Προς το περιεχόμενο

Πριν βάλεις ADSL, διάβασε εδώ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παίρνουν τηλέφωνο (στο κινητό!) στην δουλειά, Τετάρτη πρωί και σου λένε πως είναι από την vivodi και σου δείνουν μία προσφορά και απαντάς πως ενδιαφέρεσε και καλό θα ήταν να πάρουν στο σταθερό σου μόλις σχολάσεις στις 6, όντως σε παίρνουν 6 ακριβώς, είναι άκρως εξυπηρετηκή η κοπέλα στο τηλέφωνο (τόσο που σου έρχετε να δακρύσεις!), συμφωνείτε σε όλα και κανονίζεις ραντεβού την επομένη (Πέμπτη) πάλι στις 6, περνάει Πέμπτη, πάει και η Παρασκευή και κατά την Δευτέρα στις 9, χτυπάει τηλέφωνο και ένας εξαγριωμένος υπάλληλος μου λέει πως έχει χαθεί και ψάχνει εδώ και 30 λεπτά το σπίτι μου (σκέφτομαι πως ελπίζω να μην έχει χαθεί από την Πέμπτη), έρχετε ο τύπος και μου φέρνει μία αίτηση να συμπληρώσω και μου ζητάει 30 ευρώ (μου το είχε πει και η κοπέλα πως ήταν για το courrier), ρωτάω πότε θα έχω internet και μου απαντάει πως αν ήταν στο χέρι της vivodi θα το είχα σε 2 μέρες αλλά ο "κακός" ο ΟΤΕ κάνει 15 με 20 μέρες, το δέχομαι και περιμένω.

10η μέρα πέρνω τηλ. και ρωτάω πως πάει με την σύνδεση και απαντάει η κοπέλα "μην φοβάστε σε λίγες μέρες θα έχετε το πακέτο σας", χαρά εγώ που καλοκαιράκι θα αράζω αδειούχος και θα λιώνω στο internet, 20η μέρα αρχίζω και βαριέμα με την ιστορία, ξαναπαίρνω τηλ. αλλά πάλι η ίδια απάντηση, 25η μέρα το σηκώνει ένα παλικάρι και μου λέει πως δεν έχουν λάβει ακόμα την αίτηση και θα ψάξει να την βρει και θα με πάρει τηλέφωνο αυτός (μπουχαχαχα, ακόμα παίρνει :twisted: ή μηπως ακόμα την ψάχνει:( ), βαριέμαι να περιμένω ξαναπαίρνω τηλ. την 35η μέρα (10 μέρες αργότερα) και μου απαντάνε πως η αίτηση μου χάθηκε και πρέπει να την ξανακάνω τηλεφωνικός, όντως την κάνω και πάω διακοπές.......γυρνάω και 20 μέρες αργότερα (χωρίς ειδοποίηση) περνάει μία τεχνικός να κοιτάξει την γραμμή μου και μου λέει πως σε 5 μέρες θα έχω το modem μου, της απαντάω και της λέω την ιστορία παραπάνω και μου λέει πως εντάξει μπορεί να είναι και παραπάνω δεν ξέρει (δεν ξέρει :confused: ).

Τελικά έρχετε το modem μου 2 μέρες μετά στις 2 σεπτεμβρίου (φαίνεται την συγκήνησα :cry: ), το συνδέω και πάει "μπούνιες", μεσα στην χαρά εγώ όλα τέλεια.

Τέλος επεισοδίου 1.

