polyasxetos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Καλησπερα και ευχαριστω εκ των προτέρων. Έχω ένα adsl router/modem το Zyxel 650h-e7 το οποίο υποστηρίζει ISDN U-R2. Αυτό είναι το γερμανικό πρωτόκολλο isdn. Είχα διαβάσει ανάλογες περιπτώσεις που το modem λειτουργούσε κανονικά και στην Ελλάδα. Το πρόβλημά μου είναι πως ενώ το λαμπάκι του adsl ανάβει δε μπορώ με τίποτα να βρώ άκρη στις ρυθμίσεις και να συνδεθώ τελικά στο Internet. Σημείωση: Με απλό modem adsl (οχι router) συνδέομαι κανονικά. Σκεφτομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας, αλλά δε θα έπρεπε να μην άναβε το λαμπάκι του adsl καθόλου. Αν κάποιος μπορεί να μου πει μια λύση θα τον ευχαριστούσα πολύ, ή τουλάχιστον ένα update στο firmware που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 a.mpes ftp.zyxel.com b.ta cisco ixan 2 protokolla.to etsi kai to annex b pou les.se merikes grammes epezan kai ta 2 kai se allex oxi.alla to diko sou pou den to exei .des gia firmware update.to oti anavei simenei oti paei na brei alla den klidonei grammi.isos to firmware isos asimbatotita alla einai spanio.opote des gia firmware.
polyasxetos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Ευχαριστώ πολυ. Θα το ψάξω και ελπίζω να βρω καποια λύση!
polaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Ειχα πάρει απο ενα μαγαζί που αρχίζει με T ενα 660HW UR2 και μετα απο πολλά το πήραν πίσω. Στη δικη μου περίπτωση δεν έπαιζε να το κανω να δουλέψει, οπότε η γνωμη μου ειναι να μην χάνεις τον χρόνο σου. Sorry που τα παρουσιάζω χλωμά, αλλά εγω εκανα ολοκληρη φασαρία στο μαγαζί αυτο να βγάλει τα μοντέλα του UR2, και εχει περάσει τώρα ενα 3μηνο και ακόμα στο site τα βλέπω..... Βεβαια εχουν γραψει οτι ειναι για το UR2, αλλά το θέμα ειναι ποιος καταλαβαίνει τί σημαίνει... Παντως εγω μια φορά τα λεφτά μου τα πήρα πίσω απο αυτούς, αλλά ταλαιπωρηθηκα 3βδομάδες! Και αυτοι καλυμένοι ειναι αλλά και εμείς είναι πολυ δυσκολο να καταλάβουμε τi ειναι αυτο το ριμάδι το UR2! Απτην αλλη αν το προβλημα σου ειναι ΜΟΝΟ οι ρυθμίσεις, γιατι δεν κατεβάζεις το αγγλικό easy startup guide ή οπως το λένε και να ακολουθήσεις απο εκει τις οδηγίες? Ειναι ακριβώς στις ίδιες θέσεις τα μενου και οι ρυθμίσεις, δεν νομίζω να μπερδευτείς. Στη δικη μου περιπτωση δεν άναβε καν το λαμπάκι, ενω το ΙΔΙΟ μοντεμ στη γραμμή ενος αλλου παιδιού αναβε αλλα και πάλι δεν έπαιζε.... Τί να πεις...!
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 sta cisco toulaxiston pezoun pola protokola ektos apo auto.tora ama sto zyxel pezei mono auto kai auto stin praxi den pezei tote kakos ta poulane kai o alos pragmati tha dei oti einai gia isdn kai den tha mpei ston kopo gia kati parapano.blakia tis eterias pou ta pernei dioti i zyxel exei kai ta montela pou pezoun edo.kai i antiprosopia den tous leei tipota.akoma kai na pezoun tha ine se elaxistes grammes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.