθηκαν. Ξαφνικά αρχίζει να εμφανίζετε απόκρυψη κλήσεων από το τηλέφωνό μας στους πελάτες μας με συνέπεια να αρχίσει να δημιουργηθεί νέο πρόβλημα γιατί πολύ απλά ο άλλος βλέποντας απόκρυψη κλήσεως δεν σήκωνε το τηλέφωνο και ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο αν θέλεις να σου βγει το όνομα βάλε απόκρυψη κλίσεως, σημαίνει ότι κρύβεσαι. Ωστόσο ο λογαριασμός του ΟΤΕ ερχόταν κανονικά, δηλαδή εκεί που είχαμε ένα νταβατζή αποκτήσαμε κι άλλο. Μετά από πολλά προβλήματα πχ. κακή ποιότητα επικοινωνίας στην γραμμή, μη αναγνώριση κλίσεων, χάσιμο χρόνου στην πληρωμή του λογαριασμού κλπ κλπ κλπ πολλά κλπ, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας μας με την tellas φυσικά ακόμα και στην διακοπή δεν έλειπαν τα προβλήματα όπως πρέπει να πάμε με την σφραγίδα μας (Ε.Π.Ε. είπαμε) να υπογράψουμε να μας στείλουν μετά μια άλλη αίτηση κλπ κλπ που πραγματικά δεν μπορώ να τα θυμηθώ γιατί ο χρόνος επειδή είναι πολύ σημαντικός πρέπει να τον ξοδεύεις παραγωγικά και όχι να τον σπαταλάς. "Απαλλαγήκαμε" από τον ένα νταβατζή και τσουπ ήρθε άλλος και το όνομα αυτού vivodi. Είπαμε η πρώτη βλακεία συγχωρείτε, η δεύτερη όμως είναι ασυγχώρητη. Να μην πολυλογώ τα ίδια ακριβώς προβλήματα με αποκορύφωμα το χάσιμο μιας παραγγελίας περίπου 7-8 χιλιάδες ευρώ από πελάτη που δυστυχώς δεν σήκωσε το τηλέφωνο λόγω απόκρυψης κλήσεως και που περίμενε την προσφορά μου τηλεφωνικά για να κλείσουμε και όταν του είπα " μα σας έπαιρνα τηλέφωνο χτυπούσε αλλά δεν το σήκωνε κανείς" το πρώτο που με ρώτησε ήταν μήπως έχετε απόκρυψη κλήσεως? δεν σηκώνω τηλέφωνο αν δεν ξέρω ποιος μα καλεί και σκεφθείτε ότι το πρώτο που ζητήσαμε από την vivodi (λόγω της πρώτης φοράς) να έχουμε εμφάνιση κλήσεως. Χώρια που ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι γίνεσε πιόνι μεταξύ των εταιρειών αλλά και θα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο σε πράγματα άσχετα. Ξέρετε, όλες αυτές οι εταιρείες καλύπτονται πίσω από διάφορα προγράμματα, δηλαδή αυτό το πρόγραμμα καλύπτει το ένα, το άλλο πρόγραμμα δεν καλύπτει αυτό αλλά καλύπτει το άλλο κλπ κλπ μέχρι να σε μπερδέψουν. Ξεκινήσαμε να κινηθούμε δικαστικά για διαφυγόντα κέρδη και δυστυχώς πέσαμε σε γραφειοκρατία (δηλαδή στην χώρα που ζούμε όλα είναι θέμα μην σου τύχει και αυτό το μαθαίνεις πρώτα από τον στρατό) Γίνετε λοιπόν αντιληπτό ότι και η vivodi αποτέλεσε παρελθόν Πάντως αυτό που πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι δεν θέλαν με τίποτα επικοινωνία μέσω e-mail, μήπως επειδή είναι αδιάσιστο στοιχείο ενώ ένα fax θα αποτελούσε άλλοθι ότι χάθηκε πχ αν συνέβαινε κάτι στραβό ή το e-mail την ουσία είναι δωρεάν αλλά το fax μέχρι να το στείλεις θα κοστίσει και 30 λεπτά πχ λεω. Μας πλησίασαν και άλλες εταιρίες από τότε και το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ότι στην ουσία δεν περιμένουν να πουλήσουν υπηρεσία αλλά πως θα πάρουν περισσότερους πελάτες από τον ΟΤΕ. Και για να μην φανεί ότι υποστηρίζω κάποιον, να είμαι ειλικρινής δεν υποστηρίζω κανέναν παρά μόνο το συμφέρον της εταιρείας γιατί και ο ΟΤΕ έχει κάνει στραβές όπως με την παροχή διαδικτύου μείναμε 7 μέρες χωρίς δίκτυο γιατί κάνανε αναβάθμιση όμως δεν μας είπαν ότι μετά την αναβάθμιση ζητάμε οι ίδιοι την συνέχεια της