7 σεπτεμβρίου και ένα ωραίος λογαριασμός από την vivodi έρχετε, τον ανοίγω και λεέι πως χρωστάω:

30 € για την ενεργοποίηση

20 € (περίπου) για το πάγιο και

20 € (περίπου) για την σύνδεση

Σύνολο: 70 € (λογικό ποσό)

Προσέχω πως ψηλά λέει πως:

ενεργοποιήθηκε (η σύδεση) στις 22 αυγούστου

εκδόθηκε (ο λογαριασμός) στις 24 αυγούστου

αποστάλθηκε (ο λογαριασμός) στις 30 αυγούστου

και πρέπει να πληρωθεί στις 5 σεπτεμβρίου

σκέφτομαι πως με χρεώσανε 70 € 2 μέρες σύνδεση και πως έπρεπε να πληρωθεί πριν 2 μέρες, μα καλά λέω πόσο α*χ*δ*α είναι, και πάω να την πληρώσω.

Ένα μήνα μετά (κατά τις 6 οκτωμβρίου) πάλι λογαριασμός (κρατηθήτε):

30 € για την ενεργοποίηση :confused: :confused: :confused:

20 € (περίπου) για το πάγιο και

20 € (περίπου) για την σύνδεση

Σύνολο: 70 €

Αυτήν την φορά λέει :

εκδόθηκε (ο λογαριασμός) στις 25 σεπτεμβρίου

αποστάλθηκε (ο λογαριασμός) στις 30 σεπτεμβρίου

και πρέπει να πληρωθεί στις 5 οκτωμβρίου

παίρνω τηλέφωνο το χάος μου λένε ένα σωρό π**ες και καταλήγουμε να μην πληρώσω την ενεργοποίηση αλλά μόνο τις πάγιες χρεώσεις και θα διορθωθεί σήμερα στο λογιστικό γραφείο.

Να μην πολυλογώ μέχρι σήμερα σύμβαινε το ίδιο κάθε μήνα.

Αυτόν το μήνα (στις 8 Φεβρουάριου) ήρθε και έγραφε αυτήν την φορά:

30 € για την ενεργοποίηση :twisted:

20 € (περίπου) για το πάγιο και :-|

20 € (περίπου) για την σύνδεση :-|

Σύνολο: 175 € :!:

:( :( :( :( :

εκδόθηκε (ο λογαριασμός) στις 24 ιανουαρίου

αποστάλθηκε (ο λογαριασμός) στις 30 ιανουαρίου

και πρέπει να πληρωθεί στις 4 Φεβρουάριου

για όλα τα παραπάνω έχω scanαρει τους λογαριασμούς και μπορώ να τους στείλω να τους δει.

Το παραπάνω post δεν το έγραψα για να δυσφημήσω την vivodi ( και αναφέρω πως δεν είχα κανένα πρόβλημα με την σύνδεση μου) αλλά για να προειδοποιήσω τους νέους χρήστες και να τους συμβούλεψω πως όταν πάνε να κάνουνε νέα σύνδεση, μην κοιτάνε αποκλειστικά μόνο τις χρεώσεις και τα δήθεν "νέα" από site σε site που θεοποιούν την κάθε μία εταιρία, αλλά να παίρνουν και σαν κριτίριο και την φήμη της κάθε εταιρίας.

Δεν θα απαντήσω σε επιθετικά post από "υπαλλήλους" δήθεν χρήστες του forum (το έχω ξαναδεί σε άλλα post για αυτό το λέω)

Δημοσ.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο και είπα πως θέλω να συνδεθώ με το κυλεικίο για θέματα του λογαριασμού μου διότι με το λογιστήριο τους δεν βγάζω άκρη!!! (έλιωσε στα γέλια η τηλεφωνήτρια)

Δημοσ.

Ειναι εταιρεια χαμηλου επιπεδου,το χειροτερο ειναι οτι αντι να προσλαβουν προσωπικο να βαλει μια ταξη,οτι φραγκο βγαζουν το δινουν αμεσως για διαφημιση.

Δημοσ.

Egw exw vivodi kai den exw kanena problhma oute se taxuthta alla oute kai se xrewseis..pote de mou hr8e kati paralogo oute la8os...Kai exw 1,5 xrono twra...

Exei er8ei logariasmos meta apo th mera pou upoti8etai oti elhge alla phra thl kai tous to eipa kai mou eipane oti profanws ka8usterhse sto taxudromeio..

