teodgeor13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 kalimera, mia voithia xriazomai. giati o media player den mou anagnorizi ta cd ? den mou vgazei titlous eno iparxoun. to nero ta anagnorizi kanonika. ti boro na kano? thanks help!!!!!!!!!
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Τι εννοείς δεν αναγνωρίζει τα CD; Δεν τα βλέπει σαν audio ή απλά δε σου λέει πληροφορίες για τα tracks; Αν είναι το 2ο πιθανόν να ήσουν στο Internet όταν έκαψες το δισκάκι με το nero και ενημέρωσε τη βάση του nero για τα στοιχεία του cd, οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να βάλεις το cd να παίξει με τον media player όταν είσαι πάλι στο internet για να ενημερωθεί και η δικιά του βάση.
teodgeor13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 ανοιγω το Media player βαζω ενα οποιδηποτε audio cd το οποιο ξερω οτι εχει γραμμενους τιτλους και καλιτεχνες αλλα το media player δεν τα αναγνωριζει για να τα κανω rip. βγαζει track1,track2 κ.τ.λ...!!!!!
giannisk1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Στον Media Player δές το Tools>Options>Copy Music>File Name ,έχει επιλογή να διαλέξεις τι στοιχεία θέλεις να περιλαμβάνονται στο ripped αρχείο,αυτό ίσως σε βοηθήσει.
teodgeor13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 τιποτα , εκανα κλικ σε ολες τις επιλογες αλλα τιποτα, εξακολουθει να γραφει Track1,track2,........
teodgeor13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 τελικα ειναι τοσο δυσκολο αυτο να γινει. δεν εχει περασει καποιος τα audio cd pou exei sto pc του και να μπορει να βλεπει τα ονοματα των track???? να με βοηθησει. ευχαριστω
giannisk1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Σαν δοκιμή θα μπορούσες να δοκιμάσεις να παίξεις τα audio cd με κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ. Winamp,ώστε να δείς αν το πρόβλημα είναι μόνο στον Windows Media Player.
teodgeor13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 δοκιμασα με real player δεν τα αναγνωριζει , θα βρω να δοκιμασω και με winamp ?????δεν το αναγνωριζει και το winamp??????
hackermon1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 proton mhn les oti den to anagmorizi giati ayti i lexi parapempi aloy.ayto den ginete pote.opos soy ipe o filos apo pano otan epilexis oles tis epiloges prepina na isai kai sto internet gia na vri tis plirofories gia kathe tragoydi.meta meso ayton ton epilogon tha soy petixoyn.
teodgeor13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 σορυ για τις ερωτησεις οπως τις κανω. εχεις δικιο cd εταιριων γνησια τα αναγνωριζει απ' οτι ειδα τωρα (συνδεμενος στο internet). επιλογες απο ελληνικα τραγουδια που εχω γραψει εγω απο mp3 που τα εχω κανει audio , αυτα δεν μου αναγνωριζει. αυτο επρεπε να ρωτησω!!!
antonl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 σορυ για τις ερωτησεις οπως τις κανω. εχεις δικιο cd εταιριων γνησια τα αναγνωριζει απ' οτι ειδα τωρα (συνδεμενος στο internet). επιλογες απο ελληνικα τραγουδια που εχω γραψει εγω απο mp3 που τα εχω κανει audio , αυτα δεν μου αναγνωριζει. αυτο επρεπε να ρωτησω!!! Αν το έλεγες από την αρχή θα είχες πάρει νωρίτερα την απάντηση που θες . Αν έχεις κάψει ένα audio-cd με τις επιλογές σου λογικό είναι να μην «αναγνωρίζει» τα tracks. Τι εννοούσες όταν έλεγες στο 1ο σου Post ότι «den mou vgazei titlous eno iparxoun». Πού ακριβώς εννοείς ότι υπάρχουν;
teodgeor13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Αν το έλεγες από την αρχή θα είχες πάρει νωρίτερα την απάντηση που θες . Αν έχεις κάψει ένα audio-cd με τις επιλογές σου λογικό είναι να μην «αναγνωρίζει» τα tracks. Τι εννοούσες όταν έλεγες στο 1ο σου Post ότι «den mou vgazei titlous eno iparxoun[/b']». Πού ακριβώς εννοείς ότι υπάρχουν; εννοουσα οτι οταν παραδειγμα εχω κάψει ένα audio-cd με τις επιλογές μου και ειπα το media player δεν αναγνωριζε τους τιτλους. το ιδιο π.χ cd με τις επιλογες αυτες το nero αναγνωριζει τους τιτλους , γι'αυτο εγραψα οτι οι τιτλοι υπαρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.