Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή μου και τα δύο αντιγραφικά προγράμματα : Easy cd creator και Nero .Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί τι παραπάνω κάνει το Nero αν κάνει και θεωρείται τόσο δημοφιλές σε σχέση με τα άλλα προγράμματα αντιγραφής cd ή αρχείων . Όποιος ξέρει ας μου πει κι εμένα . Επίσης οι τόσες αναβαθμίσεις του Nero που κυκλοφορούν συχνά προσφέρουν κάτι παραπάνω από την standar έκδοση? (π.χ. 5.5.0.4.) ?
kavaliotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Kalo to NERO, alla einai polu pio argo apo to WinOnCD 3.8 kai opos katalavaineis grafo edo kai kairo me ton WinOnCD..Einai kai pio euxrhsto kai mporeis na vazeis titlous sta CD me osous xarakthres 8eleis alla kai mikra-kefalaia grammata!
Jheremias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Φίλε μου το Nero χρησιμεύει κυρίως στην Αντιγραφή προγραμμάτων με προστασία αντιγραφής...Μπορεί να παρακάμψει ορισμένες προστασίες πράγμα που το Easy CD Creator δεν μπορεί να κάνει...και έχει και άλλες δυνατότητες όπως εγγραφή ταυτόχρονα, on the Fly κλπ κλπ κλπ....
adams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Λοιπον τα καλα που εχει το nero ειναι 1ο...κανεις overburning στα cd(εγω το χρησιμοποιω συνεχεια)<BR>2ο ειναι πολυ πιο σταθερο απο το easy cd<BR>3o τα updates poy bgainoyn synexeia (oπως λες) ειναι για να καλυπτουν τα καινουργια cdr που βγαινουν στην αγορα βελτιωσεις σε bugs και προσθηκες (οπως του mp3pro)
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Αν overburning εννοείς να κάνει ανανέωση σε φακέλους γραμένους σε cd με αρχεία απο φακέλους με το ίδιο όνομα απο τον δίσκο αυτό το κάνει και το Easy cd creator
SoTiRiS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by adams:<BR><STRONG>Λοιπον τα καλα που εχει το nero ειναι 1ο...κανεις overburning στα cd(εγω το χρησιμοποιω συνεχεια)<P>tha se simbouleua na min to kaneis toso sixna to overburn<P>2ο ειναι πολυ πιο σταθερο απο το easy cd<P>se mena pantos den exei katsei pote kala se kanena leitourgiko,isos ftaei pou eixa kanei setup prota to easy cd kai meta to nero.exo paratirisei oti ta dio auta programmata den siniparxoun poli armonika.<P><BR>3o τα updates poy bgainoyn synexeia (oπως λες) ειναι για να καλυπτουν τα καινουργια cdr που βγαινουν στην αγορα βελτιωσεις σε bugs και προσθηκες (οπως του mp3pro)<P>auto einai pragmati poli kalo,opos kai auto pou eipe ena filos parapano oti ksepernaei orismena kleidomata.<P></STRONG><HR></BLOCKQUOTE>
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 to overburning eine mia texniki pou prostheti merika mb parapano se 1 adeio cd grafontas to oso pio akri ginete.. diladi ena 74 min cd mporei na ginei 75-76 lepta px.. to easy cd den to kanei auto... ego tha elega oti to Nero eine gia "proxorimenes" egrafes kai to Easy CD C. gia kathimerini xrisi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.