Προς το περιεχόμενο

DVD Backup Software

def_bond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

αναζητώ βασικά 2 προγράμματα που να μου επιτρέπουν να κάνω τις εξής εργασίες,

1) ένα αντιγραφικό πρόγραμμα που

α) να μου επιτρέπει να ετοιμάζω πολλαπλά DVD project, να τα τοποθετώ σε κάποιο queue και να τα γράφει με τη σειρά ζητώντας μου απλά νέο κενό DVD κατά την ολοκλήρωση ενός project για την αντιγραφή του επόμενου

β) να του δίνω περιοχές του δίσκου μου και να μου τις χωρίζει σε DVD project.

2) ένα πρόγραμμα που να κάνει list με τα περιεχόμενα των DVD μου. Το θέλω κυρίως για dvd με αρχεία mp3 οπότε θα ήταν χρήσιμο να αξιοποιεί και id3 tags. Βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι η γρήγορη και εύκολη καταχώρηση των dvd, απλά να ζητάει με τη σειρά 1-1 (η παραπάνω με τη χρήση πολλών μονάδων dvd) τα δισκάκια και να τα καταχωρεί. Σημαντικό επίσης είναι να μην κολλάει (για μεγάλο χρονικό διάστημα τουλάχιστον) σε περίπτωση που δεν μπορεί να διαβάσει κάποια περιοχή του δίσκου αλλά να προχωράει διαβάζοντας τις υπόλοιπες περιοχές.

Δυνατότητες αναζήτησης ή τρόπου αποθήκευσης των δεδομένων/λίστας έρχονται σε 2η μοίρα.

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το πανάρχαιο ListMaker το οποίο ναι μεν κάνει καλή δουλειά αλλά έχει σημαντικό πρόβλημα στην ανάγνωση DVD με προβληματικές περιοχές.

Έχω δοκιμάσει παμπολα τέτοια προγράμματα τα οποία όμως δίνουν έμφαση σε "φρου φρου και αρώματα" παρά στην κατεξοχήν εργασία για την οποία προορίζονται (τα περισότερα μάλιστα από μεγάλες εταιρίες λογισμικού).

Δημοσ.

gia to a. erotima sou den ksero na iparxei kapoio programma pou na ta kanei ola auta mono tou. sindiasmo dvdshrink me kapoio graftiri pantos ginetai i douleia sou.

oso gia to b. ego gia arxeiothetisi twn divx k dvd mou xrisimopoio to Movie Collector. para poli kalo programma pou katevazei plirofories gia tis tainies mou apo to internet k sites san to imdb.com k amazon. i etairia auti exei k alla ergaleia opws to mp3 colector k to music collector.

Mp3 collector

Catalog, tag and rename your audio files in a database. Handles MP3, WMA, OGG, APE, FLAC and WAV files. Batch tag ID3v1, ID3v2, APE and Vorbis tags. Batch rename your files using tag data.

-------------------------------------------------------------------

Music collector

Catalog your CDs automatically, download artist, title, tracks, cover image, etc... Add CDs to your database using your CD-ROM drive, typing/scanning their barcodes or typing artist and title.

http://www.collectorz.com/

Δημοσ.
sindiasmo dvdshrink me kapoio graftiri pantos ginetai i douleia sou.

xmmm gia eksigise ligo ti akrivos enoeis ? :/

Catalog' date=' tag and rename your audio files in a database. Handles MP3, WMA, OGG, APE, FLAC and WAV files. Batch tag ID3v1, ID3v2, APE and Vorbis tags. Batch rename your files using tag data.[/quote']

to dokimasa edw kai mia bdomada pera apo to oti einai sxetika disxristo (oson afora tis leitourgies pou anefera) se misoxalasmeno DVD kolise teleios :/.

programmata typou collectorz.com einai akrivos ta programmata pou prospathw na apofygw :(

Δημοσ.

a. otan kaneis re-author to dvd k kaneis deksi klik sto arxeio mporeis na allakseis ta start k end frames. me alla logia mporeis na apothikeuseis mono ta kommatia pou thes esi(an auto einai pou thes na kaneis).

b. ego pantos me to movie collector den eixa to paramkro provlima. ta ipoloipa den ta eixa xrisimopoiisei.

Δημοσ.

φιλε zavlaka 1000 ευχαριστώ, δεν τα δοκίμασα ακόμα αλλα φενεται πως κάνουν αυτο που θέλω όσων αφορά το 1ο ζήτημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...