συνεργασίας μας, χώρια που το modem που θα δώσανε δεν λειτουργούσε. Δηλαδή πρέπει κάποιος να αντιλαμβάνεται ο ίδιος τι γίνετε πχ ότι έχει απόκρυψη κλήσεων, πχ το internet που είχες μέχρι τώρα πρέπει να το ξαναδιεκδικήσεις κλπ κλπ. Ίσως να στεναχωρήσω κάποιους αλλά νομίζω ότι ο ΟΤΕ είναι σταθερή αξία και να σας πω και κάτι, ως επαγγελματίας προτιμώ να πληρώνω κάτι παραπάνω στον ΟΤΕ αλλά χωρίς να αφιερώνω χρόνο για τις ανταγωνιστηκές διαθέσεις μεταξύ των εταιρειών. Και προσοχή στα μικρά γραμματάκια των αιτήσεων από όπου προέρχονται αυτές. "το θα σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί" γίνετε από θεωρία πράξη και χωρίς να το καταλάβουμε. Άλλον ένα χρήσιμο συμπέρασμα αν και λίγο υπερβολικό, μην υπογράφετε τίποτα χωρίς την παρουσία δικηγόρου ΣΑΣ θα το βρείτε μπροστά σας. Τα παιχνίδια που θα παιχτούν με αυτού του είδους τις εταιρείες θα είναι πολλά όσο η ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία έστω και έμμεση θα είναι μεγάλη. Ο καταναλωτής έχει μεγάλη δύναμη μόνο αν ξέρει να την χρησιμοποιήσει και να δούμε όλες αυτές οι εταιρείες και ο ΟΤΕ αλλά και άλλου είδους εταιρείες τι θα κάναν. Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε. Θανάσης Ζαχαριάδης
kazanas Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Oloi ma oloi exoume na poume tin dikia mas pikri istosria apo ton OTE.. kai esi file apo panw blepw eisai gia ta kala kamenos apo autous
Skia11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Λοιπόν η ερώτηση είναι απλή: Γιατί ενώ πληρώνω πάγιο για την pstn και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ πάγιο για την dsl μου ,αν δε πληρώσω το σταθερό μου τηλέφωνο και μου το κόψουν ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ DSL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΠΡΟ) ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ?????????????????????
SupaCoopa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δεν μπορεις να εχεις DSL αν δεν εχεις γραμμη σταθερου τηλεφωνου.
Skia11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ξαναλέω οτι πληρώνω ξεχωριστό πάγιο για την dsl (η οποία δεν χρησιμοποιεί το ίδιο εύρος στο καλώδιο με την σταθερή αν δε κάνω λάθος) και γραμμή τηλεφώνου ΕΧΩ (απόδειξη είναι οτι και τον επόμενο μήνα θα μου έρθει το πάγιο της pstn στο λογαριασμό) απλά δε θα μπορώ να λάβω ή να κάνω φωνητικές κλήσεις. Για μένα αυτό απο μόνο του είναι το μεγάλο νταβατζιλίκι με τα πάγια.
SupaCoopa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Φιλε μου, επαναλαμβανω οτι στην Ελλαδα (για καποιον λογο τον οποιο δεν γνωριζω, μπορει να ειναι νταβατζιλικι οπως λες, αλλα ετσι ειναι) δεν μπορεις να εχεις DSL αν δεν εχεις γραμμη σταθερου τηλεφωνου. Οταν δεν πληρωσεις το κανονικο παγιο του ΟΤΕ και σου κοψουν το "τηλεφωνο", ειναι σαν να μην εχεις καθολου γραμμη. Καλως ή κακως η υπαρξη "τηλεφωνου" ειναι αναγκαια και ικανη συνθηκη για να εχεις DSL. Παρε τηλεφωνο την οποιαδηποτε εταιρια και πες τους "Δεν εχω γραμμη τηλεφωνου και θελω μονο συνδεση DSL". Θα σου πουν να βαλεις πρωτα "τηλεφωνο", ειτε απο τον ΟΤΕ ειτε απο αυτους αν εχουν δικες τους τηλεφωνικες υπηρεσιες. Νομιζω Γερμανια και λοιπες προηγμενες χωρες οτι παιζει και DSL χωρις φωνητικες κλησεις. Ελλαδισταν γιοκ.
