Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ Η ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

An kapoios mou dosei ta stoixeia Px imerominia ananeosis kai onoma (mono auta) tha tous paro na tous to po. An oxi den mporo , peira idi kai deuteri fora kai mou ipan ta idia. Mporei na epese grammi! Ilikrina den ksero. Na tous paro kai na tous po oti diavazo sto forum oti kapioi to ekanan? Den nomizo na siginithoun etsi!

Δημοσ.

emena 16 martioy aki giayto psaxnomai apo tora...les na ginetai ayto poy leei aytos toy plaisioy?moy eipe pos to exei kanei polles fores...

Δημοσ.

Λοιπον

1ον σχετικά με τους τηλεφωνητες/τηλεφωνητριες, δεν ειναι παράξενο που δεν ειναι ενημερωμενοι.Σε ποια εταιρία έχεις πετυχει ΟΛΕΣ τις φορες ενημερωμενο?Εγω προχωπικά σε καμία.

2ον σχετικά με την ανανέωση μου. Ειχα στην αρχη dsl in a box μετά πήγα σε 1bill για 4 μήνες και μετά ανανέωση σε dsl in a box plus. Δεν ξέρω αν έκατσε ότι πήρα το Plus.Εγώ αυτό που είπα ήταν το εξής: "γεια, είμαι συνδρομητης στο 1bill που λήγει σε 10 μέρες και μου έκαναν δωρο (μουφαααα) ένα plus.Μπορώ να κάνω ανανέωση με το box?"

2/3 τηλεφωνήτριες μου είπαν ΝΑΙ. Έτσι και εγώ συμπλήρωσα την αιτηση με τα στοιχεία που είχα και πριν, έγραψα ανανέωση πάνω εκέι που λέει για τη σύνδεση.Το σκαναρα το έστειλα και καπούτ.όλα καλά όλα ανθηρα.

Η ανανέωση είχε γίνει αρχές δεκέμβρη (νομιζω στς 5 ή στις 7).

Παιδιά απλά πείτε τους ότι "ξέρω ότι γινεται, σας παρακαλώ δώστε μου έναν υπευθυνο να μιλήσω.) μολις ακουσουν υπευθυνο θα ψαρώσουν.

καλή τυχη παντως.......

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί θίγονται κάποιοι με τη λέξη "απάτη";;;;;;;;;;;; Είναι μέτοχοι ή μήπως αυτοί έχουν προτείνει αυτό το σύστημα "τελειώνει το πακέτο, πάπαλα η γραμμή";

Μήπως αυτό χαρακτηρίζεται ως αγαθοεργία;

Υπ' όψιν, ο ποτε άρχισε να φοβάται μάλλον το 2008, οπότε από 4 του Απρίλη θα διαθέτει πακέτα ομιλίας ανάλογα με το χρόνο που μιλάς... Προσπαθούν να προλάβουν τους άλλους μάλλον...

Δημοσ.
To eida prin kai mou fainetai polu paraxeno auto pou les! Diladi eixes box kai meta ekanes ananewsh me hdh uparxwn box h eixes sudromh kanonika kai sou ekanan ananewsh me box? Giati an isxuei to deutero mallon koroida tous epiases!

Aκου να δεις τι εγινε με την περιπτωση μου.Εφω ειχα αγορασει αρχικα ιn a box.Oταν εληξε η συμβαση εκανα αναβαθμιση και πηγα στο 1bill με 512.Οταν εληξε και αυτη η συνδρομη ξαναγορασα το in a box και εκανα ανανεωση για 2+2 μηνες.

Δημοσ.
Aκου να δεις τι εγινε με την περιπτωση μου.Εφω ειχα αγορασει αρχικα ιn a box.Oταν εληξε η συμβαση εκανα αναβαθμιση και πηγα στο 1bill με 512.Οταν εληξε και αυτη η συνδρομη ξαναγορασα το in a box και εκανα ανανεωση για 2+2 μηνες.

Πόσο έμεινες χωρίς dsl όμως μεταξύ της κοπής του 1bill και της ξαναενεργοποίησης in a box?

Δημοσ.
Πόσο έμεινες χωρίς dsl όμως μεταξύ της κοπής του 1bill και της ξαναενεργοποίησης in a box?

η ανανεωση εγινε αυτοματα και δεν εμεινα καθολου χωρις ιντερνετ

Δημοσ.
η ανανεωση εγινε αυτοματα και δεν εμεινα καθολου χωρις ιντερνετ

Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί τότε δε θα ανανέωνε κανείς 1-bill αλλά θα έπαιρνε in-a-box πιο φθηνά. Εκεί είναι η όλη φασαρία να μη μείνεις χωρίς internet και το εκμεταλεύεται και η forthnet.

Aν γινόταν αυτό που λές: Γιατί να ανανεώσει κάποιος με 1-bill 384 για 3+1 μήνες και να μην πάρει κουτί για 3+3 μήνες στην ίδια τιμή (και να του μείνει και ένα modem έστω της πλάκας)???? (θα σου πως γιατί, για να μην μείνει χωρίς dsl μερικές μέρες, τι ημέρες, εβδομάδες ...)

Δημοσ.

