Προς το περιεχόμενο

υποτιτλοι σε avi(σας παρακαλω βοηθηστε τον αοματο)

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον φιλε μου εισαι τυχερος....

πριν λιγο ανεβασα καπου ενα προγραματακι που τα σιαχνει ολα μιααααααααα χαρααααααααα.....

DIVX to DVD.....

Το κατεβαζεις - το κανεις install και φτιαχνεις ταινειες χωρις μπερδεματα.

Ειναι το καλυτερο προγραμμα αμα εισαι στουρνος.

trust me.

εχμμ για ειμεθα και λιγο διακριτικοι τα υπολοιπα στη θυριδα σου.....

(και οποιος αλλος θελει φυσικα)

Φίλε μου πιο είναι αυτό το πρόγραμμα?

tabou

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
λοιπον φιλε μου εισαι τυχερος....

πριν λιγο ανεβασα καπου ενα προγραματακι που τα σιαχνει ολα μιααααααααα χαρααααααααα.....

DIVX to DVD.....

Το κατεβαζεις - το κανεις install και φτιαχνεις ταινειες χωρις μπερδεματα.

Ειναι το καλυτερο προγραμμα αμα εισαι στουρνος.

trust me.

εχμμ για ειμεθα και λιγο διακριτικοι τα υπολοιπα στη θυριδα σου.....

(και οποιος αλλος θελει φυσικα)

Δεν μας δίνεις και ένα link με την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, για να καταλάβουμε για ποιο μιλάς;

Δημοσ.

Μάλλον αναφέρεται στο vso divx to dvd που πλέον μετονομάστηκε σε ConvertXtoDVD και το link είναι :

http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

Βέβαια την ποιότητα του WinAvi Video Converter δεν τη φτάνει.

Υπάρχει και η λύση της ενσωμάτωσης των υπότιτλων στην ταινία με το VirtualDub και η δημιουργία DVD που δίνει την καλύτερη δυνατη ποιότητα αλλά με κόστος, χρήση πολλών προγραμμάτων και αρκετού χρόνου. Δες εδώ:

http://rapidshare.de/files/13337701/Ensomatosi_ipotitlon___dimiourgia_DVD.pdf.html

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Σε άλλο ποστ κάποιος ανέφερε και το DVD2SVCD.

Μεταξύ αυτών των 3 ποιο δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα; Επίσης από χρόνο επεξεργασίας, πόσο απαιτεί το καθένα;

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω το WinAvi Video Converter. Όσο αφορά το χρόνο λίγο πολύ και τα 3 απαιτούν τον ίδιο χρόνο ανάλογα και το PC που έχεις και το μέγεθος του αρχείου.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

na rotiso....exw katevasei ena video me epektasei divx [malon einai kodikopoihmeno me ton divx6] to opoio exei ensomatomenous galikous k ispanikous upotitlous, exei idea kaneis pos mporo na pros8esw elinikous ?

Δημοσ.

Για να προσθέσεις κι άλλους υπότιτλους χρησιμοποίησε το ConvertX to DVD που έχει τη δυνατότητα πολλαπλών υποτίτλων αλλά και ήχων. Αλλά για το συγκεκριμένο αρχείο (.divx) έχω κάποιους ενδοιασμούς γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει παρόμοιο αρχείο με τέτοια κατάληξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...