Ammon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί τότε δε θα ανανέωνε κανείς 1-bill αλλά θα έπαιρνε in-a-box πιο φθηνά. Εκεί είναι η όλη φασαρία να μη μείνεις χωρίς internet και το εκμεταλεύεται και η forthnet. Aν γινόταν αυτό που λές: Γιατί να ανανεώσει κάποιος με 1-bill 384 για 3+1 μήνες και να μην πάρει κουτί για 3+3 μήνες στην ίδια τιμή (και να του μείνει και ένα modem έστω της πλάκας)???? (θα σου πως γιατί' date=' για να μην μείνει χωρίς dsl μερικές μέρες, τι ημέρες, εβδομάδες ...)[/quote'] Παντως εγω τωρα εχω δυο μοντεμ και συνδεση κανονικοτατα χωρις διακοπη.Απο αυτη σου γραφω τωρα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137172 δες εδω λεω αναλυτικα τι εγινε στην περιπτωση μου.:)
fotalis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Επειδή είμαι κι εγώ στην ίδια θέση, σκέφτομαι να δώσω μια ευκαιρία στη forthnet ανανεώνοντας για 1 μήνα. Αν τον επόμενο μήνα δε βγάλει κάποια ανταγωνιστική προσφορά και συνεχίσει την ίδια τακτική υπάρχουν και άλλοι ISPs. ή καλύτερα θα πάρω καθαρή γραμμή οτε (πχ. conn-x) και όχι μπασταρδεμένη στο όνομα άλλου. φιλε μου επειδη πριν 2 μερες εκανα ανανεωση και συγκεκριμενα ειχα adsl in a box και πηγα σε αοριστου χρονου δεν γινεται να ανανεωσεις για ενα μηνα καθως αμα διαβασεις στο site τους η μετατροπη σε αοριστου χρονου ερχεται με διμηνη τιμολογηση(δλδ δεν μπορεις να αναεωσεις για 1 μηνα). επισης επειδη στο site λενε οτι κανει 39,03 euro δεν διεκρινιζουν οτι ειναι για ενα μηνα και οταν τους ρωτησα ποσο κοστιζει μου ειπαν 78 euro. οποτε ουτε καν να το σκεφτεσαι για αοριστου χρονου την στιγμη που 6 μηνες κοστιζουν 120 euro ενω θα αναγκαστεις να πληρωσεις 80 ευρω για 2 μηνες.
xitos7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 απο εδω το παμε,απο εκει το παμε παλι μεσα μπαινουμε
getty Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 @fotalis, αν και μου διάλυσες την ψυχολογία, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Τελικά μάλλον θα την κόψω τελείως τη forthnet, χαλάστηκα με την όλη ιστορία και τα μικρά γράμματα...και θα βρω μια πραγματική αορίστου να την χρυσοπληρώνω αλλά όποτε γουστάρω να αλλάζω isp.
xitos7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Τελεικα αυτοι που κανουν πακετα μεγαλης διαρκειας πρεπει να ειναι ποιο ευχαριστημενοι..γιατι η αοριστου-φωτια και λαυρα-ειναι!!!
getty Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Παντως εγω τωρα εχω δυο μοντεμ και συνδεση κανονικοτατα χωρις διακοπη.Απο αυτη σου γραφω τωρα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137172 δες εδω λεω αναλυτικα τι εγινε στην περιπτωση μου.:) Ammon το διάβασα και μου φαίνεται ότι απλά στάθηκες τυχερός και έπεσες σε άτομο που θέλησε να βοηθήσει. Πάντως ρε παιδιά αν το σκεφτείτε πιο φθηνά έρχεται και στην ίδια τη forthnet να μη διακόψει τη γραμμή απ το να τα σκάει στον ΟΤΕ για κάθε νέα ενεργοποίηση. Είναι βλακεία αυτό που γίνεται, δηλαδή να υπάρχει τέτοια διαφορά τιμών που να σε αναγκάζει να διακόψεις και να ξαναενεργοποιήσεις.
xitos7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 σωστο γιατι μεσα στο πακετο π.χ 3+3 πληρωνεις και το τελος ενεργοποιησεις τον οποιο εχεις ηδη προπληρωσει,οποτε δεν χρειαζεται.ετσι δεν κερδιζει η forthnet απο αυτο?
Ammon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Ammon το διάβασα και μου φαίνεται ότι απλά στάθηκες τυχερός και έπεσες σε άτομο που θέλησε να βοηθήσει. Πάντως ρε παιδιά αν το σκεφτείτε πιο φθηνά έρχεται και στην ίδια τη forthnet να μη διακόψει τη γραμμή απ το να τα σκάει στον ΟΤΕ για κάθε νέα ενεργοποίηση. Είναι βλακεία αυτό που γίνεται, δηλαδή να υπάρχει τέτοια διαφορά τιμών που να σε αναγκάζει να διακόψεις και να ξαναενεργοποιήσεις. και εγω αυτο νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.