Tous eipa omws oti den einai dunaton na mhn erxetai estw 2 meres nwritera...!!!Den exw MONO auth th douleia na kanw opote me to pou erxetai na tsakizomai na ton plhrwsw epeidh lhgei thn idia mera h exei hdh lh3ei kai oute 8a eprepe na exw panta mazi mou lefta...8a eprepe na exw to dikaiwma na exw 2 meres toulaxiston sth dia8esh mou gia na plhrwsw(tote plhrwna me kata8esh se trapeza...ara eprepe na mporw na paw se trapeza!!!Twra me web banking...mia xara :-P )

H kopela sto thlefwno mou eipe oti den uparxei problhma kai na mhn agxwnomai kai na ton plhrwsw kai se 2 meres kai as exei lh3ei...(dld na mhn to 3eftilisw sthn ka8usterhsh px meta apo 15 meres) kai apla ston epomeno logariasmo na mhn labw upopsh mou to "ane3oflhto upoloipo" pou 8a leei afou to eixa plhrwsei ekpro8esma...

Etsi kai egine...kai gia 2-3 mhnes mou erxotan afou eixe lh3ei...Meta omws estrwse...

To 8ema einai oti apo th stigmh pou tous e3hghsa oti egw DE ftaiw otan mou erxetai afou exei lh3ei kai oti exw kai alles douleies na kanw apo to na perimenw stand by na er8ei o logariasmos kai na tsakistw na ton plhrwsw bgalame mia akrh... :-P

Twra den exw kanena apolutws problhma...Kai ekana kai anaba8mish me ta idia lefta apo 384/128 se 1024/256...Kai paei sfaira!!! :-P

Δημοσ.

Den ta dinoun ola gia diafhmish...

Ta dinoun kai gia diktuo...

Toulaxiston etsi pisteuw egw...Pote mou den eixa problhma...

A,kai gia na mhn pare3hgh8oume...DEN douleuw oute exw kammia sxesh me vivodi...

Δημοσ.

Με αυτά που λεει ο φίλος και τον πιστεύω περιγράφει γενικά το τι συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα (άρπα κόλα). Δεν είναι δυνατόν μια εταιρία που θέλει να ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ να μην μεριμνεί για το βασικό σχεδιασμό του λογιστηρίου της (και μετα έχεις ενα σωρό άνεργους πτυχιούχους).

Γιατί μπορεί να προσφέρει φοβερής ποιότητας προϊόντα άλλα αν το ρευστό δεν τρέχει κανονικά στην εταιρία και αυτό το εξασφαλίζουν αυτές οι υπηρεσίες ένα πρωϊ θα κλείσει και όλοι θα αναρωτιούνται τι συνέβη.

Το έχω συναντήσει και σε άλλες διάφορες εταιρίες αυτά (δουλειές του ποδαριού) και οι υπάλληλοι τρέχαν να διορθώσουν τα αδιόρθωτα.

Επι την ευκαιρία ποιός είναι ιδιοκτήτης της VIVODI?

Δημοσ.

De 3erw...ki egw anarwtiomoun poios einai :-P

Basika auto pou les me to logisthrio einai alh8eia k prepei na sobareutoun ligaki ( prepei na ri3oun liga lefta anti gia erga px upodomhs kai sto logisthrio kai se atoma pou na 3eroun ) an de 8eloun na kleisoun..opws kai na to kanoume to logisthrio einai polu shmantiko...

Pantws pisteuw oti auta einai problhmata mias neas etairias pou 8elei kapoio xrono na "prosarmostei" kai na mpei se mia seira...

Elpizw sto mellon na ftia3oun ola...

Δημοσ.

