Προς το περιεχόμενο

Pros8hkh/Eksagwgh hxwn apo arxeio avi

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση... Έχω κάποια video μεταγλωττισμένα, τα οποία έχουν γλώσσα που δε θέλω και θα ήθελα να βάλω άλλη. Το ερώτημά μου είναι αν γίνεται απλά να βρω τον ήχο, σε τι μεγέθη παίζουν (αν το avi είναι περίπου 170 MB), πως θα αφαιρέσω τον παλιό και πως θα προσθέσω τον καινούριο! Αν χρειάζεται reencoding πόση ώρα θέλει περίπου; Θα επηρεαστεί και η ποιότητα του video; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Όταν εννοείς videos φαντάζομαι avi και πως το αρχείο ήχου με τη γλώσσα που θες το έχεις. Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε χρησιμοποίησε το VirtualDub (File>Open video file για να εισάγεις το avi. Audio>WAV audio για να εισάγεις το καινούργιο αρχείο ήχου που θες. Και File>Save as AVI για να σώσεις το νέο αρχείο με τον νέο ήχο που θες.)

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ μεγάλε! Μόνο 3 πραγματάκια αν γνωρίζεις, σε τι μορφή βρίσκω τους ήχους, πως τους εξάγω από avi αν δεν τους βρω και αν το να τους εισάγω/εξάγω σε/από avi παίρνει χρόνο ανάλογο με το video encoding, μην περιμένω καμια ώρα με κάθε αρχείο avi!

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ μεγάλε! Μόνο 3 πραγματάκια αν γνωρίζεις, σε τι μορφή βρίσκω τους ήχους, πως τους εξάγω από avi αν δεν τους βρω και αν το να τους εισάγω/εξάγω σε/από avi παίρνει χρόνο ανάλογο με το video encoding, μην περιμένω καμια ώρα με κάθε αρχείο avi!

Δημοσ.

Για να εξάγεις ήχους σε wav μορφή από avi, mpeg, vob ή οτι άλλο αρχείο, χρησιμοποίησε το TRex της Pinnacle (ταχύτατο, ολόκληρη τανία σε 3-4 λεπτά).

Για video encoding ανάλογα με το PC που έχεις και το recompression που θα κάνεις (αν χρειαστεί να κάνεις) από 15 min ως και 4 hours.

Δημοσ.

Για να εξάγεις ήχους σε wav μορφή από avi, mpeg, vob ή οτι άλλο αρχείο, χρησιμοποίησε το TRex της Pinnacle (ταχύτατο, ολόκληρη τανία σε 3-4 λεπτά).

Για video encoding ανάλογα με το PC που έχεις και το recompression που θα κάνεις (αν χρειαστεί να κάνεις) από 15 min ως και 4 hours.

Δημοσ.

Οπότε υποθέτω πως τους βρίσκω σε wav μορφή και για να τους εισάγω/εξάγω θέλει γύρω στο 5λεπτο (εκτός αν η εισαγωγή μόνο παίρνει περισσότερο χρόνο)! Να είσαι καλά φίλε, ήσουν εξυπηρετικότατος!

Δημοσ.

Οπότε υποθέτω πως τους βρίσκω σε wav μορφή και για να τους εισάγω/εξάγω θέλει γύρω στο 5λεπτο (εκτός αν η εισαγωγή μόνο παίρνει περισσότερο χρόνο)! Να είσαι καλά φίλε, ήσουν εξυπηρετικότατος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...