Προς το περιεχόμενο

υποτιτλοι σε avi(σας παρακαλω βοηθηστε τον αοματο)

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

κατ'αρχην θελω να ομολογησω οτι προσφατα ζητησα βοηθεια στο ιδιο θεμα αλλα πρεπει να ειμαι γκαβακας μεγαλος και δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο που γινεται.

ειδικοτερα, δηλωσα οτι εχω το winavi και θελω να περασω Ελληνικους υποτιτλους.σπευσατε να με βοηθησετε αλλα εγω τζιφος.τι εννοω.καποιος μου ειπε να χρησιμοποιησω το vobsub και οτι αν υπαρχει στον ιδιο φακελο το αρχειο avi το winavi θα τους περασει αυτοματα.εγω παντως ''κατεβασα'' το vobsub αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει και τι πρεπει να κανω.πατουσα εδω παραθυρο, πατουσα εκει παλι παραθυρο και ολα ζητουσαν απο κατι που εγω δεν ηξερα τι ηταν.καπου εβαλα το αρχειο srt των υποτιτλων, πατησα εφαρμογη και o.k αλλα εξαφανιστικε.τελος παντων για να καταληξω.......

δημιουργησα ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας και εβαλα μεσα την ταινια με τιτλο ''underworld evolution.avi'' και τους υποτιτλους με τιτλο

''underworld evolution.srt''

ανοιγω το winavi επιλεγω το dvd επειδει λεει για μετατροπη avi σε dvd και επιλεγω τον φακελο που εχω τα δυο αρχεια.μου επιτρεπει ομως να βαλω μονο το αρχειο avi.προχωραει κανονικα και ολοκληρωνει την εργασια του.υποτιλοι ομως πουθενα.τι πρεπει να κανω πειτε μου σας παρακαλω.

α!!!!και το αστειο ποιο ειναι!!!!!!! τυχαια εχθες ενω παλευα με τα διαφορα προγραμματα και τις πιθανοτητες απο το αρχειο της ταινιας αφαιρω το .avi και ξερετε τι εγινε? επαιζε με διπλους υποτιτλους ασυνχρονιστους.μικρα και μεγαλα γραμματα και αναπαραγωγη με windvd και wmp. οταν εκανα full screen το wmp τα μικρα γραμματα εφευγαν.

παιδια βοηθηστε τον αοματο γιατι στο τελος θα ανακαλυψω ποιο ευκολα αλλο πολιτισμο στο ηλιακο μας συστημα παρα τον τροπο να βαζω και να καιω σε ενα dvd υποτιτλους.

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

κατ αρχην χαλάρωσε.

για να καταλάβεις τι γινεται ακου τα εξης απλα:

1. το winavi είναι το πρόγραμμα που φτιάχνει τα αρχεια του DVD

2. το vobsub κανει ουσιαστικά ένα σερβίρισμα των υποτιτλων στο winavi και κανονικά δεν δείχνει τίποτα

3. Οι υπότιτλοι πρέπει να είναι συγχρονισμένοι με κάποιο από τα: subtitle workshop, timeadjuster, ελληνικός υποτιτλιστής ΠΡΙΝ ξεκινήσεις τη διαδικασία με το winavi.

4. Για να δουλέψει σωστά ο συνδυασμός winavi - vobsub πρέπει να έχουν ίδιο όνομα τα αρχεία και να είναι στο ίδιο φάκελο π.χ. tainia.avi και tainia.srt [με ίδια γράμματα, ίδια κόμματα αλλιώς ξέχνα το]

για ότι άλλο ρώτα

Δημοσ.

δηλαδη καπετανιο (για να δω αν καταλαβα καλα) δημιουργω ενα φακελο π.χ στην επιφανεια εργασιας και ριχνω μεσα μια ταινια και τους υποτιτλους.

