liopyr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Και μετα απορουμε πως η καθε κατινα εχει παρει διπλωμα...Ετσι που τους τεσταρουν και ο γατος μου θα παρει αν τον παω.... Γιατί που βρίσκεις το κακό? Αντί να τα διαβάσει κάποιος στο βιβλίο, τα διαβάζει στον υπολογιστή.
HellasVagabond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω το βρισκω πολυ.....Ευκολο.....
liopyr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Είναι εκ των πραγμάτων εύκολο. Όπως και η οδήγηση είναι εκ των πραγμάτων εύκολη.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 @HellasVagabond έχεις μεγάλο δίκιο...όταν έδωσα εγώ, έκατσα και διάβασα όλο το βιβλίο αλλά παρατήρησα ότι οι περισσότεροι δε το κάνουν είτε επειδή βαριούνται είτε επειδή δε προλαβαίνουν...πάντως, είναι και αυτή μια λύση από τη στιγμή που το ίδιο το υπουργείο το εγκρίνει και έχει βγάλει το testdrive πρόγραμμα... Όσον αφορά τα σιτε που προσφέρουν τεστάκια πάνω στο κοκ, όπως το προαναφερθέν http://www.testdriveme.gr, έχουν πιστεύω συμπληρωματικό χαρακτήρα.Στη τελική, τπτ δεν μπορεί να αντικαταστήσει το βιβλίο...
vrodinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Και μετα απορουμε πως η καθε κατινα εχει παρει διπλωμα...Ετσι που τους τεσταρουν και ο γατος μου θα παρει αν τον παω.... Φαντασου,μαζι με ατζεντα,λεξικο,παιγνιδια,αγγελιες,γκαλερι......και παρτυ δες εδω: http://kok.artinoi.gr/
titaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 καλησπερα παιδια. εβαλα κ εγω το προγραμμα και αφού έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην οθόνη, ανοίγω το πρόγραμμα και όταν πατάω το εικονίδιο του αυτοκινήτου για να ξεκινήσει το test μου βγάζει μήνυμα " ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ." ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλησπερα παιδια. εβαλα κ εγω το προγραμμα και αφού έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην οθόνη, ανοίγω το πρόγραμμα και όταν πατάω το εικονίδιο του αυτοκινήτου για να ξεκινήσει το test μου βγάζει μήνυμα " ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ." ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.. Κατι πηγε στραβα...Απεγκατεστησε το και ξαναβαλτο με τις ρυθμισεις για οθονη και μεγεθος γραμματων.
Nitrous18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια. εβαλα κ εγω το προγραμμα και αφού έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην οθόνη, ανοίγω το πρόγραμμα και όταν πατάω το εικονίδιο του αυτοκινήτου για να ξεκινήσει το test μου βγάζει μήνυμα " ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ." ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ??? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ειναι αυτο με τα 3 cd?? αν ναι πατα πανω στο stestdrive δεξι κλικ και run as administrator
Praetorianos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πετάξτε αυτό το ελλατωματικό cd όπως είναι και μπείτε εδώ: http://www.testdriveme.gr/ Edit: Τώρα είδα ότι έχει ξαναμπεί.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Βοηθάτε.. είμαι με 7αρια.. βάζω σε 1280*768 την ανάλυση και τα fonts στο 120%-125%... π@π@ρι@. Μου βγάζει ένα μυνημα σε αλλαμπουρνέζικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.