GiorgosH Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Έχω το SONY DVP-NS32 (το οποίο 'παίζει' DivX) και θέλω να φτιάξω CDs & DVDs με ταινίες ΑΛΛΆ είτε με κάποιο τρόπο να μπορώ να ενεργοποιώ τους υπότιτλους που έχω στο φάκελο της ταινίας είτε να ενσωματώνω τους υπότιτλους στην ταινία. Επίσης, όταν λέει ότι παίζει DivX εννόει μόνο DivX compression ή μπορέι να παίζει κ άλλα formats? Υπάρχει τρόπος για κάποιο codecs upgrade?
kallair Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ektos apo divx tha paizei sigoura k xvid. codec upgrade den iparxei sta epitrapezia dvd players(an ennoeis na ipostiriksei k alla codec) to mono pou mporeis na kaneis einai firmware upgrade gia na lithoun tixon bugs k merikes fores gia na kanei kalitero decoding to avi sou. pantos ta divx exoun backwards compatibility k etsi min se endiaferei to "codec upgrade".
StavrosD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Αν έχεις xbox του περνάς το XBMC και βλέπεις τα πάντα (XVID,DIVX,MPG,AVI με AC3, DTS, κτλ), streaming αν έχεις DSL, κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.