MpOuZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Σε κάθε περίπτωση προτείνω να χρησιμοποιείτε εξωτερικό τροφοδοτικό [όπου αυτό υπάρχει] κ να μην βασίζεστε στα usb για τροφοδοσία. /sc Καθόλου πρακτικό όμως. Τι να τον κάνεις τον 2.5'' τότε, θέλεις τσάντα να τα κουβαλήσεις όλα. Είναι η χρυσή τομή κόστους-αποθηκευτικού χώρου-ευκολία μετακίνησης.
Sorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εγώ έχω πάρει το κουτάκι ViPower και ένα δίσκο 60Gb Hitachi. Ανάλογα τον Η/Υ, συνδέω και το καλώδιο της έξτρα τροφοδοσίας. Δηλαδή μια το χρειάζεται, μια όχι. Πάντως προτιμώ να συνδέω και τα δύο καλώδια για να είμαι σίγουρος για την σωστή λειτουργία του. 6 μήνες που το έχω δουλεύει μια χαρά πάντως.
madsc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Καθόλου πρακτικό όμως. Τι να τον κάνεις τον 2.5'' τότε' date=' θέλεις τσάντα να τα κουβαλήσεις όλα. Είναι η χρυσή τομή κόστους-αποθηκευτικού χώρου-ευκολία μετακίνησης.[/quote'] Έχεις δίκιο σε αυτό. Δυστυχώς το τεχνικά "σωστό" δεν συμβαδίζει πάντα με την ευχρηστία ή με τη φορητότητα. /sc
MpOuZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Έχεις δίκιο σε αυτό. Δυστυχώς το τεχνικά "σωστό" δεν συμβαδίζει πάντα με την ευχρηστία ή με τη φορητότητα. /sc Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι είναι και τεχνικά σωστό Θεωρητικά βάση stadar η κάθε usb μπορεί να δώσει 500 mAh σε κάθε θύρα usb. Αυτό μεταφράζεται σε 2' date='5W στα 5V για κάθε usb θύρα. Θεωρητικά λοιπόν το frame θα δουλέψει σωστά με οποιονδήποτε hd έχει specs 2,5W κατανάλωση -ή λιγότερο- για μια usb θύρα. Πρακτικά εξαρτάται από την εκάστοτε mobo το αν μπορεί να ανταπεξέλθει το psu, το πλήθος των συνδεδεμένων usb συσκευών [ιδίως αν είναι ενεργές εκείνη τη στιγμή'] όπως κ από τα max mAh που μπορεί να δώσει η εκάστοτε μητρική. /sc Αρκεί 1. mobo & psu να πληρούν τις αναγραφόμενες προδιαγραφές της συσκευασίας τους που διατίθενται στην αγορά. 2. hdd & frame να μην υπερβαίνουν τις επιδόσεις των παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.