Προς το περιεχόμενο

Επιλογή σκληρού δίσκου

sakis-su

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ στον υπολογιστή μου 40άρη δίσκο και είναι γεμάτος 97%

Επειδή είμαι άσχετος για να αγοράσω κάποιον άλλον με ποια κριτήρια θα τον επιλέξω

Βρήκα στο πλαίσιο κάποιον οικονομικό : western digital 160 gb 7200 rpm 8 mb cache ata 87 ευρώ

είναι καλός η προτείνεται κάποιον άλλο?

Να σας πω τη αληθεια δεν ξερω και αν ταιριαζει στον υπολογιστη μου [ δεν είναι φορητος]

Τέλος πάντων πείτε μου κάποιον με 100 ευρω περίπου αλλά πάνω από 150 gb

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα αν μου τα πεις λιγο αναλυτικα [ειμαι πολυ ασχετος]

απλως ειπα: να τον παρω σε καποιο μεγαλο μαγαζι για να αποφυγω τις τιμες τις επαρχιας και να εχω και καποια γνωμη

Δημοσ.

Ennoei na deis sto manual ths mhtrikhs sou i sto site ths mhtrikhs sou pio einai to megalutero mege8os pou mporei na uposthri3ei. Dld : mporei na pareis esu enan 250Gb hdd alla na mhn to blepei h mhtrikh sou oute meta apo update tou BIOS oute me SP2.

An mporeis pes mas to mondelo ths mhtrikhs.

Δημοσ.
Βρήκα στο πλαίσιο κάποιον οικονομικό : western digital 160 gb 7200 rpm 8 mb cache ata 87 ευρώ

είναι καλός η προτείνεται κάποιον άλλο?

Πολύ καλός είναι αυτός που λές αλλά μόλις με 2 ευρο παραπάνω παίρνεις το επόμενο μοντέλο με τα 200GB!!! Τον πήρα κι εγώ πρόσφατα και είναι μια χαρά

Δες και μόνος σου εδώ

Πιστεύω να μην έχεις πρόβλημα αλλά για να το λένε και τα υπόλοιπα παιδιά ψάξτο λίγο

Δημοσ.

http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4P800S-X/e1870_p4p800s-x.pdf einai i adress gia to manual sou. Tora to diavasa olo kathos kai epsaksa sto net kai sto site alla den vrika max HDD capacity.

Omos vrika auto:http://support.asus.com.tw/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?SLanguage=en-us

Note: Model manufactured after 1st January, 2003 will all support 48bit HDD (137 GB HDD).

Opote prepei nai eisai ok.afou to mobo sou einai tou '04

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ η γνωμη καποιου που ξερει μετραει πολυ

[να σας πω κατι που επαθα > 2ος του 2005 μου εληξε το νορτον που ειχα και πηγα το pc στο μαστορη μου λεει θα βαλουμε νεο και εβαλε νορτον ιντερνετ σεκιουριτυ 2004 > τι χρωσταω >75 ευρω -ασε τη τιμη αλλα δεν επρεπε να βαλει του 2005? ] αρχαριος γαρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...