Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ Η ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ..ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET ΕΧΩ ADSL IN A BOX ΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ENA EMAIL ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΩ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΕΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 3+3.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 3+1:confused: :confused: :confused: ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?:confused: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..ΣΥΓΝΩΜΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ!!!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για καινουργιο πακετο μιλας η για ανανεωση?Τελικα συμφερει να κανεις καινουργιο πακετο και να περημενεις? η να εχεις συνδρομη στον οτε για adsl και να αλλαζεις isp?απο πλευρας χρηματων νομιζω πως το πακετο συμφερει,ετσι δεν ειναι?τι λετε?

Δημοσ.

Όταν αλλάζεις πακέτα, χάνεις την γραμμή σου και περιμένεις νέα ενεργοποίηση. Υπάρχει και η ακραιά περίπτωση όταν το κάνεις αυτό, κάποιος άλλος να πάρει την πόρτα σου και να βρεθείς να περιμένεις πότε θα υπάρχει ξανά διαθεσιμότητα.

Οπότε το καλύτερο είναι δική σου γραμμή από ΟΤΕ και μετά διαλέγεις ISP.

Δημοσ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΕΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 3+3.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 3+1 ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΓΚΕΛΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ Η Forthnet ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ Forthnet ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ 3+3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΟ

ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!

Δημοσ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΕΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 3+3.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 3+1 ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΓΚΕΛΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ Η Forthnet ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ Forthnet ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ 3+3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΟ

ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα μη φωναζετε (κεφαλαια).

xitos7 δε βλεπω καμμια "απατη", αυτη ειναι η τρεχουσα προσφορα. Ας ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι στους χαρακτηρισμους μας. Και εμενα με ξενιζει οτι ξαφνικα η forthnet εκανε αυτο το πισωγυρισμα στις τιμες, αλλα δε μπορεις να πεις οτι ειναι και απατη.

Οπως ειπε και ο sa1901 η καλυτερη λυση ειναι να παρεις γραμμη απο τον πΟΤΕ και μετα να διαλεξεις τον ISP της αρεσκειας σου.

Δημοσ.

Μπορει να ειναι προσφορα μα δεν μπορει για τους μεν καινουργιους να ειναι 3+3 και για τους ηδη υπαρχον να ειναι 3+1..

Δημοσ.

ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!

πως το εκανες αυτο?πηρες καινουργιο πακετο η μεσο τηλεφωνου?

Δημοσ.

re paidia kai ego to idio provlima exo to kainourgio paketo exei 120 eura (gia 6mines) kai i ananeosi 120 gia 4 mines? Diladi an paro to paketo kai tous steilo to simbolaio ti tha ginei?

Tha pane ston ote? tha tou poune energopiiste mia grammi (idi energopiimeni)?

Den tous katalaveno ilikrina!

Δημοσ.

Μπραβο stathi02 αυτο λεω τοση ωρα και απο χθες καθομαι σε αναμενα καρβουνα..αν ειναι δυνατον...Λοιπον πηγα και ρωτησα το πλαισιο μου ειπαν οτι αν παρω καινουργιο πακετο 3+3 και δηλωσω οτι ειναι ανανεωση θα γινει..και αν δεν γινει????πω,πω τι μπλεξιμο...

Δημοσ.

tous peira tilefono kai kserete ti mou ipan. Oti an diakopso kai ksanaenergopiiso (me ironiko ifos kiolas) tha perasoun kapies meres gia ti diakopi kai kapies meres gia tin ananeosi. San na mou leei kanto kai o minas tha figei aklaftos. Loipon oti kai na lete, sovari eteria den ta kanei auta!

Diladi aurio mporoun na poun oti mas estripse kai mirazoume tsampa dsl alla osoi theloun ananeosi 100 euro o minas (ipervolika panta) tha tous po oti den exo prvlima giati auti einai i prosfora! Telika dikio ixan kapoioi gia tin apofigi paketon.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ακουστε προσεκτικα.......

γινεται να κανεις ανανεωση με καινουριο πακέτο. Εγω εκανα ανανεωση με το dsl in a box plus τον Δεκεμβρη (ειχα πριν συνδεση απο ανανεωση με τη forthnet). Οπότε μην μασάτε. Παρτε καινουριο πακετο και καντε ανανεωση.

Υπ οψην μερικες τηλεφωνητριες δεν το ξερουν οποτε δοκιμαστε μερικες φορες σε περιπτωση που σας λενε το αντιθετο.

Συμπληρωστε την αιτηση γραψτε με μεγάλα γράμματα ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ USERNAME X και στειλτε το στο mail της forthnet.....και να προσεχουμε λιγο περισσοτερο την λέξη "απατη"

Δημοσ.

symfono gia thn apofygh paketon ela nte poy einai poio oikonomika omos..prosthese pagio garmmhs adsl ote+isp kai tha deis oti gia toys idioys mhnes h diafora xrhmaton einai peripoy h diplasia..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...