Προς το περιεχόμενο

Μπερδεμενοs


bl.guardian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

--------------------------------------------------------------------------------

 

Φιλε ζαβλακα και ολα τα παιδια θελω να με βοηθησεισ σχετικα σε καποια θεματα που εχω καποιεσ αποριεσ στο αντικειμενο που ολοι ασχολειστε.

οι αποριεσ μου ειναι οι εξησ:

1.εχω το any dvd (9541) και μεχρι σημερα δεν εχει κολωσει σε τιποτα. Tο εχω αγορασει απο slysoft μαζι με το clone dvd2 και ολα πηγαινουν καλα με εξαιρεση το ''serpico'' το οποιο χρησιμοποιησα τον δικο σου τροπο. Eπισησ κατεβασα τον installer μεσω ενοσ link σου απο προηγουμενο θεμα και κατεβασα ολα τα σχετικα προγραμματα (pgcedit,pls2 plug in,fix vts κ.τ.λ).

Eτυχε να εχω σπιτι το ''exorcism of emily rose'' και το εκανα μονοσ μου μεσω του pgcedit και του wizard του. Aσε που για βοηθεια ειχα στα ελληνικα το προηγουμενο τευχοσ του ''hitech'' οπου περιειχε τον τροπο και μαλιστα στα ελληνικα. Tα εκανα ολα και οταν πηγα να το συμπιεσω με το shrink οπωσ ο wizard με πηγε,το εκανε compress αλλα μολισ πηγε να το καψει μου βγηκε ενα μυνημα σχετικα με το Nero και δεν προχωραγε.

Δυστυχωσ δεν μπορουσα να αποθηκευσω καπου αυτο το μυνημα και στο στειλω.εκλεισα λοιπον το shrink και πηγα αργοτερα να το καψω μεσω του Nero express. Εκει μου εβγαλε ενα μυνημα που ειχε βγαλει και σε ενα αλλο παιδι: Reallocation failed.not find video_ts_vob.

Συνεχισα το καψιμο παρολο που με ενημερωσε οτι μπορει το αποτελεσμα να μην ειναι σωστο. τελειωσε και μου εγραψε:completed succesfully with some warnings! Οταν το εβαλα να το δω επαιζε κανονικα. Τρελλο;

2.Meτα ξαναεκανα την διαδικασια καψιματοσ με iso image οπωσ προτεινεσ μεσω του dvd decrypter και μια φορα και με το image burn 1.2 που χθεσ κατεβασα μεσω ενοσ link σου.

Η ερωτηση μου ειναι οτι χρησιμοποιωντασ τισ default ρυθμισεισ των 2 παραπανω iso καυτηριων παρατηρησα οτι το ενα γραφει σε τυπο:dao και το αλλλο σε τυπο:sao. Ποια η διαφορα τουσ;

Eπισησ ξεχασα να σου πω πωσ παραπανω οταν κολλαγε με το nero χρησιμοποιησα το καυτηρι του clone dvd2 και ολαν πηγαν ρολοι. To nero αν και διαβασα οτι δεν το ασπαζεσαι χρησιμοποιω την εκδοση (6.6.0.1.. 3. Το τελευται topic ειναι πωσ λεσ οτι δεν συνεργαζεται του Nero οι τελευταιεσ εκδοσεισ με το dvdshrink. Δεν νομιζω πωσ ειναι ετσι γιατι οτι εχω γραψει με shrink με τον τροπο του any dvd απο πισω δεν παρουσιαστηκε ποτε προβλημα. Μονο σε οτι εχω γραψει με τον Pgcedit τροπο.

Αρα καταληγω εγω πωσ για οτι γραφω με any dvd χρησιμοποιω nero η' clone dvd2 απευθειασ, ενω οταν κανω μονοσ μου την διαδικασια η' την κανω με την βοηθεια των pls2 αρχειων σου θα τα καιω με iso image.

Συγνωμη αν σου αραδιασα πολλεσ ερωτησεισ αλλα βλεπω οτι εσυ και καποια αλλα παιδια το κατεχετε καλυτερα το ζητημα.

Ευχαριστω εσενα και ολουσ τουσ αλλουσ προκαταβολικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάτα και κανένα Enter να προκύψει και καμία παράγραφος, γιατί προβλέπω να παίρνεις απαντήσεις μονάχα από τους ήρωες ή/και μαζοχιστές.

Ενταξει εχεισ δικιο,αλλα ειμαι μπερδεμενοσ με τα παραπανω και προσπαθουσα μην ξεχασω κατι.Sorry anyway και αν θεσ απαντασ στα ερωτηματα μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να απαντήσω, θα πρέπει πρώτα να μπω στη διαδικασία να το διαβάσω και προσωπικά δεν έχω το κουράγιο. Δεν αποκλείεται μάλλιστα να έχουν αποθαρρυνθεί κι άλλοι. Πάτησε στο κουμπί "Edit" και ρίξε μερικά enter, για να γίνει πιο ευανάγνωστο. Έτσι θα αυξήσεις και τις πιθανότητες να σου δώσει λύσεις κάποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...