yorgosd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Paidia apofasisa na gino sindromitis i-call....kai tha ithela na rotiso an ginete na exo adsl apo to diktio tou ote xoris omos na exo tilephono ote... Diladi na kopso teleios tin tilefoniki grammi min prirono ta 25 euro pagio kai exo mono gia adsl.... Opoios mporei as me diafotisei ligo... Euxaristo ps.exo ADSL meso tou diktiou tou ote
yorgosd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 diladi an exo grammi adsl apo to diktio tou ote prepei oposdipote na exo kai tilephono apo ton ote?? den ftanei pou plironoume to pagio gia tin grammi adsl prepei ipoxreotika na plironoume kai to pagio gia tilephono??
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 O OTE se ipoxreonei na eisai sindromitis toy gia na exeis grammi dsl apo to diktio toy.
schumacher_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 h grammi dsl pernietai kata kapoio tropo "panw" apo tin kanoniki apli grammi sou... an den yparxei ayti, de ginetai na exeis aDSL dystyxws...
yorgosd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 euxaristo paidia...megali vlakeia pantos auto...
fotisman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Τι βλακεία? Είναι δυνατόν να έχεις internet χωρίς τηλέφωνο? Είναι η τεχνολογία της ADSL , δεν είναι επιλογή του ΟΤΕ!
yorgosd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 ok exeis dikio gia to oti etsi einai i texnologia ADSL alla iparxoun kai periptoseis pou mporeis na exeis internet xoris tilephono...telos panton...etsi einai i katastasi kai tin apodexomaste
spirosta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Η τεχνολογία της dsl είναι να έχεις μέχρι το σπίτι σου δισύρματο καλώδιο και όχι και τηλεφωνική συνδρομή. Απλά ο ΟΤΕ τα έχει κάνει πακέτο και τα ονομάζει ADSL over PSTN ή ADSL over ISDN. Με δίκτυο από Vivodi μπορείς να έχεις μόνο dsl και αν θέλεις και τις υπηρεσίες της που χρησιμοποιούν Voip
pande Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Η τεχνολογία της dsl είναι να έχεις μέχρι το σπίτι σου δισύρματο καλώδιο και όχι και τηλεφωνική συνδρομή. Απλά ο ΟΤΕ τα έχει κάνει πακέτο και τα ονομάζει ADSL over PSTN ή ADSL over ISDN. Με δίκτυο από Vivodi μπορείς να έχεις μόνο dsl και αν θέλεις και τις υπηρεσίες της που χρησιμοποιούν Voip δηλαδη εγω που εχω καλυψη vivodi μπορω να εχω ιντερνετ χωρις να απαιτηται να εχω τηλεφωνο απο οτε?
kazantzidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 δηλαδη εγω που εχω καλυψη vivodi μπορω να εχω ιντερνετ χωρις να απαιτηται να εχω τηλεφωνο απο οτε? akrivws...
pande Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 akrivws... δεν νομιζω να ισχυει αυτο.εγω εχω dsl by vivodi over isdn. αν ας πουμε κοψω εντελος το τηλεφωνο,διακοψω το συμβολαιο με οτε,γυρισω πισω το isdn modem και ουσιαστικα δεν εχω αριθμ0ο τηλεφωνου τιποτα,θα μπορω παλι να εχω ιντερνετ απο vivodi με μια αλλαγη μονο στο router(apo isdn se pstn ?)
toubos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Τι βλακεία? Είναι δυνατόν να έχεις internet χωρίς τηλέφωνο? Είναι η τεχνολογία της ADSL , δεν είναι επιλογή του ΟΤΕ! ADSL και τηλεφωνική υπηρεσία από ΟΤΕ έχουν την ίδια σχέση όπως το χαράτσι της ΕΡΤ και ο λογαριασμός της ΔΕΗ δηλαδή είναι νταβατζιλίκι. Ουδεμία σχέση έχει η τηλεφωνική υπηρεσία και το πάγιό της με το ADSL. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν οι ιδιωτικές ετοιμάσουν τις υποδομές τους και λειτουργήσει η φορητότητα του αριθμού. Είναι σαν να σου λένε ότι για να πιεις έναν καφέ σʼένα ξενοδοχείο θα πρέπει να νοικιάσεις και δωμάτιο υποχρεωτικά. Αλλά σου λέει μονοπώλιο είμαι που θα πάνε, ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ... Κούνια που τους κούναγε, έχει ο καιρός γυρίσματα.
GT1807 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Γινεται να παιρνεις απο Vivodi μονο DSL χωρις τηλεφωνο αλλα πρεπει να καλυπτεσαι απο το δικτυο της Vivodi κ οχι να εχεις προσβαση DSL Vivodi με παροχεα γραμμης OTE.Μαλλον εσυ που εχεις DSL over οτιδηποτε,εισαι σε περιοχη που δεν σε καλυπτει η Vivodi με το ιδιοκτητο δικτυο της.Αν θελει ο ΟΤΕ μπορει να σου δωσει ADSL ακομη κ χωρις να εισαι τηλεφωνικος συνδρομητης του.Μια συχνοτητα που περναει απο τα χαλκινα καλωδια ειναι η DSL.Δεν εχει σχεση με το τηλεφωνο.Αν εχεις δηλαδη καλωδια περασμενα σπιτι σου θα γινοταν.Απλα τον συμφερει να πληρωνεις κ τα τηλεφωνικα παγια.Ελπιζω να καταλαβατε. Τα σέβη μου
sotris99 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν οι ιδιωτικές ετοιμάσουν τις υποδομές τους και λειτουργήσει η φορητότητα του αριθμού. Για να γίνει αυτό που λες πρέπει οι εταιρείες να περάσουν χάλκινα καλώδια σε όλη την ελληνική επικράτεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.