Ετσι ειναι εχεις δικιο...σε αυτο που πονταρουν ειναι πως δεν θα θελεις να μεινεις χωρις internet γιαυτο και γινονται ολα αυτα...Το προβλημα ομως ειναι ενα..απο εδω και περα τι κανεις..Τι να πω,εχω μπερδευτη και απογοητευτη συναμα...Αυτο που λες getty συμφωνα με τα λεγομενα ενος πωλητη απο το πλαισιο γινεται,ειπε πως το εχει κανει μα δεν τον εμπιστευομαι και πολυ...

Δημοσ.
Ετσι ειναι εχεις δικιο...σε αυτο που πονταρουν ειναι πως δεν θα θελεις να μεινεις χωρις internet γιαυτο και γινονται ολα αυτα...Το προβλημα ομως ειναι ενα..απο εδω και περα τι κανεις..Τι να πω,εχω μπερδευτη και απογοητευτη συναμα...Αυτο που λες getty συμφωνα με τα λεγωμενα ενος πωλητη απο το πλαισιο γινεται,ειπε πως το εχει κανει μα δεν τον εμπιστευομαι και πολυ...

Επειδή είμαι κι εγώ στην ίδια θέση, σκέφτομαι να δώσω μια ευκαιρία στη forthnet ανανεώνοντας για 1 μήνα. Αν τον επόμενο μήνα δε βγάλει κάποια ανταγωνιστική προσφορά και συνεχίσει την ίδια τακτική υπάρχουν και άλλοι ISPs. ή καλύτερα θα πάρω καθαρή γραμμή οτε (πχ. conn-x) και όχι μπασταρδεμένη στο όνομα άλλου.

Δημοσ.

Δηλ θα ανανεωσεις για εναν μηνα και μετα θα δεις αν θα βγαλουν καποια προσφορα για ανανεωσεις?αν τα κανεις καθαρα(γραμμη οτε)+ οποιον αλλον isp δεν θα πληρωσεις ποιο πολλα?

Δημοσ.

Καταρχήν ούτε εγώ νομίζω πως υπάρχει καμμία απάτη.

Μη ξεχνάτε πως δε γνωρίζουμε με τι συμφωνία γίνεται η ενεργοποίηση γραμμής ADSL από την forthnet στον ΟΤΕ και τι πρόβλημα υπάρχει στο να γίνει ανανέωση στη σύμβαση των πακέτων όπως είναι το in-a-box, ανα πάσα στιγμή. Ξέρει κανείς αν δεν είναι πρόβλημα της συμφωνίας με τον ΟΤΕ?

Η μήπως είναι απίθανο να υπάρχει ειδική συμφωνία με ειδικές πόρτες για αυτά τα πακέτα και να υπάρχει μικρό χρονικό κώλυμα στην ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τους?

Εμένα το πακέτο λήγει ....σήμερα... (τελευταία μέρα παράτασης).

Αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής: θα πάω να πάρω ένα πακέτο 3+3, 384 και θα δοκιμάσω για ανανέωση...αν δε γίνει ανανέωση και γίνει ξανά ενεργοποίηση, εντάξει....θα πάρω λίγα κατασταλτικά και θα περιμένω...τι να γίνει δηλαδή?

Αυτό που γίνεται το θεωρώ πταίσμα σε σχέση με τη γενικότερη κατάσταση ντροπής που επικρατεί στην Ελλάδα με τις συνδέσεις internet γενικά.

To pstn/isdn ακριβαίνει επικίνδυνα και σε λίγο καιρό θα αποτρέπει ακόμα και αυτόν που κάνει μικρή χρήση του internet για καθημερινά μικροπράγματα απο τη χρήση του, στρέφοντας έτσι τους χρήστες του internet στη μοναδική εναλλακτική που έχουμε, το DSL το οποίο αποδεικνύεται ακόμα δε δοκιμαστικό στάδιο.

Οι εταιρείες μάλλον ακόμα ψάχνουν ενα μπουσουλα για τα πακετα και γενικότερα για τον τρόπο χρέωσης, για να μη μιλήσουμε για την ουσιαστική χρήση των γραμμών που εκεί όποιος έχει μπάρμπα διαβαίνει.

Όλοι εδώ μέσα φωνάζουνε για τα αίσχη ενώ αραιά και που στην κεντρική σελίδα του Insomnia φιγουράρουν οι νέες αυξήσεις του ΟΤΕ για χρεώσεις και πάγια προς παντος χρήσης. Που ακούστηκε να γίνονται αυξήσεις στις τηλεπικοινωνίες σήμερα? Τα μακαρόνια τόσα χρόνια (εκτός απο την αλλαγή σε €) τα αγοράζαμε πάντα στην ίδια τιμή. Γιατί? Γιατί ζούμε και χωρίς αυτά και υπάρχει ανταγωνισμός επι ίσοις όροις. Χτυπάτε εκεί που πονάει να γεμίσει η τσέπη μας.

Αμα έχεις τον ΟΤΕ, τι τον θέλεις τον Οσάμα...

Βλάκα αμερικανέ, πέρνα λίγο απ'την Ελλάδα...

Με ανθρακα επιστολες, προτιμούσα να λαμβάνω

Παρα το λογαριασμό που όταν έρθει θα πεθάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...