ας πουμε ''the transporter 2.avi'' και ''the transporter 2.srt''

στη συνεχεια τσιμπαω το ''the transporter 2.avi'' απο τον φακελο με χρηση του winavi και αφου τελειωσει η διαδικασια μετατροπης του avi σε dvd πηγαινω στον φακελο που του εχω ορισει να αποθηκευσει ολα τα αρχεια με τα παραξενα ονοματα τριων γραμματων και χρησιμοποιωντας ενα απο τα προγραμματα συγχρονισμου υποτιτλων το εκτελω και μετα το καιω???

ή τελικα ειμαι εγω για εκτελεστικο αποσπασμα μιας και σας εχω κουρασει ολους και θα γινω σαν το παππου τον μαγο με τα μακρια γενια απο τo harry potter μεχρι να καψω ενα dvd σωστα

Δημοσ.

ma giati an paideuesai etsi. apla kapse to avi kai to srt se an cdaki kai desto sto standalone dvd player tou spitou sou.

tha to anagnwrisei automata kai tha to paiksei mia xara. giati na mpeis tonm kopo na aknei to avi dvd diladi?

Auta ola proypothetous vevaia oti exei standalone dvd player ikano na paizei mpeg4 :-)

Δημοσ.

οπα...οπα....για μισο λεπτο γιατι εντοπισα αφλογιστια δικη μου.

θα πρεπει να χρησιμοποιησω ενα απο τα προγραμματα συγχρονισμου υποτιτλων πριν το winavi!!!!!αρα προφανως στα προγραμματα αυτα επιλεγεις και τις δυο μορφες αρχειων (avi & srt) του λες (του προγραμματος) αντε τωρα καντα να περπατανε σα να πηγαινουν παρελαση και μετα αφου (προφανως) σωσεις το αποτελεσμα σε εναν φακελο που θα εχεις καθορισει τοτε και απο αυτο το φακελο παιρνεις το αρχειο avi με το winavi.

σωστο ή λαθος?

Δημοσ.

αγαπητε σωστα σοφα και ευστοχα αυτα που λες αλλα το ρημαδι μου δεν τα παιζει σε αυτη τη μορφη(ειναι και home theater τρομαρα του).

ενα αλλο που εχω στη κρεββατοκαμαρα παιζει οτι του βαλεις, ισως και κασσεττα 8 track (αν τις γνωριζεις) αν του βαλω να την παιξει και το πηρα μολις € 60

Δημοσ.

pantos poli kalo programma gia dimiourgia tainion me ipotitlous einai kai to film machine.boreis na to dokimaseis giati einai poli efkolo kai exei kai apotelesmata kala.

Δημοσ.

1. Gia na paiksei to standalone Divx, prepei na borei na paizei divx (divx certified, tha to grafei stin prosopsi).........

2. Sto Winavi otan bazeis thn tainia, pairnei automata k tous ypotitlous pou exoun akribws to idio onoma me tin tainia k briskontai ston idio fakelo.

3. Den einai panta aparetito na sinxroniseis ypotitlous. Bale aytous pou exeis sto idio fakelo me tin tainia, dwstous to idio onoma (akribws to idio) k dokimase tous me kapion player sta windows. An einai ola kala, tote den xreiazese tipota. An exeis problima tha prepei na tou sinxroniseis. Yparxoun polla programata k polloi odhgoi. Exw xrisimopoiw edw k xronia to time adjuster.

Ayta. Bres pio einai to problima sou akribws k ksana postare.

Δημοσ.

βρε παιδια καλό είναι

1. πριν κανει οτιδηποτε να τσεκάρει αν οι υποτιτλοι ειναι συγχρονισμενοι. Παίζοντας το avi με το bsplayer μπορεις ανετα [και εφοσον οι υποτιτλοι είναι στον ίδιο φακελο, με το ιδιο ονομα] να δεις αν συγχροσνισμενοι οι υποτιτλοι ή όχι.

2. Σαφώς υπάρχουν διαφοροι τρόποι να παρεις ένα avi να του βάλεις έαν υπότιτλο και να γράψεις ένα dvd: winavi, thefilmmachine,avi2dvd, τα προγράμματα της ulead, convertxtodvd κλπ κλπ κλπ.

