Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για emule

stormrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά χαρά,

μόλις εγκατέστησα το emule κι έβαλα να κατεβάζει κάποια αρχεία. παρ' όλα αυτά, δεν κατεβαίνουν κι είναι όλα σε αναμονή. έχω firewall zone alarm αλλά έχω κάνει permit το emule. ξέρετε τι παίζει;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να υποθεσω οτι εχεις ανοιξει πορτα στο ρουτερ, αν βεβαια εχεις.

Να ξερεις ομως, το emule θελει μεγαααλη υπομονη. Αργει να ξεκινησει το κατεβασμα.

Δημοσ.
Να ξερεις ομως, το emule θελει μεγαααλη υπομονη. Αργει να ξεκινησει το κατεβασμα.

Γι' αυτό και λέγεται emule

mule= ουσ. ημίονος,μουλάρι, πεισματάρης.

Δημοσ.

επομένως είναι λογικό να αργούν να ξεκινήσουν τα downloads (ακόμη και μισάωρο) ε;

το kademlia δεν ξέρω τι είναι, έκανα ότι μου είπες αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς.

Δημοσ.

Misaoro? Emena mou tixe na perimenw 1-2 meres na ARXISEI na katevenei, analogos tis piges pou uparxoun kai se pia seira eisai.. kai analogos apo ta Gredits pou exeis (poso anevazeis).

Pas sto kademlia, patas sindesh kai meta otan sou leei katw oti sinde8ikes, pas anazitisi kai sto me8odos les "Kad diktio" kai patas anazitisi. Perimeneis kai sou bgazei perissotera apotelesmata apo tis alles me8odous anazitisis..

Δημοσ.
kala re paidia toso kalo einai to emule pou aksizei na perimeneis toso polu gia na katevaseis ena arxeio??

Βρισκεις τα παντα ομως. Και οταν λεμε τα παντα, τα παντα. Παντως εγω δεν περιμενω τοση ωρα. Το μεγιστο ειναι κανα 15λεπτο.

Δημοσ.

Ναι,Θα συμφωνήσω και γω πως είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ιδίως γα μεγάλα αρχεία...Ερώτηση...Πως βλέπω το ποσοστό "εκτίμησης" που έχω απο τους άλλους user σύμφωνα με το upload μου? Απ'οτι έχω ακούσει όσο μεγαλύτερο upload κάνεις τόσο καλύτερα πάει το e-mule...Ισχύει?

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά, και η ταχύτητα από τί εξαρτάται; για παράδειγμα έχω στην λίστα για download 5-6 αρχεία, από αυτά τα 2 κατεβαίνουν κι αυτά με μισό kilobyte το δευτερόλεπτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...