Tsino Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μα τι λεμε ρε παιδια. ΑΝ προσεξετε στο λογαριασμο του ΠΟΤΕ θα δειτε οτι το παγιο το προπληρώνετε. Δηλαδη σε λογαριασμο Ιουνιου το πάγιο που πληρωνετε ειναι για τους μηνες Ιουλιο - Αυγουστο. Εαν λοιπον κανετε διακοπη της γραμμης λογω μετακομισης κανονικα πρεπει να σας επιστρεψουν το παγιο. Ε, αν το παρετε ποτε στειλτε μου sms. Μου εχει συμβει, ζητησα επιστροφη του παγιου και φυσικα δεν το πηρα ποτε!! Αντε να βρεις το δικιο σου
dpurpler Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Στον ΟΤΕ όχι, στην vivo (που έχω εμπειρία) μπορείς. Δεν μπορεις να εχεις DSL αν δεν εχεις γραμμη σταθερου τηλεφωνου.
georgemvg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλο το θρεντ γιατί είναι αρκετά μεγάλο...Ακούω τελευταίοι, τελευταίοι και ξανά τελευταίοι. Αυτό, εάν ζητε στην πατρίδα μας, δεν συμβαίνει μόνο στον ΟΤΕ, αλλά είναι αυτό που συμβαίνει παντού! Από το Α μέχρι και Ω! Είναι το γενικό κλίμα στην Ελλάδα και πιστεύω μπορούσαμε να το έχουμε συνηθήσει, τουλάχιστο για να μην βρισκόμαστε υπό εκπλήξεως.Κράτος είμαστε που λέει και ο Ζουγανέλης...Δεύτερον λέτε για κρυφές χρεώσεις, ψιλά γράμματα, παραπληροφόρηση για απάτη. Δεν λέω οτι πρέπει να υπάρχει, και αν συμβαίνει δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση, αλλά αν θέλετε τον ορισμό της παραπληροφόρησης κοιτάχτε διαφημήσεις του Γερμανού και άλλων καταστημάτων όσον αφορά στα προιόντα κινητής τηλεφωνίας( συνδέσεις κλπ). Και τέλος, ότι αυξήσεις έχουν γίνει σε υπηρεσίες του Οτε όπως το 11888, το οποίο δεν απέκτησε περισσότερα νούμερα απο το 131 επειδή έχει και υψηλότερη χρεωση, έχουν γίνει λόγω του νόμου περί ανταγωνιστικότητας και ότι ο καθολικός πάροχος αυτών των υπηρεσιών δεν πρέπει να είναι ο φθηνότερος...Παρ'όλα αυτά κρατάει το 90 με 95 τα εκατό στις πληροφορίες καταλόγου, έστω και με 0.40 χρέωση. Γιατί άραγε; Καθόλου κακό πιστεύω για ''μπου#$έλο''.Όσοι είναι δυσαρεστημένοι προφανώς ανοίγουν την πόρτα και φεύγουν. Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτό. Μην το παρακάνουμε λοιπόν. Απλά το DSL λόγω της τεράστιας κίνησης των τελευταίων χρόνων απέφερε και πολλούς δυσαρεστημένους, στους οποίους δεν ανήκω λόγω περιοχής. Σε 5 μέρες έγινε η ενεργοποίηση της DSL μου και εδώ και ένα, ενάμιση χρόνο δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα! Η Ελλάδα είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης χρηστών ιντερνετ, και προβλήματα είναι λογικά σε έναν αναπτυσόμενο χώρο. Και κάτι άσχετο. Ανίδεοι δυστυχώς υπάρχουν παντού. Δεν μπορεί να πηγαίνω σε μια αντιπροσωπία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου και να ξέρω περισσότερα για τα μοντέλα τους από τον πωλητή τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.