Προς το περιεχόμενο

Προβλημα(αδυναμια συνδεσης) με ΟΤΕΝΕΤ!Αδυναμια Επιστροφης Χρηματων.ΕΛΕΟΣ!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι μου φιλοι κ συνφορουμητες.Πριν 2 μηνες περιπου αποφασισα να δωσω το κονδυλι για να μπω κ εγω στον θαυμαστο κοσμο της DSL.Αφου εστυψα την τσεπη μου πηγα στον Γερμανο για να αποκτησω το πακετο ONDSL KIT 384 2+2 μηνες στην εξεχουσα τιμη των 82,11 ευρω.

Ιανουαριος μηνας λεμε.Ο πωλητης(πολυ καλο παλικαρι) μου ειπε οτι πορτες δεν παιζουν κ οτι αν θελω να το παρω αλλα δεν εχει νοημα γιατι δεν εχω συνδεση.Αποχωρω απογοητευμενος απο το καταστημα γιατι ο θαυμαστος κοσμος του DSL θα επρεπε να περιμενει.Λιγο τα ξενυχτια,λιγο τα ποτα εμεινα απο το κονδυλι κ λεω ουτως ή αλλως ας το παω τον επομενο μηνα.

Φεβρουαριος μηνας λεμε.23 Φεβρουαριου θαυμαστη βροχερη μερα(δεν το πηρα για κακο οιωνο αν κ θα επρεπε) επισκεφθηκα κ παλι το καταστημα κ επιτελους ναι,ναι,ναι...ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ,ειχαν πορτες.Αιτησουλα,φαξακι,τηλεφωνακι κ 12 ημερουλες κ γουσταρωωωωωωω.Περνανε 1 βδομαδα,2 βδομαδες,2 βδομαδες 1 ημερα 3 ωρες 12 λεπτα κ 20 δευτερολεπτα(πραγματικα ειχα φτασει στο σημειο να μετραω το χρονο)κ τηλεφωνο στην ΟΤΕΝΕΤ να δω τι γινεται βρε αδερφε."Η αιτηση σας εχει καταχωρηθει στις 24 Φεβρουαριου(μπραβο ταχυτητα λεω εγω) κ περιμενουμε την γραμμη απο τον ΟΤΕ Ξανθης.Περιμενω αλλη μια εβδομαδα κ ο θαυμαστος κοσμος ηταν ακομη αγνωστος για εμενα.

