Προς το περιεχόμενο

cable unpluged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες ξαφνικα στο ρημαδι το κρυπτο f320 οπου το εχω συνδεσει με ethernet μου βγαζει cable unpluged ! οταν το συνδεω με usb το ρουτερ δουλευει κανονικα. τι μπορει να φταιει?στην αρχη το λαμπακι αναβει αλλα σε 2' σβηνει και δεν βρισκει φυσικα ουτε ΙΡ

Δημοσ.
ρε παιδες ξαφνικα στο ρημαδι το κρυπτο f320 οπου το εχω συνδεσει με ethernet μου βγαζει cable unpluged ! οταν το συνδεω με usb το ρουτερ δουλευει κανονικα. τι μπορει να φταιει?στην αρχη το λαμπακι αναβει αλλα σε 2' σβηνει και δεν βρισκει φυσικα ουτε ΙΡ

dokimase reset sta default dokimase me allo kalodio ethernet kai dokimase se allo pc mipos exei ginei kati me tin karta diktiou.alios epistrofi piso.

Δημοσ.

καλο ειναι οταν εχεις κουμπωσει το καλωδιο και βλεπεις οτι εισαι συνδεδεμενος να το κουνησεις ελαφρως στα σημεια που κουμπωνει στο pc σου και στο modem, αν φταιει αυτο τοτε εκεινη την στιγμη θα σου το δειχνει unpluged

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σ'ένα προβλημα που αντιμετωπιζω. Σύνδεσα το ethernet καλώδιο σε ενα laptop και ενώ στην αρχή μου βγάζει connected μετά απο 2 δευτερόλεπτα μου λεει cable unpluged. To θέμα είναι οτι όταν βαζω το καλώδιο σε άλλο μηχάνημα, έχω συνδέσει. Το laptop εχει ΧΡ home SP1. Σας ευχαριστώ...και sorry για οποιαδήποτε λάθη...είμαι νεος....

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Δοκίμασα και μια κάρτα δικτύου της netgear αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Απο τη στιγμή που το ίδιο καλώδιο ethernet μου δίνει σύνδεση στο διπλανό laptop νομίζω ότι δε φταίει αυτό...Μήπως τα Toshiba laptop δέχονται άλλου είδους καλώδιο;

Δημοσ.

telos kala ola kala ;)se polous exei petixei auto me to 10 100/episis an baleis xiliares kartes den xero ton logo alla isos pexoun sta 100.ola ta pc to idio kalodio pernoun alla iparxoun polon idon kalodia se poiotita kai category

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Στο laptop δούλευε αρχικά έχω 1000 κάρτα και δουλεύει κανονικά στα 100. Τουλάχιστον τώρα το ξέρω....Σ'ευχαριστώ και πάλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...