Προς το περιεχόμενο

Είναι το Empire at War ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ ή μου φαίνεται;


stormrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειά χαρά,

 

ξεκίνησα πρόσφατα το παιχνίδι αυτό με την πλευρά των επαναστατών. μετά τις πρώτες 1-2 αποστολές οι οποίες ήταν εύκολες η δυσκολία αυξήθηκε σε τρελά επίπεδα: στόλοι από star destroyers εμφανίζονταν από το πουθενά, στρατοί ολόκληροι μου σαρώναν τους πλανήτες ενώ οι μάχες είναι απίστευτα δύσκολες.. μιλάμε για αρχή ακόμα που δεν είχα προλάβει να φτιάξω κάνα τρελό στρατό. Έβαλα την δυσκολία στο easy αλλά τίποτα.

Το supremacy μπορεί να ήταν πολύ λιγότερο "καλογυαλισμένο" αλλά είχε τουλάχιστον μία γραμμική αύξηση της δυσκολίας και τεράστιο βάθος. Αντίθετα το empire at war είναι τόσο unplayable που μου φαίνεται ότι μου διαφεύγει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας που το παίζω δεν μου φάνηκε καθόλου δύσκολο. Βέβαια παίζω empire και όχι rebels αλλά πιστευω ότι δεν θα έχει και τεράστιες διαφορές. Το παν απότι κατάλαβα είναι να μην βιάζεσαι. Pause στην στρατηγική οθόνη για να επιλέξεις ταυτόχρονα να χτίσεις κτίρια και μονάδες και σιγά σιγά επέκταση. Μεγάλο ατού είναι να έχεις το hero unit σε όλες τις μάχες. Με empire ο Vader απλά σπέρνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας