KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Λοιπόν, εμφανίστηκε ξαφνικά το εξής πρόβλημα: Προσπαθόντας να κάνω syncronise όλους τους λογαριασμούς μου, αποτυγχάνει. Το μόνο που δουλεύει είναι ο συγχρονισμός του Hotmail. Όλοι οι άλλοι λογαριασμοί μου (Yahoo αλλα και του ISP) μου αποτυγχάνουν απευθείας (χωρίς να περιμένει) κάποια ώρα μέχρι να αποτύχει. Το μήνυμα λάθους είναι: Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'mail.teledomedsl.gr', Server: 'mail.teledomedsl.gr', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10053, Error Number: 0x800CCC0F Το ίδιο λάθος το βγάζει για όλους τους λογαριασμούς. Καμιά σκέψη;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Τιποτα ρε παιδιά; Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Outlook Express δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα και θέλω να αποφύγω το format (που χρειάζεται έτσι κι αλλιώς το μηχάνημα) μέχρι να έρθουν τα πράγματα που έχω παραγγείλει για αναβάθμιση. Έχω μείνει βασικά χωρίς mail μέχρι τότε όμως...
realestate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 προγράμματα antivirus , antispyware , antispam , internet security? που χρησιμοποιείς
KWSN_Men Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Antivirus: Norton Antivirus 2005 Antispyware: SpyBot s&D, Microsoft Antispyware, Zonealarm Antispyware Antispam: Zonealarm Internet Security: Zonealarm Τα παραπάνω προγράμματα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα εδώ και αρκετούς μήνες. Κοίταξα στο configuration του USR 9105 μου και δε βλέπω κάτι περίεργο. Any ideas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.