stormrider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 γειά χαρά, μόλις εγκατέστησα το emule κι έβαλα να κατεβάζει κάποια αρχεία. παρ' όλα αυτά, δεν κατεβαίνουν κι είναι όλα σε αναμονή. έχω firewall zone alarm αλλά έχω κάνει permit το emule. ξέρετε τι παίζει;
TSOPK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Να υποθεσω οτι εχεις ανοιξει πορτα στο ρουτερ, αν βεβαια εχεις. Να ξερεις ομως, το emule θελει μεγαααλη υπομονη. Αργει να ξεκινησει το κατεβασμα.
chris12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Να ξερεις ομως, το emule θελει μεγαααλη υπομονη. Αργει να ξεκινησει το κατεβασμα. Γι' αυτό και λέγεται emule mule= ουσ. ημίονος,μουλάρι, πεισματάρης.
stormrider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 θέλει κάποια ειδική ρύθμιση το zone alarm? το "σύνδεση Kad δεν υπάρχει" που γράφει κάτω δεξιά τί είναι;
kazantzidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Pane Kademlia kai pata sindesh. Otan sinde8eis psa3e se kad diktio... perissotera apotelesmata...
stormrider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 επομένως είναι λογικό να αργούν να ξεκινήσουν τα downloads (ακόμη και μισάωρο) ε; το kademlia δεν ξέρω τι είναι, έκανα ότι μου είπες αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς.
kazantzidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Misaoro? Emena mou tixe na perimenw 1-2 meres na ARXISEI na katevenei, analogos tis piges pou uparxoun kai se pia seira eisai.. kai analogos apo ta Gredits pou exeis (poso anevazeis). Pas sto kademlia, patas sindesh kai meta otan sou leei katw oti sinde8ikes, pas anazitisi kai sto me8odos les "Kad diktio" kai patas anazitisi. Perimeneis kai sou bgazei perissotera apotelesmata apo tis alles me8odous anazitisis..
kkardo91 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 kala re paidia toso kalo einai to emule pou aksizei na perimeneis toso polu gia na katevaseis ena arxeio??
TSOPK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 kala re paidia toso kalo einai to emule pou aksizei na perimeneis toso polu gia na katevaseis ena arxeio?? Βρισκεις τα παντα ομως. Και οταν λεμε τα παντα, τα παντα. Παντως εγω δεν περιμενω τοση ωρα. Το μεγιστο ειναι κανα 15λεπτο.
Bakxos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 kai ego ithela na katevaso ena prg se iso kai otan telika eida tis plirofories itan gemato p......ies. tsp thelei poly prosoxy kai ypmoni.
equilibrium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 protimise to limewire. spania perimeno stin anamoni ekei. eixa to emule prin alla distixos den exo tosi ipomoni.
hackermon1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 re file to emule inai to kalitero programa gia downloading!!!dn sigkrinetai kathos episis oso pio poles piges vriski toso pio grigora trrexi!!!
broylis1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Ναι,Θα συμφωνήσω και γω πως είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ιδίως γα μεγάλα αρχεία...Ερώτηση...Πως βλέπω το ποσοστό "εκτίμησης" που έχω απο τους άλλους user σύμφωνα με το upload μου? Απ'οτι έχω ακούσει όσο μεγαλύτερο upload κάνεις τόσο καλύτερα πάει το e-mule...Ισχύει?
stormrider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 καλά ρε παιδιά, και η ταχύτητα από τί εξαρτάται; για παράδειγμα έχω στην λίστα για download 5-6 αρχεία, από αυτά τα 2 κατεβαίνουν κι αυτά με μισό kilobyte το δευτερόλεπτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.