Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη σε dvd kai selectable υποτιτλοι!!help!

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα όλα είναι user friendly!!! αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μαζί...

Ή μενού ή subs!!!

ρα η διαδικασια ειαι... avi h ivx sedvd μετα μενου και μετα υποτιτλοι?

εαν ναι οταν εχει φτιαξει το φορματ σε dvd pio programma xrhsimopieiew gia na ensvmatvseiw toysw ypotitloyuw kai na toys kaneis selectable diladi?

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιούσα το ifoedit απλά πρέπει να έχουν κατάληξη sup... υπάρχουν προγράμματα για να γίνουν sup.

To θέμα είναι ότι ότι και να κάνεις θα είναι χρονοβόρο.

(Μεταξύ μας πάρε ένα xboxάκι που παίζει τα πάντα!!! (και χωρίς να το τσιπάρεις) για να ξεμπερδεύεις).

Δημοσ.
εγώ χρησιμοποιούσα το ifoedit απλά πρέπει να έχουν κατάληξη sup... υπάρχουν προγράμματα για να γίνουν sup.

To θέμα είναι ότι ότι και να κάνεις θα είναι χρονοβόρο.

(Μεταξύ μας πάρε ένα xboxάκι που παίζει τα πάντα!!! (και χωρίς να το τσιπάρεις) για να ξεμπερδεύεις).

Σορρθ αλα δεν παιζω παιχνιδια καθολου...οποτε μαλλον η παιχνιδομηχανη θα μου ειναι σχεδον αχρηστη.....

θα το ξαμνακοιταξω λοιπον μηπως και βγαλω ακρη..αλλιως μαλλον θα αρκεστω σε4 ταινια χωρις υποτιτλους...!!!

Δημοσ.

Όταν μπουν οι ειδήμονες τους θέματος θα σου δώσουν πιο άρτιες απαντήσεις. έγω μόνο δέκα φορές ασχολήθηκα με το θέμα divx σε dvd, γιατί δεν μου χρειάζεται.

Εγώ δουλεύω πάρα πολύ το dvd to divx.

Δημοσ.
Όταν μπουν οι ειδήμονες τους θέματος θα σου δώσουν πιο άρτιες απαντήσεις. έγω μόνο δέκα φορές ασχολήθηκα με το θέμα divx σε dvd' date=' γιατί δεν μου χρειάζεται.

Εγώ δουλεύω πάρα πολύ το dvd to divx.[/quote']

The otherway round δηλαδη!οκ..ελπιζω να δει κανεις τα μηνυματα αυτα και αν γνωριζει να μου προτινει κατι

να σαι καλα παντως

Δημοσ.

λοιποοοοοοον

Να ένα καλό σημείο να μπουν τα πράγματα σε μια σειρα:

1. TheFilmmachine

μπορείς να ενώσεις μια ταινια που είναι σε 2 κομμάτια , αλλα όχι 2 διαφορετικές ταινίες και όχι μενού [ακόμα, γιατι είναι σε δοκιμή ακόμα το menu]. Υποστηρίζει μέχρι 2 υπότιτλους

2. winavi

μπορείς να βάλεις 2-3-4 ή όσες ταινίες θές με υπότιτλους [σε συνδυασμό με το vobsub] ΑΛΛΑ χωρίς μενού

3. ConvertxToDVD

μπορείς να βαλεις 2-3-4 ή όσες ταινίες θές με υπότιτλους με μενού αλλά η ποιότητα που θα πάρεις δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη, καλύτερα να χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν επεισόδια από τηλεοπτικές σειρές. Υποστηρίζει μενού.

