Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο 1 φορα.Οταν πηρα την 1η μου μηχανη και εκανα ενα delivery νομιζω.Το περασα αλλα μετα πουλησα την μηχανη γιατι μου βγηκε η πιστη μεχρι να καταφερω να το τελειωσω.

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω το επαιζα με το πληκτρολογιο και αφου το συνήθισα ετρεχα καλλίτερα (αλλα πιο αργα) και απο τα αυτοκίνητα.. η μηχανες ειναι σαν κολλημενες στον δρομο αλλα οδηγουντα αλλιως θελει να περνεις τισ γωνιες πιο ομαλα και αργα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει διαθέσιμο κανένα καλό save file;

Καλό = Να έχουν ξεκλειδωθεί πολλά χιλιόμετρα, να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα, σπίτια και αυτοκίνητα.

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει διαθέσιμο κανένα καλό save file;

Καλό = Να έχουν ξεκλειδωθεί πολλά χιλιόμετρα, να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα, σπίτια και αυτοκίνητα.

έχεις pm (10 χαρακτήρες)

Δημοσ.

Κοιταξα λιγο στο site της εταιρειας και με λυπη διαπιστωσα οτι εχει παγωσει η εξελιξη του game.Ουτε νεα patch, ουτε car packs, ουτε τιποτα.

Κριμας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart.

Ξέρει κανείς τι παίζει? :rolleyes:

Δημοσ.
Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart.

Μηπως...εμεινες απο βενζινη?:lol:

Περα απο την πλακα, ειναι αυθεντικο ή οχι?Εχεις περασει το patch?

Δημοσ.
Πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς τις McLAREN F1 GT και LM; Δεν υπάρχουν μαζί με τις άλλες δύο στο ίδιο μαγαζί...

Ξέρει κανείς; Έψαξα αρκετά αλλά το μόνο που κατάφερα να βρω είναι ότι υπάρχουν... όχι όμως πως μπορεί κανείς να τ' αποκτήσει.

Soulis έχεις pm...

Στείλε κι από δω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...