Arioch79 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει κανείς παλιά adventure ή strategy games στο pocket pc. Λογικά τα pocket pcs ξεπερνάνε κατά πολύ τα requirements αυτών των games. Ήδη υπάρχει το pocket SCUMMVM που εξομοιώνει τέλεια παιχνίδια όπως Monkey Island 1&2, Broken Sword 1&2, Beneath a Steel Sky κλπ. Άρα είναι σίγουρα μέσα στις δυνατότητές τους να παίξουν παιχνίδια όπως τα darkseed, universe και operation stealth. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο;
panther_512 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Κοίτα, από pocket-pc δεν γνωρίζω τίποτα. Το DosBox το έχεις δοκιμάσει? Είναι το καλύτερο πρόγραμμα εξομοίωσης του MS-Dos. Ότι παιχνίδι θέλει Dos, με αυτό το πρόγραμμα παίζει μιά χαρά. Απλώς δεν γνωρίζω αν είναι συμβατό με pocket-PC.
Arioch79 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Αφού έκανα το Post έψαξα λίγο και βρήκα τα εξής: Το πλησιέστερο πρόγραμμα σε αυτό που ζητάω είναι το pdosbox, που είναι port του dos box για pocket pc. Δυστυχώς στο μοντέλο που έχω εγώ δύσκολα θα τρέξει (χρειάζεται αρκετή μνήμη). Επίσης παρουσιάζει και άλλα προβλήματα (απ' ό,τι κατάλαβα δεν έχει ήχο και το ποντίκι είναι προβληματικό). Πάντως πιστεύω ότι είναι μάλλον θέμα σωστού προγραμματισμού παρά Hardware χαρακτηριστικών, καθώς τα χαρακτηριστικά ακόμα και του πιο "φτωχού" pocket pc ξεπερνάνε κατά πολύ αυτά ενός 386 pc (απόδειξη ότι όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζει το Pocket scumm vm όπως monkey island 2 και broken sword παίζουν άψογα ακόμα και στο δικό μου ppc). Ελπίζω να το ψάξουν λίγο, γιατί θα γούσταρα πολύ να παίξω dark seed στο ppc. Τώρα θα μου πείτε, γιατί δεν το παίζω στο desktop. Αφ' ενός γιατί τα γραφικά αυτών των παιχνιδιών παραφαίνονται άθλια στις αναλύσεις που παίζουν τα σύγχρονα PCs, αφ' ετέρου το να παίζω αυτά τα games σε ppc έχει μια μαγεία που δε μπορώ να εξηγήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.