Μαρτιος μηνας λεμε.Αρχες Μαρτιου τηλεφωνω κ οπως το περιμενα ο ΟΤΕ ακομη με γειωνε ή μαλλον μου περναγε καλωδια.Τηλεφωνω αγανακτησμενος στο 134 κ αρχισα να φωναζω(λες κ μου εφταιγε η τηλεφωνητρια) κ μου ειπαν οτι η αιτηση πηγε σε αυτους 8/3 κ ως εκ τουτου δεν ειχε μεινει πορτα για πορτα με την ζητηση που εχει ο θαυμαστος κοσμος της DSL κ εμεινα στην απεξω.ΟΚ λεω θα περιμενω.Ευτυχως μου κοβει κ παω απο τον ΟΤΕ να ρωτησω τι παιζει.Ενα ευγενικο παλικαρι μου εξηγει οτι πρεπει να φτιαξουν κομβο στην Ξανθη κ οτι θα παρει καμποσο καιρο οποτε θαυμαστος κοσμος γιοκ.ΟΚ λεω θα την ακυρωσω την συνδρομη κ οταν ειναι παιρνω αλλο πακετο.Κ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ!!Η ακυρωση ειναι 10 φορες πιο δυσκολη απο την αιτηση.Παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω την διαδικασια.Μου λενε στειλτε φαξ στον ταδε αριθμο μια φωτοτυπια της αστυνομικης σας ταυτοτητας με το αιτημα ακυρωσης σας κ ονοματεπωνυμο κ υπογραφη.Στελνω οτι ζητηθηκε κ περιμενω.Ενω περιμενα ομως μου εκοψε κ πηρα τηλεφωνο κ ρωτησα τι γινεται.Στις 4 μερες αυτο.Εργασιμες παντα λεμε.Δεν ειχε καταχωρηθει η αιτηση ακυρωσης κ επισης εμαθα οτι αν στο φαξ που εστειλα δεν αναφερω οτι θελω τα λεφτα μου πισω δεν θα μου τα δωσουν.ΟΠΑ ΛΕΩ.Δηλαδη να το κανω τι το πακετο αφου δεν ειμαι ουτε σε γραμμη προτεραιοτητας(γιατι ολος ο νομός εχει προβλημα).Να το εχω να το κοιταζω κ να λεω τι ωραια που θα ηταν αν λειτουργουσαν τα παντα τωρα??Τελοσπαντων ο υπολοιπος διαλογος ηταν στα ορια της παρανοιας οποτε στην τελικη εστειλα αλλο ενα φαξ με το αιτημα να παρω κ τα λεφτα μου πισω(μην με πιασουν κ κοτσο) κ περιμενα τους καρπους του ιδρωτα μου.Μετα απο 3 μερες επικοινωνησα μαζι τους κ μου ειπαν οτι η αιτηση μου καταχωρηθηκε κ να περιμενω τηλεφωνο.Ως δια μαγειας χθες με πηραν τηλεφωνο κ επειδη δεν το σηκωσα μου αφησαν ανωνυμο μυνημα στον τηλεφωνητη μου να παω να δωσω το πακετο κ να παρω τα λεφτα.Παω σημερα το πρωι κ η #$%!@$@ η ΟΤΕΝΕΤ μια δουλεια ειχε να κανει πριν με παρει τηλεφωνο,να στειλει φαξ στο ΓΕΡΜΑΝΟ να του πει να μου δωσει τα λεφτα του.Κ ΟΧΙ δεν το ειχε κανει.Εχω χασει 5-6 μπορει κ 7 πρωινα να πηγαινοερχομαι σε ΓΕΡΜΑΝΟ κ ΟΤΕ για το τι θα γινει,εχω παρει απειρα αστικα τηλεφωνηματα στο 801-11-35555 χωρις αντικρισμα κ τα λεφτα μου θελω πισω απλα κ μου κανουν την ζωη δυσκολη.Δεν μπορω αλλο.Στην Γραμματεια Καταναλωτη που πηρα μου ειπαν να τους στειλω την καταγγελια μου με φαξ κ δεν ξερω τι να γραψω.Στα οσα εγραψα εχω παραλειψει αρκετα τηλεφωνα οπως καταλαβατε για χαρην της οικονομιας λεξεων.Εχω χρεωθει ουτε κ εγω ξερω ποσα,δεν μπορω να μετρησω καν τον προσωπικο μου χρονο που εβαλα στην ολη ιστορια για να παρω στο τελος απλα τπτ.Ουτε τα λεφτα μου πισω δεν εχω καταφερει να παρω.Αν για καθε φορα που μου ελεγαν θα σας παρουμε ειχα κ απο 2 ευρω θα ειχα βγαλει την DSL.Τσαντιζομαι ασχημα τωρα γιατι αλλου(σε αλλη χωρα,ιδια περιπτωση) θα μου καναν τεμεναδες τωρα ενω στην Ελλαδα μου την λενε οι τηλεφωνητριες γιατι σημερα τους πηρα 10 τηλεφωνα απο τις 12-1 για τα λεφτα μου κ λεει δεν τους αφηνα χρονο να αντιδρασουν(σημειωτεον μου ειπαν στις 12 θα σας παρουμε τηλεφωνο σε μια ωρα που θα λυσουμε το προβλημα κ ακομα τπτ),δηλαδη ειμαι κερατας,θα με γδαρουν κιολας.Δεν φταινε αυτες.Εμεις φταιμε που το ανεχομαστε κ δεν κανουμε τπτ για τις τιμες τους κ τις παραλογες συμπεριφορες τους.Δεν ξερω τι αλλο να πω.Ισως παρανοησα λιγο απο τα τοσα τηλεφωνα κ τα τοσα ατομα που μιλησα.

Πειτε μου ειμαι τρελος??Μηπως εχω παραλογες απαιτησεις κ δεν το ξερω??Πειτε μου κατι!!!Οτιδηποτε ειναι ευπροσδεκτο!!!

Δημοσ.