3. οταν κανεις συγχρονισμο υποτιτλων ΔΕΝ πειραζεις το avi ,πάντα πειράζεις τον υπότιτλο. Αυτο που κάνεις ουσιαστικά είναι να πείς στα προγράμματα συγχρονισμου [αφου φορτώσεις και το avi και τον υποτιτλο] ποια ατάκα πάει σε ποιο χρονικό σημειο και μετα συγχρονιζει τους υπόλοιπους μόνο του. Οσα περισσότερα τέτοια σημεία βάζεις τόσο καλύτερα είναι συγχρονισμένος ο υπότιτλος και εν τέλει σώζεις το αποτέλεσμα σε νεό αρχείο. Αυτα ΕΦΟΣΟΝ έχουμε δοκιμασει στο bsplayer [ή σε όποιο άλλο πρόγραμμα player υποστηρίζει υποτίτλους όπως το media player classic κλπ] και ο υπότιτλος δεν ειναι συγχρονισμένος.

4. Οταν τελειώσεις με τον υποτιτλο , τοτε πας στο winavi. Πρέπει να έχεις ήδη εγκαταστήσει το vobsub. Το vobsub θα ξεκινησει αυτόματα να δίνει τους υπότιτλους στο winavi αμέσως μόλις του πούμε να ξεκινησει τη διαδικασία. Στο τέλος θα έχουμε έναν φάκελο με αρχεία [2 φακελοι είναι αλλά μονο ο ένας έχει αρχεία]. Πάμε στο nero , video και χώνουμε τα αρχε'ια στο αντίστοιχο φάκελο και τα καίμε.

Επαναλαμβάνω αυτή είμαι μια απο τις διαδικασίες, όποιος θέλει βοηθεία για thefilmmachine ας μου γράψει στο δικο μου post ή αν θέλει το avi2dvd του trust [τάσσου] ας του γράψει στο δικο του post

Δημοσ.

H γενική διαδικασία για όλα είναι

1. δοκιμαζεις τα αρχεια και τον υποτιτλο [για να δεις αν ειναι συγχρονισμενοι]

BSPLAYER, MEDIAPLAYER CLASSIC

2. Εφοσον είναι ασυγχρόνστα, συγχρονιζεις το avi με τον υπότιτλο

TIMEADJUSTER, SUBTITLE WORKSHOP

3. Εδω αναλαμβάνουν τα προγράμμα κωδικοποίησης

WINAVI+VOSUB, THEFILMMACHINE, AVI2DVD, CONVERTXTODVD ΚΛΠ

4. -Μόνο για το winavi+vobsub : τα αποτελέσματα [αρχεια και φάκελοι που δημιουργούνται] τα χώνεις στο nero -> DVD-video και φτιάχνεις το DVD.

Δημοσ.

H apla agorazesi ena mpeg4 capable standlaone player kai rixneis to .avi mazi me synxronismenoun ypotitlous pou vrikes apo to greeksubs.com se ena cdaki kai glyoenis olon ton kopo :-)

Δημοσ.

ok πάσο! μιλάω για την διαδικασια να μετατρέψεις... όχι να αγορασεις divx player με ικανοτητα να παίζει ελληνικους υπότιτλους. Αυτό ελπίζω οτι το ξέρουν όλοι...

αν και εκει πρέπει πρώτα να έχεις συγχρονισει τους υπότιτλους, αν δεν ειναι βεβαιως βεβαιως...

Δημοσ.

το πιο σωστό βέβαια είναι πρώτα να βρίσκεις τον υπότιτλο... έτσι ξερεις για ποια έκδοση της ταινιας δημιουργηθηκε...

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου εισαι τυχερος....

πριν λιγο ανεβασα καπου ενα προγραματακι που τα σιαχνει ολα μιααααααααα χαρααααααααα.....

DIVX to DVD.....

Το κατεβαζεις - το κανεις install και φτιαχνεις ταινειες χωρις μπερδεματα.

Ειναι το καλυτερο προγραμμα αμα εισαι στουρνος.

trust me.

εχμμ για ειμεθα και λιγο διακριτικοι τα υπολοιπα στη θυριδα σου.....

(και οποιος αλλος θελει φυσικα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...