lalanis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Παιδιά μπορεί να μου προτείνει κάποιος παιχνίδι στο στυλ του diablo 2 ( όχι το sacred...) ; Περπατάς, σκοτώνεις, παίρνεις εμπειριά, βρίσκεις νέα όπλα... Το ξανάβαλα πρόσφατα, αλλά αυτά τα γραφικά δεν παλεύονται... Το gameplay κορυφή βέβαια, αλλά....
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Dungeon Siege 2 (o,ti kalytero exo dei se grafika) se styl Diablo. Kali Diaskedasi!
kkarab Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Dungeon Siege 2 (o' date='ti kalytero exo dei se grafika) se styl Diablo.Kali Diaskedasi![/quote'] Sumfono kai epauksano!!!
ktulu_gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Diablo 1 me to Hellfire add-on...LoL...Sobara twra, kai egw to Dungeon Siege 2 8a sou proteina, an kai to bare8hka meta apo kapoio kairo. Epishs an mporeis rikse kai mia matia sto Harbinger. Einai sto styl toy Diablo alla me cyber periballon.
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Εγώ από πλευράς μου θα σου πρότεινα τα παρακάτω open-source-free-and-in-development-all-the-time παιχνίδια: 1)S.C.O.U.R.G.E.: Heroes of Lesser Renown Το παιχνίδι είναι απλά καταπληκτικό! Πολύ όμορφα γραφικά (άν εξαιρέσεις τις φάτσες των χαρακτήρων σου που είναι για τον *@$%!^*) και gameplay εθιστικότατο. Επίσης να επισημάνω ότι το παιχνίδι είναι πλήρες 3D και όχι ψευδο-3D όπως τα Diablo. Έχεις πλήρη έλεγχο της κάμερας και zoom-in zoom-out. Όπως το Neverwinter Nights. Επίσης έχεις δυνατότητα εναλλαγής της μάχης μεταξύ real-time ή turned-based ώστε να ανταποκρίνεται στο δικό σου στύλ παιξίματος. Αν έχεις βαρεθεί όλα τα άλλα roguelikes, δεν χάνεις τίποτα να του κάνεις ένα download να το δοκιμάσεις. Και ανανεώνεται συνεχώς με καινούργια γραφικά, εφφέ και στοιχεία gameplay. 2) ZangbandTK. Αυτό είναι το all-time αγαπημένο μου. Αν παραβλέψεις τα ελαφρώς παλιάς τεχνολογίας (πολύ ελαφρώς. Βασικά είναι σχεδόν καινούργια ) γραφικά του, και του αφιερώσεις κάνα μισάωρο (ίσως λίγο παραπάνω), θα χάσεις για πάντα την επαφή με τη πραγματικότητα. Και όλα αυτά λόγο του gameplay του. Βέβαια λόγω των λίγο παλιών γραφικών του, το παιχνίδι αυτό δεν είναι για όλα τα γούστα. Δεν χάνεις και τίποτα όμως να του ρίξεις μιά ματιά. http://www.reloaded.org/download/ZangbandTK/46/ Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.