Sorry που δεν φάνηκα καθόλου εχθές μετά το post, αλλά πήγα από το λογιστήριο απροειδοποίητα και... δεν βρήκα λογιστήριο, αλλά μία "τρύπα" με μία μικρή πορτούλα και μια πινακίδα ψηλά να λέει vivodi και το καλύτερο είναι ένα σημείωμα όπου το έχει φάει ο ήλιος και διέκρινα το πρώτο μέρος του κειμένου που έγραφε "το παρόν μεταφέρθηκε..." και προφανώς δεν τους κατηγορώ για το ότι μεταφέρθηκαν, αλλά γιατί ο λογαριασμός γράφει ότι εκδόθηκε εκεί!

Αλλά αυτό είναι μια σταγόνα στον ωκεανό, όσο για τον φίλο μου τον Acid|Burn, συμφωνώ μαζί του στο θέμα δίκτυο και το γράφω,επίσης όταν έβλεπα post από άτομα να κράζουν forthnet και otenet εγώ "σέρφαρα" χαλαρά.

Δημοσ.

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.43Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 342.71kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Εγω παντως με ΟΤΕΝΕΤ δεν ειχα κανενα προβλημα.

Δημοσ.
Den ta dinoun ola gia diafhmish...

Ta dinoun kai gia diktuo...

Toulaxiston etsi pisteuw egw...Pote mou den eixa problhma...

A' date='kai gia na mhn pare3hgh8oume...DEN douleuw oute exw kammia sxesh me vivodi...[/quote']

Γεια χαρά στο φόρουμ, και καλώς σας βρήκα.

Επειδή φίλε Acid|Burn εσένα όλα σου πάνε ρόλόι (και σε όσους πάνε ρολόι) με τον δεδομένο Χ provider, δεν σημαίνει πως κάνουν και σωστά την δουλειά τους.

Αν την έκαναν, ουδείς παραπονεμένος δεν θα υπήρχε.:evil:

Δημοσ.

Egw den eipa oti epeidh pane mia xara se mena kanoun swsta th douleia tous...

Alla exei diafora to den kanoun tipota swsta kai to exoun oloi problhmata apo to uparxoun kapoia problhmata...

Kai an prosexes perissotero to post mou 8a eblepes ti lew :

"Basika auto pou les me to logisthrio einai alh8eia k prepei na sobareutoun ligaki ( prepei na ri3oun liga lefta anti gia erga px upodomhs kai sto logisthrio kai se atoma pou na 3eroun ) an de 8eloun na kleisoun..opws kai na to kanoume to logisthrio einai polu shmantiko...

Pantws pisteuw oti auta einai problhmata mias neas etairias pou 8elei kapoio xrono na "prosarmostei" kai na mpei se mia seira..."

Apo auto fainetai ka8ara oti dexomai kai katakrinw to logisthrio tous...To oti egw den exw problhma to eipa gia na kata8esw ki egw th dikia mou empeiria.

Den prepei na leme mono ta asxhma alla kai ta kala...

Δημοσ.
Egw den eipa oti epeidh pane mia xara se mena kanoun swsta th douleia tous...

Alla exei diafora to den kanoun tipota swsta kai to exoun oloi problhmata apo to uparxoun kapoia problhmata...

Kai an prosexes perissotero to post mou 8a eblepes ti lew :

"Basika auto pou les me to logisthrio einai alh8eia k prepei na sobareutoun ligaki ( prepei na ri3oun liga lefta anti gia erga px upodomhs kai sto logisthrio kai se atoma pou na 3eroun ) an de 8eloun na kleisoun..opws kai na to kanoume to logisthrio einai polu shmantiko...

Pantws pisteuw oti auta einai problhmata mias neas etairias pou 8elei kapoio xrono na "prosarmostei" kai na mpei se mia seira..."

Apo auto fainetai ka8ara oti dexomai kai katakrinw to logisthrio tous...To oti egw den exw problhma to eipa gia na kata8esw ki egw th dikia mou empeiria.

Den prepei na leme mono ta asxhma alla kai ta kala...

Οκ, συγγνώμη δεν διάβασα καλά :oops:

Και ναι, πρέπει να λέμε και τα καλά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...