zoranb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Θέλω να φτιάξω ένα δίκτυο από το οποίο να περνάει και adsl 384 στο οποίο να συνδέονται 3 υπολογιστές. Ποιόν modem router μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω και γιατί? Ο zyxel 660H είναι καλός? Να σημειώσω πως δεν με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα wireless!
kkarab Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 ego apo tote pou evala dsl sto spiti,epeidi exo 2 pc agorasa amesos router.Meta apo ligo psaksimo kateliksa sto us-robotics 9105 to opoio apodeixthike para polu kalo kai eukolo sto stisimo.Tora exo to us-robotics 9107 to opoio uposturizei adsl2,exei 4xEthernet(100Mbps) kai mia usb2 thira gia sundesi kapoiou printer/scanner,ktl.To proteino giati einai geloio sto stusimo(exei polu katanoito interface) kai giati kanena allo se auti tin timi den prosferei kai usb2 thira(sto e-shop exei an thimamai kala guro sta 70euro).
ntountou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Θα συμφωνήσω με τον kkarab. Με τιμή 69.25€ (e-shop) και με τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει είναι από τις καλύτερες δυνατές επιλογές αυτή τη στιγμή. Κι εγώ αυτό το διάστημα ψάχνω και μάλλον θα καταλήξω σε αυτό. Για περισσότερα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533067
zoranb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 thanx kkarab τα USrobotics που ανέφερες 1. έχουν on/off switch? 2. μπορείς να ρυθμίζεις την ταχύτητα της adsl του κάθε υπολογιστή? 3. reset κουμπί για επαναφορά σε default settings? επίσης να ρωτήσω η adsl2 τί είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.