Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη σε dvd kai selectable υποτιτλοι!!help!

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γει σας guys and girls

βασικα μποει να εχει υποθει στο παρελθον αλλα εκανα ενα μικρο ψαξιμο και δεν βρικα ακριβως αυτο που θελω.

λοιπον..εχω καποια divx ταινιες και επειδη ορισμενα ειναι σε αρκετα καλη ποιοτητα λεω να τα κανω dvd. σκεφτμαι να βαλω και υποτιτλους..θα μου πειτε ..εκολο και υπαρχουν πολλα προγραμματα..

βασικα αυτο που θελω ειναι αρχικα να μετατρεψω το divx σε dvd και μετα στο dvd αυτο να βαλω υποτιτλους που να μποπω να εχω δημιουργησει ενα αρχικο μενου και να επιλεγω on h off αν θα παιξουν η οχι..η αλλιως selectαble... υπαρχει καποιο πργραμμα που προτινεται?

εκτος απο υποτιτλους εαν μπορω να βαλω ενα section me extras που να εχει μεσα φωτογραφες και αλλα

τι λετε?εχετε κατι στο μυαλο σας?

Ευχαριστω

Δημοσ.

To καλύτερο για μένα είναι to DVD2SVCD (μην σε παραξενεύει το όνομα έτσι ξεκίνησε με τον καιρό εμπλουτίστηκε).

Θέλεις όμως και το cinema craft encoder Που δεν είναι δωρεάν. Αν μπορέσεις και το βρεις η ποιότητα θα σε καταπλήξει...

Δημοσ.
To καλύτερο για μένα είναι to DVD2SVCD (μην σε παραξενεύει το όνομα έτσι ξεκίνησε με τον καιρό εμπλουτίστηκε).

Θέλεις όμως και το cinema craft encoder Που δεν είναι δωρεάν. Αν μπορέσεις και το βρεις η ποιότητα θα σε καταπλήξει...

φιλε sotris99 αυτο το cinema craft encoder ειναι για να κανω encoding thn tainia se δωδ? giati aytoi opoy uelv einai na th kanv δωδ kai meta na mporv na ftiax v ta dika moy menoy kai na balv ena menoy poy mpporv prin arxisei h tainia na exei epilejimoyw ypotitloys

Δημοσ.
Δοκιμασε DivX2DVD

kastel κοιταξα το προγραμμα μονο σε reviews δεν το εχω κατεβασει ακομα απλα δεν ειδα οπουθενα στα features na leei gia ypotitloyw kai otiyposthrizei menoy kai σελεκταβλε ypotitloyw...esy ta εχεις καταφερει αυτα με αυτο το προγραμμα?

Δημοσ.
με το thefilmmachine , selectable υπότιτλοι είναι παιχνιδακι

καλημερα cybereddie

να σαι καλα...θα το δοκιμασω και αυτο..απλα τα δυο παραπανω τα προγραμματα που ειπαν οι φιλοι δεν ξερω εαν υποστηριζουν selectable υποτιτλους.

τελοσπαντων σημερ αθα δοκιμασω και αυτο που λες και εσυ και θα σου πω τα updates!

ευχαριστω

Δημοσ.

Selectable υπότιτλους υποστηρίζει...

Και μενού υποστηρίζει με λίγο περισσότερη δουλίτσα...

Δημοσ.
Selectable υπότιτλους υποστηρίζει...

Και μενού υποστηρίζει με λίγο περισσότερη δουλίτσα...

οταν λες δουλιτσα? επειδη ειμαι στο γραφειο και τωρα δεν μπορω να το τσεκαρω...μιλας για το dvd2svcd?δουλιτσα δεν με ενοχλεια..απλα να μην μου σπασει τα νευρα....απλα θα ηθελα ενα divx να το κανω dvd αξιοπρεπεστατα...δηλαδη να υπαρχει και μενου με διαφορα αλλα και στο μενου να μπορω να διαλεξω υποτιτλους!

