Προς το περιεχόμενο

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Flash


paxpel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω φτιάξει μια σελίδα στο http://www.frap.gr . Η σελίδα φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλες τις προσπάθειες των Ελλήνων δημιουργών σε Flash και για αυτό τον λόγο γίνεται ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Flash. Οι συμμετοχές είναι αποδεκτές μέχρι τις 15/04/06. Όλοι όσοι γνωρίζουν flash αλλά και αυτοί που δεν ξέρουν ας προσέλθουν στην σελίδα, η οποία μέχρι στιγμής έχει το γνωστό σε μερικούς παιχνίδι PapaHop La La.

 

Μπορείτε να βοηθήσετε να φτιαχτεί μια σελίδα με πολλά Flash animations αλλά και παιχνίδα με κύριο χαρακτηριστικό ότι οι δημιουργίες θα είναι από Έλληνες. Αυτό δεν το λέω από ρατσιστική άποψη (ευπρόσδεκτοι είναι και όσοι ξένοι θέλουν) απλά δεν υπάρχει λόγος να φτιαχτεί μια ιστοσελίδα με ξενα flash games διότι τέτοιες υπάρχουν πολλές.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ φίλε giannisk1. Αν και δεν περιμένω μεγάλη συμμετοχή. Ελπίζω ο δεύτερος διαγωνισμός να έχει και χρηματικό έπαθλο ;). Μέχρι στιγμής μόνο ένας χρήστης έχει συμμετάσχει.

 

Insomniacs flashers ενωθείτε... !!!!!!!!!1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ καλή προσπάθεια φίλε. μακάρι να ήξερα flash να έφτιαχνα και εγώ τίποτα. πάντως θα ψηφίσω σίγουρα. Το παιχνιδάκι που έχεις μέσα εσύ το έφτιαξες? πλάκα έχει....:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...