Προς το περιεχόμενο

Ποιο Modem/Router για d/l και torrents ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδες:

Εχω το Microcom 2622 του Vivodi Cube, προς το παρον, και οταν παω και κατεβαζω απο P2P ή απο torrents, το μοντεμακι τα παιζει (κολλαει, θελει αποσυνδεση το τηλ. καλωδιο και ξανα login, κτλ...)

Θελω λοιπον ενα ρουτερ ΣΚΥΛΙ, που να μη μασαει απο disconnects και resetαρισματα.

Ακουω λοιπον προτασεις.

Εννοειται δεν θα παμε σε επιπεδο Cisco (καθαρα για οικονομικους λογους).

Το αν ειναι Wi Fi η οχι, δεν με νοιαζει, ας ειναι (αχρηστο δεν θα παει).

Οπως προ-ειπα, θελω να ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΣΚΥΛΙ.

Thnx guys, περιμενω:

Δημοσ.

zyxel 660hw. Einai wireless (an den to xreiazesai yparxei to 660h) kai ypostirizei adsl 2+. Den katalabainei tipota me torrents kai p2p. O monos periorismos einai i poiotita kai taxytita tis grammis sou. Otan to eixa me tin 384 vivodi kai eixa anoixta polla connections, to web browsing pigaine ais8ita pio arga sta alla pc. Twra ebala ti 1024 vivodi kai paei sfera! Katebazw 6-7 torrents tautoxrona (gyrw sta 600 connections) kai den katalabainei tipota!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι τόσο θέμα modem/router για torrents... εγώ έχω το Sagem το παλιό της Vivodi, με το οποίο ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Και 100 torrents (που λέει ο λόγος) να έχω ανοιχτά, δεν καταλαβαίνει τπτ. Έχω ακούσει όμως και για προβλήματα με US Robotics και torrents, που υποτίθεται σαν "πιο ακριβό" θα έπρεπε να είναι και καλύτερο σαν router. Ίσως να είναι καθαρά θέμα της γραμμής, και όχι του ρουτερακίου.

Δημοσ.

Παντως κι εγω σε zyxel προσανατολιζομαι παιδια.

Εχω ακουσει οτι ειναι κορυφαια μηχανακια για τα λεφτα τους παντα.

Φιλε HaTHoR, οσον αφορα για το sagem που λες, μπορει να ειναι οντως ετσι οπως λες, δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα το microcom που δινει τωρα ειναι επιεικως ΠΑΝ-ΑΘΛΙΟ. Ελλατωματικο απο τη μανα του, ουτε η ιδια η microcom δεν το υποστηριζει.

Αλλες προτασεις παιδια ?

Δημοσ.

Εχω ενα Netgear 834 v2 εδω και 1 χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αφανταστα σταθεροτερο απο ενα usb που ειχα στην αρχη και αρκετα καλυτερο απο ενα modem D-link ethernet που ειχα πριν αγορασω το router Netgear.

Υπαρχει και version με Wi-Fi (834G).

Δεν ξερω ποσο εχει στην Ελλαδα, αλλα νομιζω κυκλοφορει και εκει...

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το USR 9105, και το έχω και κατεβάζει συνέχεια torrents. Η ταχύτητες που πιάνω είναι οριακά καλύτερες απο το JetSpeed 520 που είχα (και μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα το internet, Thank Q(oS)), αλλά η σταθερότητά του κλάσεις ανώτερη. (Μήπως η HaTHoR αναφερόταν στην νέα σειρά των USR?)

Επίσης έχω ακούσει κι εγώ πολυ καλά λόγια για Zyxel, χωρίς προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παίδες... η γραμμή μου είναι Vivodi 512/128... εγώ είχα το Microcom 2636 (με καινούριο -αλλά unsupported- firmware Billion) και το άλλαξα, διότι μετά από μερικές ώρες emuleing, δεν έβλεπε internet και ήθελε reset για να επανέλθει. Πήρα ένα Zyxel 660H... ωραίο, σταθερό, δε λέω... αλλά τις ταχύτητες που είχα με το Microcom δεν τις έχω ξαναδεί. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις, αλλά ακόμα και σε download από firefox, με το Microcom είχα δει και 62kB/s ενώ γενικά κυμαινόταν περί τα 50kB/s. Τώρα, με το Zyxel κυμαίνεται στα 30kB/s. Μέχρι να ανοίξω τα ports για το emule μου έβγαλε το λάδι, το firewall του είναι κάπως μυστήριο. Τελικά νομίζω πως θέλει πολύ ψάξιμο το ζήτημα router. Δε μπορώ να πω πως είμαι δυσαρεστημένος από το Zyxel, αλλά να είχα και τις ταχύτητες της εποχής Microcom...

Δημοσ.
Αλλες προτασεις παιδια παιζουν ?

Κανενας που να εχει Netgear η D-link να μου πει εντυπωσεις ?

Exw to Netgear DG384G v2 (aspri keraia) kai me to teleutaio firmware einai sta8erotato. Exei poly kalo wireless sima kai mia allagh keraias san kai ths Linksys 8a se pianei mexri kai o apenanti.

An se endiaferei to wireless komati perissotero kai exeis na dwseis kati parapanw kalytera na pas sto DG834PN pou einai 108mbps me rangemax texnologia gia kalyteres epidoseis - den xerw prosopika, ap'oti exw akousta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...