Προς το περιεχόμενο

Online gaming problems


Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα. Δοκίμασα να παίξω 3 παιχνίδια σε multiplayer, το 1 σε server εξωτερικού και τα άλλα σε ελληνικούς. Και τα 3 παιχνίδια είναι ... αχμ. :razz:Το ένα (Land of the dead:Road to fiddler's green) με το server εξωτερικού κατάφερα και το έπαιξα 1-2 φορές,τις οποίες έπαιξε σχεδόν τέλεια, αλλά έτυχε φάση να κολλήσει η σύνδεση και για να λειτουργήσει κανονικά να χρειαστεί όχι μόνο αποσύνδεση/επανασύνδεση, αλλά και επανεκκίνηση! Αυτό το έπαθα και με τα άλλα 2 (Call of duty 2, counter strike 1.6), με τη διαφορά πως αυτά δεν κατάφεραν να συνδεθούν καθόλου, αλλά πάλι η σύνδεση κόλλησε. Στο 1 βρήκα server που το δεχόταν, έπαιξα, αλλά είχα 200ms lag και το παιχνίδι πήγαινε σπασμωδικά (Call of duty 2), το οποίο το χρεώνω στο lag, καθώς στο single player παίζει βούτυρο!:razz:

 

Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής, 1. γιατί ενώ σε server εξωτερικού να παίζει παιχνίδι μια χαρά και εσωτερικού άλλο παιχνίδι να κολλάει έτσι; 2. Γιατί κόλλησε η σύνδεση αυτές τις φορές που κόλλησε; Έχουν μήπως τα παιχνίδια κάποιον "κόφτη" σε περίπτωση που είναι...(καταλάβατε); :razz:

 

Έχω Vivodi shared σε DSLAM OTE, 512/128.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας