antreaslam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 εδω και ενα μηνα,εχω παρει ενα dvd double layer 16x (συγχωρεστε με για οποιοδηποτε ορθρογραφικο λαθος),το οποιο διαβαζει πειρπου το 90% απο ta dvd . Υπαρχει ενα μικρο ποσοστο, που δε μπορει να τα διαβασει (πχ, 2 ταινιες απο το περιοδικο σινεμα, 3 απο τα 8 friends της 1ης σαιζον απο dvd club,και 5-6 ακόμα απο άλλα πειροδικά). Το περίεργο είναι το dvd το εξωτερικό που έχω(Pioneer 313),τα διαβαζει κανονικα. Απλά θέλω να κανω μπακ απ για σιγουρια,καμιά λύση κανείς?
marios1957 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Έχω 6 κομάτια,"γραφτήρια" και "παιχτήρια" και όταν κάποιο από αυτά δεν παίζει κάτι,το βάζω στα άλλα. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο,όπως η πιστοποίηση στα δισκάκια (κάθε κατασκευαστής βάζει στο f/w αυτά που θέλει αυτός),την ευαισθησία του lazer,αν είναι γρατζουνισμένο-βρώμικο,τη μέθοδο που έχει γραφτεί κλπ.
antreaslam Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Απλα, αναρωτιεμαι,γιατι to dvd rw που εχω ειναι ενος μήνα μονο,κ καποια απο τα παραπανω dvd εχουν παιχτει απο καμια εως δυο φορες (δηλαδη δνε εχουν φθαρει ιδιαιτερα). γιαυτο το ειπα. παντως ευχαριστω πολυ μαριε.
kallair Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 dokimase na vreis kapoio firmware gia to dvd rw sou. polles fores ena firmware upgrade kanei thaumata.
sa1901 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Και εγώ έχω αρκετά optical drives. Ότι δεν έχουν διαβάσει τα άλλα ή δυσκολεύονται να διαβάσουν, το κάνουν πάντα με επιτυχία τα LiteOn. Πάρε ένα να σου βρίσκεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.