SiMP Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Παιδια κανενας τσατίλας ξέρει μήπως που μπορώ να αγοράσω η να παραγγείλω, ποσο εχει και οτιδηποτε αλλο οπως η τοποθέτηση κτλ κτλ το μεγεθος μπλα μπλα καταλαβαινετε! Because everything she says to me drives me one step closer to the edge and I am about to break!
dimosb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 File sako tou box mporeis na vreis se ola ta katasthmata pou poulane eidh gymnastikhs (opws varh,mpares ktl).To kostos den nomizw na xepernaei tis 20-30 xiliades kai oson afora gia thn topothetish kai alles plhrofories apla rwta ekei pou tha ton agoraseis.Siga thn episthmh na vreis enan sako tou box.Ante bye....
jonsof Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 An 8es mporeis na ftiakseis kai monos sou, pairnontas enan stratiotiko sako, gemizontas ton rokanidia h oti allo 8eleis,(akoma mporeis na kaneis fovero kokteil me sidiro titanio kai atsali oste na exeis thn epi8umhth antistash alla kai to varos tou sakou na proseggizei to a8ropino soma(10 Tons)) xexe.
pyro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 ...all these words they make no sence... να σου πω ενας φιλος μου πηρε μια παλια κουβερτα, δυο σακουλες σκουπιδιων, μονοτικη ταινια, και ηταν μια χαρα!!! <p>[ 15-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>
gatoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 To kalytero apo ola einai na pareis enan albano na tou dineis 2 xiliarika tin wra kai na ton ksylofortwneis.to zwntano einai k kalytero.tha exeis kai ixitika simata.
SiMP Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Xaxa ολα οκ πήρα σάκο τωρα σε λιγο θα τον κρεμάσω στο ταβανι. Τωρα μηπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ πουθενα τιποτα ασκήσεις Kick Boxing κτλ η απλα να βαράω στα γκαβα??? =Ο
dimosb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Phgenai kateytheian kick boxing h pygmaxia.Ti pairneis monos sou sako afou den einai gia thn aplh ektonosh sou kai mono opws mas eipes arxika? Pantws an epimeneis psaxe sto www.sport-center.gr kai checkare thn vivliothiki tous.An vreis kati axiologo agorase to h apo to amazon h paraggeile to sto topiko sou vivliopoleio.Bye
BrancaLeone Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2002 Με τα βιβλία δεν νομίζω ότι θα κάνεις τίποτα...όχι ότι δεν πρέπει να τα διαβάσεις..αλλά αν δεν παρακολουθήσεις κάποια μαθήματα με δάσκαλο το πιθανότερο είναι να τραυματιστείς... Δοκίμασε να κάνεις κάνα 6μηνο σε κάποια σχολή και μετά αν θες σταματάς...να μάθεις τα βασικά τουλάχιστον. Η τεχνική είναι το πιο βασικό πράγμα στις πολεμικές τέχνες,και για να μη τραυματίζεσαι αλλά και για να κάνεις ότι κάνεις με το πιο αποτελεσματικό τρόπο. Όσο για το σάκο μην ανυσηχείς..είναι πάντα χρήσιμος για ατομικές προπονήσεις.
santana99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 βρήκα αυτό το θέμα μέσω της πολύτιμης αναζήτησης και για να μην ανοίγω άλλο να ρωτήσω κάτι... παράγγειλα ένα σάκο 35χ140 30κιλά. είναι καλά ή είναι ελαφρύς και να πάω σε ποιο μεγάλο? το επιθυμητό για εμένα θα ήταν να τον βάραγα και να μην κουνούσε μια...
freedubus Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ...κάτι το οποίο μακροχρόνια θα προκαλούσε ζημιά στα κόκαλα και τους μύς σου, λόγω της χαμηλής απορρόφησης κραδασμών! Φαντάσου να βαράς ένα τοίχο! Αν πάλι είναι πολύ ελαφρύς, θα κουνιέται μπρος-πίσω και θα είναι δύσκολο να τον χτυπήσεις. Το ιδανικό είναι να κουνιέται λίγο, να έχει λίγα μπόσικα. Και φυσικά να τον δοκίμαζες πρίν τον αγοράσεις. Το βάρος πάει ανάλογα πόσο δυνατά χτυπάς. Γενικά, ο 30άρης είναι για μεσαίας δύναμης χτυπήματα. Τώρα αν είσαι πολύ τούμπανο και χτυπάς πολύ δυνατά, πάς σε 45ρη.
santana99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 χμμμ δίκιο έχεις... αν και σαν ονομασία έχει σάκος για μποξ έχει μέγεθος 35χ140 αυτός που παράγγειλα. μου φαίνετε αρκετά λεπτός σακος για μποξ από την άλλη δεν βρίσκω και κοντόχοντρους σάκους... φοβάμαι μην τον βαράω στην μέση και κάνει κίνηση σαν να διπλώνει στα 2 :S
Φιλολογίνα Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω κι εγώ μια ερωτησούλα περί σάκου, αν το βλέπει ακόμα κανένας το thread... Σκέφτομαι να πάρω (για να προλάβω ερωτήσεις, έκανα kick boxing για ένα χρόνο πριν... ένα χρόνο) κι έχω ένα μικρό θεματάκι χώρου. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τον "μαζεύω" αφού τον χρησιμοποιήσω (έτσι με τη φαντασία, σκεφτόμουν 2 γάντζους πέραν του βασικού, έναν στην άλλη άκρη του σάκου και έναν ακόμα στο ταβάνι ώστε να κάθεται οριζόντια πουχου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτό); Δεν θέλω να πάρω με βάση, αν κάποιος έχει καμιά ιδέα, ας μου πει...
IMAndreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ή θα κάνεις αυτό που λες δηλαδή θα βάλεις 2 γαντζοειδή πράγματα στο ταβάνι και θα περάσεις από εκεί έναν ιμάντα που θα δένει όπου θες και έτσι θα έχεις έναν παράλληλο σάκο με το ταβάνι 10-20 πόντους πιο κάτω από αυτό (βάλε γάτζο και αλυσίδες). Εκτός αυτό αυτό αν τον σάκο τον κρεμάσεις με γάντζο (νορμαλ τρόπο) μπορείς να τον ξεκρεμάς και να τον βάζεις όρθιο σε μια γωνία. Ακόμα εξαρτάται από το χώρο σου εκτός από το να τον βάζεις οριζόντια στο ταβάνι μπορείς να το κάνεις και σε έναν τοίχο αυτό και να είναι κάπως πλάγια σε κάποιο σημείο που δεν ενοχλεί. Απλά για τον 1ο τρόπο θα θες 4 τρύπες στο ταβάνι με σιδερένια ουπα αντί για 2 (εάν έχει 2 ο γάντζος σου)
tsifotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΟΛΥ ΟΦΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ... εχει πολυ ενδιαφερον το ποσο στο ντουκου περναει το προ 8ετιας σχολιο "To kalytero apo ola einai na pareis enan albano na tou dineis 2 xiliarika tin wra kai na ton ksylofortwneis.to zwntano einai k kalytero.tha exeis kai ixitika simata" αυτη η "οπως αμερικη" πολιτικη ορθοτητα του ινσομνια σημερα μ εχει ξεσυνηθισει σε τετοια πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.