tade_efi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 καλημερα, ενα θεμα που εχει πολλες φορες συζητηθει απο πολλους ανθρωπους θα επαναφερω και εχει να κανει με τα εξης προβληματα:1)μετατροπη, 2)υποτιτλοι, 3)καψιμο σε δισκο dvd ολων αυτων μαζι. κατεβασα ενα αρχειο avi(underworld evolution 700 mb) καθως και τους υποτιτλους.χρησιμοποιωντας καλωδιο s-video συνδεσα τον laptop με την tv και ειδα την ταινια σε παρα πολυ καλη ποιοτητα με αναπαραγωγη απο εναν player που εμφανιζει και υποτιτλους.ολα καλα εως εδω.ρωταω ενα γνωστο μου πως γινεται να αποφυγω τα καλωδια και να παιξω την ταινια σε επιτραπεζιο dvd player και μου λεει μετετρεψε το αρχειο avi σε μορφη dvd χρησιμοποιωντας το winavi.αντε και το 'κανα και δαυτο.πως βαζω τωρα υποτιτλους του λεω?δεν ξερω μου απανταει!!!ρωταω αλλον μου λεει με το avi2dvd θα κανεις δουλεια.τζιφος και τουτο.δεν εμφανιζει υποτιτλους αλλα πολλα σφαλματα.μπορει παρακαλω πολυ να μου καποιος με απλα λογακια ποια ειναι τα καλυτερα προγραμματα(free) και ποια τα βηματα για να αποφυγω την φασαρια με τα καλωδια? ευχαριστω εκ των προτερων
tornado Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 1. Νομιζω οτι με λιγη μελετη θα εβρισκες απαντησεις, απλα χρειαζεται ψαξιμο, μαλλον πρεπει να γραφτει ενα guide με τετοιο τιτλο με ολες τις πληροφοριες. (αν δεν υπαρχει κιολας....) 2. Σβελτα τωρα.... Για φρη προγραμματα δεν ξερω απλα εγω κανω την δουλεια μου αψογα με: α. Με το The film Machine b. DvixtoDVD 3. Πρωτα φυσικα τσεκαρω τους υποτιτλους να δω αν ειναι συγχρονισμενοι, αν ναι το κανω ταινια. Αν οχι.... αρχιζει η περιπετεια προσπαθω να τους φερω στα ισα τους με διαφορα προγραμματα. Απο οσο καταλαβα ομως δεν εχεις τετοιο προβλημα. Ετσι εχω φτιαξει δεκαδες ταινιες με 4-5 κλικ.... Μια προσεκτικη μελετη του παρακατω λινκ θα σε βοηθησει. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98600
migel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα . Εδώ ανέβασα εναν οδηγό ( στα Ελληνικά ) γραμμένο απο τον Kraken με τον οποίο μπορείς να βάλεις υπότιτλους σε DVD χωρίς να χαλάσεις και το τυχόν υπάρχον μενού .
-NetHawk- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Λοιπον μην παιδευεσαι...Ασε οδηγους κτλπ(κατα τη γνωμη μου παντα)..Εχε winavi + vobsub.Με το που θα ξεκινησει η μετατροπη απο το winavi αν εχεις και το vobsub τοτε το winavi θα προσθεσει μονο του τους υποτιτλους...Αρκει να εχεις το αρχειο των υποτιτλων μεσα στον καταλογο που ειναι και η ταινια και να εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιας...Αν εχεις αποριες ρωτα...
kastel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Διάβασε εδώ (χρονοβόρα διαδικασία μεν, αλλά με τα καλύτερα αποτελέσματα από θέμα ποιότητας) http://rapidshare.de/files/13337701/Ensomatosi_ipotitlon___dimiourgia_DVD.pdf.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.