bvb7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 ρε παιδες ξαφνικα στο ρημαδι το κρυπτο f320 οπου το εχω συνδεσει με ethernet μου βγαζει cable unpluged ! οταν το συνδεω με usb το ρουτερ δουλευει κανονικα. τι μπορει να φταιει?στην αρχη το λαμπακι αναβει αλλα σε 2' σβηνει και δεν βρισκει φυσικα ουτε ΙΡ
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 ρε παιδες ξαφνικα στο ρημαδι το κρυπτο f320 οπου το εχω συνδεσει με ethernet μου βγαζει cable unpluged ! οταν το συνδεω με usb το ρουτερ δουλευει κανονικα. τι μπορει να φταιει?στην αρχη το λαμπακι αναβει αλλα σε 2' σβηνει και δεν βρισκει φυσικα ουτε ΙΡ dokimase reset sta default dokimase me allo kalodio ethernet kai dokimase se allo pc mipos exei ginei kati me tin karta diktiou.alios epistrofi piso.
SSS787878 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 ρε παιδες ξαφνικα στο ρημαδι το κρυπτο f320 οπου το εχω συνδεσει με ethernet μου βγαζει cable unpluged ! οταν το συνδεω με usb το ρουτερ δουλευει κανονικα. τι μπορει να φταιει?στην αρχη το λαμπακι αναβει αλλα σε 2' σβηνει και δεν βρισκει φυσικα ουτε ΙΡ καλο ειναι οταν εχεις κουμπωσει το καλωδιο και βλεπεις οτι εισαι συνδεδεμενος να το κουνησεις ελαφρως στα σημεια που κουμπωνει στο pc σου και στο modem, αν φταιει αυτο τοτε εκεινη την στιγμη θα σου το δειχνει unpluged
nclpao13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σ'ένα προβλημα που αντιμετωπιζω. Σύνδεσα το ethernet καλώδιο σε ενα laptop και ενώ στην αρχή μου βγάζει connected μετά απο 2 δευτερόλεπτα μου λεει cable unpluged. To θέμα είναι οτι όταν βαζω το καλώδιο σε άλλο μηχάνημα, έχω συνδέσει. Το laptop εχει ΧΡ home SP1. Σας ευχαριστώ...και sorry για οποιαδήποτε λάθη...είμαι νεος....
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 ego tha dokimaza kai me allo kalodio kai episis tha dokimaza na katevaso sta 10 anti gia 100 tin karta diktiou.
nclpao13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Σας ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Δοκίμασα και μια κάρτα δικτύου της netgear αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Απο τη στιγμή που το ίδιο καλώδιο ethernet μου δίνει σύνδεση στο διπλανό laptop νομίζω ότι δε φταίει αυτό...Μήπως τα Toshiba laptop δέχονται άλλου είδους καλώδιο;
nclpao13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Σε ευχαριστώ poulinos. Τελικά είχες δίκιο. Άλλαξα το 100 και το έκανα 10 και δούλεψε. Να 'σαι καλά....
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 telos kala ola kala ;)se polous exei petixei auto me to 10 100/episis an baleis xiliares kartes den xero ton logo alla isos pexoun sta 100.ola ta pc to idio kalodio pernoun alla iparxoun polon idon kalodia se poiotita kai category
nclpao13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Έχεις απόλυτο δίκιο. Στο laptop δούλευε αρχικά έχω 1000 κάρτα και δουλεύει κανονικά στα 100. Τουλάχιστον τώρα το ξέρω....Σ'ευχαριστώ και πάλι
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 tipota.oti einai mas les.apla gia kapoio logo oi 1000 pezoun pio eukola 100.bebea kai to kalodio pezei rolo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.