kavaliotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 Den ksero paidia an eiani apath h oxi, alla emena toulaxiston me peirazei para polu auto pou egine..Prin merikes meres o aderfos mou agorase to programma SUCCESS pou einai programmma gia to PAME STOIXHMA..Den htan akrivo, to parhggeile 5 xiliarika peripou..To kaname install kai perimename tous kodikous me gramma..Hr8an oi kodikoi ola OK, alla tora 8elo na kano format..Tous pairno thlefwno kai pros eklplhkshn mou, mou lene oti prepei na to ksanagoraso to programma giati leei oti oi kwdikoi einai gia mia mono fora kai gia ena installation!!!! Akouson akouson!!!! Opote tora ego ti kano?????? <strong>O logos pou kano post sto software einai giati (epeidh den prokeitai na xodepso 100 xiliarika sta thlefwna na tous vrizo gia ena programma 5.000drx) 8elo na mou peite an uparxei kanena programma pou na mporo na kano copy to programma se allo partition h se allo upologisth xoris na xaso as poume tis kataxwrhseis pou exei kanei sto registry kai genika oti xreiazetai gia na parameinei nomimo to programma..Shmeioteon, gia na to kaneis register, otan kaneis install to programma, sou bgazei thn akribh hmeromhnia kai ora egkatastashs tou programmatos kai bash autou sou dinoun kodikous, ara den mporo na tous xrhsimopoihso gia allh egkatastash...Euxaristw ek twn prwterwn...</strong> <small>[ 24-03-2002, 22:29: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: kavaliotis ]</small>
MY80- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2002 To Norton Ghost kata pasa pithanothta tha thn kanei th douleia....
kavaliotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 To ksero oti SIGOURA to Norton Ghost 8a thn kanei thn douleia, alla sou leo oti 8elo na kano format! Koinos, den to xreiazomai to Norton Ghost giati ti na to kano ena provlhmatiko backup??? Kaneis allos kammia idea??? 8umamai oti ena palio Norton SystemWorks kai sugkekrimena nomizo ta paliotera Norton Utilities eixan mia tetoia epilogh, na kaneis copy dhladh ena oloklhro programma se allo PC metaferontas mazi kai registry keys ktl...Please HELP!!!!
random Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 dokimase: 1) copy ta arxeia apo program files, des tis hmerominies kai ta onomata, mipws yparxoun kapoia sxetika arxeia sto c:\windows (sini8ws kapoio .ini) meta psakse ta registry branch, sini8ws einai katw apo HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE kai exoun onoma idio me to Programma 'h me thn etaireia (px symantec gia to norton) kai kaneis export mono ta sygkekrimena branches, meta ta vazeis ola ayta se allo pc 'h allo partition/os kai des an doulevei. An omws to kleidi pou sou edwsan paragetai apo kapoio stoixeio ths egkatastashs windows 'h tou hardware, opws ta XP, den 8a petyxei. 2) H pio swsth lysh: pare ksana thlefwno kai pes me sta8ero yfos kai tsampouka oti to pc sou kollhse virus kai o diskos ta epaikse, an den sou dwsoun neo serial, 8a pas sto ypourgeio emporiou, inst.katanalwywn , Evaggelato , eforia, ktl ayta pou sou lene den ginontai pou8ena! oute h M$ den tolmaei na mh sou ksanadwsei serial gia ta xp, 8a milhsei h softline? Peires apodeiksh gia to proion? einai sfragismenh kai ola ok? mhpws 8eloun na tous episkeftei kanenas eforiakos sta kala ka8oumena? <small>[ 28-03-2002, 09:43: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: random ]</small>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.