damiano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 _BASS μια γνώμη θα πούμε τι νομίζουμε οτι μπορεί να βγάλει.. απο κει και πέρα αυτός αποφασίζει πάντα! maverickanos βγάλε τις διεργασίες
maverickanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 οταν ανοιγει το PC κ ανοιγω το τασκ μανατζερ αυτη ειναι η εικόνα.: συμπεράσματα δικά σας .
realestate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 registry cleaner :registry mechanic 5 http://www.pctools.com antivirus and antitrojan :avast 4.6 home free http://www.avast.com
greeneye Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 file traba ena format,kai afou peraseis ta poli basika kane ena GHOST apo ekei kai pera optoe goustaris mesa se 30 lepta to poli exis to pc sou opos prin!
maverickanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 file traba ena format' date='kai afou peraseis ta poli basika kane ena GHOST apo ekei kai pera optoe goustaris mesa se 30 lepta to poli exis to pc sou opos prin![/quote'] Αυτο σκεφτομαι να κανω αλλα περιμενω μπας κ το λύσω χωρίς φορματ. Με ποια προγράμματα μπορω να κανω αυτη τη δουλειά ??? (το ghost εννοω) Εκανα σκαν με registry mechanic και μου εβγαλε 600 προβλήματα απο τα οποία διόρθωσε μόνο τα 280 περίπου.
Silent Arrow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ρε παιδια ποιος ειπε οτι τα αυθεντικα Windows XP μπορεις να τα βαλεις μεχρι τρεις φορες? Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι κατα την ενεργοποιηση δημιουργειται ενας κωδικος που συντιθεται απο δεδομενα οπως μνημη RAM, επεξεργαστης, σκληροι δισκοι, μητρικοι κτλ. Αυτος ο κωδικος καθε φορα που επανεγκαθιστας τα Windows επαληθευεται μεσω Internet και δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα. Εκτος κι αν κανεις μια ριζικη αναβαθμιση αρκετων υποσυστηματων του Η/Υ (νομιζω πανω απο 3) οπου τοτε οταν πας να βαλεις τα XP θα εχεις προβλημα και πρεπει να επικοινωνισεις με την Microsoft και να τους πεισεις οτι οντως εχεις κανει αναβαθμιση στο PC και δεν προσπαθεις να εγκαταστησεις τα XP σε νεο PC. Στο Laptop μου δεν εχω επιχειρησει να βαλω εκ νεου τα XP, αλλα ψαχνοντας στο net πως γινεται ενεργοποιηση βρηκα τα ανωτερω που εγραψα και σε καμια περιπτωση αυτο των 3 μονο ενεργοποιησεων. Αν ξερει καποιος εγγυημενα ας γραψει.
damiano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Καλά ρε παιδιά πόσες διεργασίες έχει το f-secure??? δεν φαίνεται κάτι ύποπτο στη λίστα αν και δεν είδα για όλες τις διεργασίες. Μερικά πράγματα μπορείς να τα βγάλεις, κάτι javaupdate, nero, modem assist,web cam κτλ.. αλλά δε νομίζω να φταίνε αυτά για το πρόβλημα σου.. πρέπει να έχεις αλλάξει τα φώτα στη registry, δοκίμασε να την καθαρίσεις με τα προγράμματα που σου προτείνουν παραπάνω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Eγώ θα πρότεινα να αντικαταστήσει το F-Secure. Ηταν το πιο βαρύ antivirus που είχα.Βαρύ μέχρι αηδίας.
Petrakas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Vasika file moy ola kala einai ayta poy soy lene ta pedia alla san to format den einai tpt !!! ....dne mporo n katalavo giati antisketese toso poli sto format...! afoy exeis idi to skliro sta dio, metefere ta mp3,videos ktl sto alon k kanto...tha deis treli diafora...1 oritsa doulia einai k aksizei... tha simfoniso k me ton proanaferthenta oti to formataki to xriazese ana diastimata... episis ayto me tin activate ton windows den pezei problem ta exo kanei activate 5 fores os tora k kanena prob. a kai last protino mono kaspersky antivirus einai arketa elafry kai vriskei pola pragmata.
Fan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Αυτο σκεφτομαι να κανω αλλα περιμενω μπας κ το λύσω χωρίς φορματ.Με ποια προγράμματα μπορω να κανω αυτη τη δουλειά ??? (το ghost εννοω) Εκανα σκαν με registry mechanic και μου εβγαλε 600 προβλήματα απο τα οποία διόρθωσε μόνο τα 280 περίπου. Εγώ έσπασα κάθε ρεκόρ. Μου βρήκε 1084 λάθη!!!
maverickanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Τελικά κατάφερα να τα διορθώσω ολα τα λάθη που βρήκε το registry mechanic. Πολύ πιθανον να φταίει το f-secure γιατι ειναι πολύ βαρύ όπως λέει ο _BASSstarlet_ . Μάλλον θα το αλλάξω κ θα βάλω κάτι πιο ελαφρυ οπως NOD 32 . Για firewall τι προτείνετε??
damiano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Αν έχεις dsl τότε hardware firewall το καλύτερο! Πολλοί θα πουν zone alarm, αλλά εγώ είχα μερικά προβλήματα με αυτό παλιά, οπότε είχα βάλει outpost.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ηοme user με hardware firewall? Και ποιός θα τον ενημερώνει για τα εξερχόμενα? Υπάρχει θέμα για firewall, btw.
damiano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Απο τη στιγμή που ξέρεις οτι έχεις καθαρό σύστημα θέλεις να σταματήσεις τα εισερχόμενα και όχι τα εξερχόμενα.. σωστά το ανέφερες, απλά εδώ δίνουμε συμβουλές για οτι αποφασίσει θα πρέπει να το ψάξει και λίγο παραπάνω..
Petrakas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 dokimase to kaspersky anti hacker to opio einai elafry...kata ta alla ti xrisi toy internet kaneis? enoo oti ama den mpeneis k pouthena epikindina i den exoun valei sto mati pro hackers ) arkesoy sto firewall ton windows poy einai arketa kalo k den xreiazete n epivarineis to pc m kati alo... ego afoy ta dokimasa ola ston windows kateliksa .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.