Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Παίδες, είχα γραμμή σταθερού τηλεφώνου & adsl από ΟΤΕ. Τις τελευταίες μέρες οι γονείς μου μ'ενημέρωσαν ότι συμφώνησαν δια τηλεφώνου να γίνουν συνδρομητές της TELLAS. Έκτοτε, Δευτέρα του Πάσχα και μέχρι σήμερα έχω παρατηρήσει μία υποβάθμιση της ποιότητας της σύνδεσής μου 512/128. Αργούν να φορτώσουν οι σελίδες, αργούν τα http downloads(υπερβολικά 2-3ΚΒ/s για λιγότερο από 1ΜΒ αρχεία!),αλλά και τα torrents, όπου έπιανα 40-50ΚΒ/s κατ'εξακολούθηση και τώρα είμαι περιορισμένος στα 1-10ΚB/s(public trackers), εξαίρεση οι private trackers που φτάνουν στα 34-35ΚB/s. Υπάρχει περίπτωση να είναι η ίδια περίπτωση; Δηλαδή να φταίει το γεγονός ότι έχω διαφορετικό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας από τον πάροχο dsl? edit: τελικά μετά από ένα τηλεφώνημα στο 1242 λύθηκε το "μυστήριο". Το κέντρο της Καλαμαριάς(Θεσ/νίκης) έκαμνε αναβάθμιση του δικτύου και έτσι προκύπτουν και οι χαμηλές ταχύτητες αυτές τις μέρες. Έτυχε μάλιστα να συμπέσει με τη συνδρομή για σταθερή γραμμή στην Tellas και γι'αυτό συνέδεσα τα δύο και έβγαλα το συμπέρασμα. Never the less, έπεισα τους γονείς να ακυρώσουν την Tellas.
Schiller Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εγω παντως που εκανα το ιδιο πραγμα με Forthnet (DSL) Altec (σταθερη) εκτος απο 2 μερες που ειχα μεινει χωρις internet οταν (μαλλον ενεργοποιηθηκε η προεπιλογη φορεα ισως εκανε τπτ ο ΟΤΕ κατα λαθος) δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο.... Ουτε πτωση ταχυτητας ουτε τπτ.
kobi Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 H moni mas elpida einai to WiMAX, dhl asyrmato internet (aDSL). Exei teleiwsei h pilotiki fasi k oi 20 etereies provider perimenoun amesa na paroun paneladikes adeies. Tha einai san ta kinita. Se laptop tha exeis internet akoma k en kinisi, h se opoidhpote simeio tis ellladas. K XWRIS OTE.
Nik0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 pwpw! poly kali fasi, poyl kaloa kougetai! pou mporiume na mathouem prissotera? pote tha ginei kati tetoio? tha lyusei polal provlimata. opou pame me to laptop tha exoume net kai gamw!
kobi Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Yparxei edw ena sxetiko thema file NikOs. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=138772
takis3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Nai me to wimax anamenetai na lithoun polla provlimata.Afou to internet tha to pernis amesa apo ton provider kai den tha pigenis apo dslam tou ote. Opote tha exi kaliteri piotita. Kai akoma i sindesi tha ginete amesa kai de tha perimenis toso xrono pou perimenis tora pou kanis aitisi gia DSL meso tilefonikis grammis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.