σορρρυ εαν επαναλαμβανομαι αλλα δεν θελω να χρησιμοπιω τρι η τεσσερα προγραμματα για να φερω εις περας αυτην την διαδικασια!

Δημοσ.

Κοίτα στο θέμα των μενού θα σου σπάσει τα νεύρα... Το θέμα των υποτίτλων είναι παιχνίδι διαβάζει σχεδόν όλα τα γνωστά format υποτίτλων...

Τα πιο ωραία μενού τα φτιάχνεις πανεύκολα με το pinnacle studio, με κινούμενες εικόνες γραφικά και άλλα πολλά. Aλλά δεν μπορώ να βάλω selectable υπότιτλους. Με ενσωματωμένους δεν θα είχες prob.

Δημοσ.
οταν λες δουλιτσα? επειδη ειμαι στο γραφειο και τωρα δεν μπορω να το τσεκαρω...μιλας για το dvd2svcd?δουλιτσα δεν με ενοχλεια..απλα να μην μου σπασει τα νευρα....απλα θα ηθελα ενα divx να το κανω dvd αξιοπρεπεστατα...δηλαδη να υπαρχει και μενου με διαφορα αλλα και στο μενου να μπορω να διαλεξω υποτιτλους!

σορρρυ εαν επαναλαμβανομαι αλλα δεν θελω να χρησιμοπιω τρι η τεσσερα προγραμματα για να φερω εις περας αυτην την διαδικασια!

Φιλαράκι και εγώ το ίδιο ψάχνω...divx se dvd και προσθήκη υποτίτλων με απλό τρόπο.Επίσης γίνεται άραγε να μετατρέψεις σε dvd 2 ταινίες μαζί??Θέλω να πω γίνεται να φτιάξεις dvd που να περιέχει 2 ή και 3 ταινίες και να παίζει κανονικά στο dvd player και με υποτιτλους?? :confused: :confused: :confused:

Σας κούφανα ε??:-? :-?

Δημοσ.

Χωρίς υπότιτλους pinnacle studio για μία δύο δέκα είκοσι ταινίες με μενού και λοιπές λαλακίες.

Μετά για τους υπότιτλους θέλεις γνώσεις ifoedit στην καλύτερη περίπτωση...

Δημοσ.
Φιλαράκι και εγώ το ίδιο ψάχνω...divx se dvd και προσθήκη υποτίτλων με απλό τρόπο.Επίσης γίνεται άραγε να μετατρέψεις σε dvd 2 ταινίες μαζί??Θέλω να πω γίνεται να φτιάξεις dvd που να περιέχει 2 ή και 3 ταινίες και να παίζει κανονικά στο dvd player και με υποτιτλους?? :confused: :confused: :confused:

Σας κούφανα ε??:-? :-?

οχι εν με κουφανες..πιστευψω πολοι εδω μεσα θα ηθελαν να το κανουν αυτο...αλλα μαλλον δεν το εχουν κανει για δυο λογους...ο ενας μπορει να ειναι σαν και εμας..δηλαδη να μην εχει βρει το καταλλληλο προγραμμα και ο αλλος να ειναι οτι ενω το εχει βρει δεν το κανει γιατι θα χασει πολυ στο θεμα πιοτητας..ετσι τουλαχιστον πιστεθω εγω.

Δημοσ.
Χωρίς υπότιτλους pinnacle studio για μία δύο δέκα είκοσι ταινίες με μενού και λοιπές λαλακίες.

Μετά για τους υπότιτλους θέλεις γνώσεις ifoedit στην καλύτερη περίπτωση...

αρα λες πς δεν υπαρχει ευκολη λυση δηλαδη?εγςω πιστεθα πως θα υπαρχει καποιο προγραμμα ενταξης υποτιτλων που να ειναι selectable και οχι τοσο δυσκολο οσο αυτο που περιεργραψες παραπανω...

μηπως καπιος αλλος μπορει ναμας δωσει τα φωτα του?εαν γινεται κατι πιο user friendly??

Δημοσ.

Κοίτα όλα είναι user friendly!!! αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μαζί...

Ή μενού ή subs!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...