4. Avi2DVD

μπορείς να ενώσεις μια ταινια που είναι σε 2 κομμάτια , αλλα όχι 2 διαφορετικές ταινίες και περιλαμβάνει ικανότητα δημιουργίας μενού, υποστηρίζει μέχρι 3 διαφορετικούς υποτιτλους

Δημοσ.
λοιποοοοοοον

Να ένα καλό σημείο να μπουν τα πράγματα σε μια σειρα:

1. TheFilmmachine

μπορείς να ενώσεις μια ταινια που είναι σε 2 κομμάτια ' date=' αλλα όχι 2 διαφορετικές ταινίες και όχι μενού [ακόμα, γιατι είναι σε δοκιμή ακόμα το menu']. Υποστηρίζει μέχρι 2 υπότιτλους

2. winavi

μπορείς να βάλεις 2-3-4 ή όσες ταινίες θές με υπότιτλους [σε συνδυασμό με το vobsub] ΑΛΛΑ χωρίς μενού

3. ConvertxToDVD

μπορείς να βαλεις 2-3-4 ή όσες ταινίες θές με υπότιτλους με μενού αλλά η ποιότητα που θα πάρεις δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη, καλύτερα να χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν επεισόδια από τηλεοπτικές σειρές. Υποστηρίζει μενού.

4. Avi2DVD

μπορείς να ενώσεις μια ταινια που είναι σε 2 κομμάτια , αλλα όχι 2 διαφορετικές ταινίες και περιλαμβάνει ικανότητα δημιουργίας μενού, υποστηρίζει μέχρι 3 διαφορετικούς υποτιτλους

καλημρα φιλε μου..σε ευχαριστω για τα χρησιμα info

βασικα αυτα τα προγραμματα που λες για την υποστηριξη μενου και υποτιτλων...οσον αφορα τους υποτιτλους οταν τελειςσει το project και εχεις φρτιαξει το τελικο dvd θα μπορεις να διαλεξεις εαν θελεις να δεις την ταινια με η χωρις υποτιτλους? γιατι αυτο ειανι ουσιαστικα που με εδνιαφερει...επισης....εαν στα μενου που θα εχεις φτιαξει..θα μπορεις να εχεις ενα ειδικο μενου που μπορεις να βαλεις μεσα φωτοπγραφιες η μουσικη?

ευχαριστω

Δημοσ.
Kita edo ine ayto pou se endiaferi

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=138838

Pigene akoma edo http://www.dvd.stuff.gr/ ' date='den kano diafimisi,kita ligo bres kai stous odigous gia to dvdlab pro pos tha to chrisimopoiisis.

Mpori na ine ligo diskolo,alla tha to kataferis[/quote']

diabasa to prwto post kai twra koitaw kai ton odhgo..na sai kala file mou...elpoizw na bgalw akrh!!!

thanx:D

Δημοσ.

gia automatopoiimenes liseis dokimase auta pou sou eipan ta paidia.

ego tha proteina kodikopoiisi me cinema craft encoder me xrisi avisynth. poli kalos mpeg2 encoder einai k to tmpgENC. auta ta programmata tha sou dosoun eksodo ena arxeio ixou k ena arxeio eikonas. ta rixneis sto agapimeno sou authoring programma(prosopika protimo to dvd lab pro. korifaio sto eidos tou k sxetika eukolo stin xrisi me ligo psaksimo) anakateueis kala :P kai etoimo to dvd sou.

ps. to dvd lab pro einai apogonos tou dvd maestro, enos apo ta korifaia authoring programmata sto eidos. fisika ipostirizei k selectable subtitle streams, multi language, multi-angle k oti allo mporeis na fantasteis.

Δημοσ.

O tmpgenc είναι καλύτερος από τον cinema craft enc στα home made videos με mini dv. Αλλά είναι πάρα πολύ αργός...

Δημοσ.

O cinema craft encoder ine o top kai den sigrinete me opoidipote allon schetika me ton tmpgencasta kalitera, mia alli epilogi meta ton cce ine o mainconcept encoder poli grigoros episis kai me kali poiotita

Δημοσ.

nai alla ante deikse ston newbie pos na xrisimopoiisei to gui tou cinema craft encoder oste na einai dvd compatible to apotelesma... to cinema craft encoder den exei epilogi gia to megethos tou kadrou ara eite tha ftiakseis kapoio avs, eite tha xrisimopoiiseis kapoio 3o programma (px the film machine). to tmpgENC exei to kalo oti exei etoima profiles k etsi den tha se paidepsei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...