Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ψάχνω να αγοράσω το παιχνίδι γνήσιο και δεν το βρίσκω μπήκα e-shop, plaisio.gr τίποτα.. Μήπως έχετε άλλο site αξιόπιστο για να το αγοράσω?

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβασα καποιες σελιδες, ειναι και πολλες για να τις διαβασω ολες, προσπαθησα και να ψαξω αλλα το ψαχτηρι κολλαει για ανεξηγητους λογους.

Τελωσπαντων, εβαλα το παιχνιδι προχτες και με το που μπενει στο game στα intros εχει ηχο κανονικα, αλλα με το που μπενει στο menu και in-game δεν ακουγεται τιποτα, ακρα του ταφου σιωπη.

Εψαξα και στο google για παρομοιο περιστατικο, αλλα δεν βρηκα τιποτα, το εχει παθει κανεις?

ΥΓ. Το τρεχω σε σVISTA 64bit. Μηπως φταιει αυτο?

Δημοσ.
Διαβασα καποιες σελιδες, ειναι και πολλες για να τις διαβασω ολες, προσπαθησα και να ψαξω αλλα το ψαχτηρι κολλαει για ανεξηγητους λογους.

Τελωσπαντων, εβαλα το παιχνιδι προχτες και με το που μπενει στο game στα intros εχει ηχο κανονικα, αλλα με το που μπενει στο menu και in-game δεν ακουγεται τιποτα, ακρα του ταφου σιωπη.

Εψαξα και στο google για παρομοιο περιστατικο, αλλα δεν βρηκα τιποτα, το εχει παθει κανεις?

Έχεις ελέγξει τις ρυθμίσεις ήχου; Αν όχι κάν' το. Μου 'χε τύχει και μένα να μην έχουν ήχο τα βιντεάκια που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι (π.χ. έξοδος από γκαράζ) και απλά χρειαζόταν άλλαγμα η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Δημοσ.

Μου το έκανε και μένα και έφαγα τα ρούχα μου να το βρω.και εγώ Vista 64.

πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου των VIsta και δες τι setting ηχείων έχεις.

Εγώ έχω ένα σύστημα με 4 δορυφόρους και ένα woofer οπότε το είχα στο 4.1 και δεν άκουγα τπτ. μόλις το έβαλα στο 5.1 όλα καλά

οπότε ψάξε ανάλογα;)

Δημοσ.
οπα, και εγω 4.1 εχω, κατσε να το βαλω 5.1 να δουμε

αν έχεις και audigy SE τότε άλλαξε και της κάρτας.

και μετά join the club των ανόητων που μεσα στην καθημερινότητά τους μπαίνει η υπενθύμιση " να αλλάξω settings στον ήχο"

δεν παίζονται οι τύποι. και δεν βγάζουν patch πια

Δημοσ.
οπα, και εγω 4.1 εχω, κατσε να το βαλω 5.1 να δουμε

EDIT: Αυτο ηταν, τωρα εχω ηχο κανονικα. Απιστευτο....THANX A LOT!!!

anytime :)

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...