λυπαμαι που θα στο πω αλλα ναι εισαι τρελος. περιμενεις κατι που παει στραβα στην πορεια να διορθωθει? ακομα να μαθεις οτι στο ελλαδισταν αυτα που ζητας ειναι παραλογα? εχω μαθει οταν προκειται να μπλεξω με δημοσιο να περιμενω το χειροτερο.

Δημοσ.

an einai dynaton....koyragio file,alla na ksereis oti ta lefta soy DEN GINETAI na ta xaseis! den yparxei kamia periptwsh! Pare sthn EETT (to thl den to kserw,alla kykloforei edw mesa,nomizw oti to site toys einai eett.gr), kai mila mazi toys,8a soy poyn se ti energeies na probeis wste teleiwsei h talaipwria soy!

good luck!

Δημοσ.

Λοιπον τα καταφερα.Δεν ξερω αν το δουλεψε η πειθω μου ή κατι αλλο αλλα μετα απο αλλα 3 τηλεφωνα ακομη μου ειπαν οτι το φαξ πηγε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.Ε πηγα κ δεν ειχε παει,πηρε ενα τηλεφωνο η κοπελλα εκει κ τελικα πηρα τα λεφτα πισω.Αλλα θα τους καταγγειλω στανταρ.Για κολυσιεργια κ σκοπιμη καθυστερηση.Σε ενα απο τα τηλεφωνηματα τους μου ειπαν οτι οι διακοπες συνδεσεως γινονται στο τελος του μηνα.Δηλαδη τους λεω τωρα που εχουμε 29??Οχι μου λεει στο τελος.Δηλαδη μαλλον για 31 το πηγαινε.Κ τους ειπα τοτε γιατι χθες με πηρατε τηλεφωνο να επιστρεψω το πακετο κ να παρω τα χρηματα μου.Αλλα βλεπεις η χθεσινη δεν αφησε ονομα.Απλα ειπε σας παιρνω απο τον ΟΤΕ μπλα μπλα μπλα πακετο μπλα μπλα μπλα χρηματα μπλα μπλα μπλα επιστροφη.Αυτα συγκρατησα οσες φορες ακουσα το μυνημα στον τηλεφωνητη.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Φίλε παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ.ΔΙαφορές οτί εγώ είχα πάρει πακέτο από Forthnet και και η γραμμή μου είναι πάνω σε PCM οπότε ADSL γιοκ.Δεν μπορούσαν να με βγάλουν από κεί ούτε και ISDN να μου βάλουν!!!(εν έτη 2006) γιατί λέει δεν έχουν καλώδια.Όλα αυτα τα έμαθα έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα αναμονής.Είμαι φοιτητής και η χρέωση DIal up με ξέσκισε! Επειδή η γραμμή είναι στον ονομά μου ,δεν τους πλήρώνω πλέον τον κολολογαριασμό τους και ας μου το κόψουν, και δεν φοβάμαι κανέναν γιατί το PCM και η συμπεριφορά τους παραβιάζει 3 βασικότατους όρους της σύμβασής τους.Αν θέλουν ας μου κουνηθούν δικαστικά ,ξέρω τα παραθυράκια των νόμων για τις τηλεπικοινώνίες καλύτερα κι από δικηγόρο ΟΤΕΤΖΗ.Από μένα ότι και να απαιτήσουν δεν πρόκειται να πάρουν ευρώ!!ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ!Εμ σου δίνουμε μια ωραιότατη χάλια γραμμή ,που ούτε DSL ούτε προώθηση ,ούτε αναγνώριση κλήσεων ούτε τίποτα από ψηφιακό και μου γράφεις στο λογαριασμό (ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ) και μου τα χρώνεις όλα κανονικά??Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Μπορεί να είσαι δημόσια υπηρεσία αλλά δεν είσαι και η ΔΟΥ.ΔΕΝ θα πάρεις σεντς!ΤΙΠΟΤΑ!Αν έρθεις όμως μου φτιάξεις την γραμμή κ τα διορθώσεις όλα ναι 8α τα πάρεις!Ο ΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ!ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!(Ποιο ίντερνετ ΟΕΟ?)

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν περιγράφεις τίποτα πρωτόγνωρο...κι αυτό δεν αφορά μόνο τον ΟΤΕ αλλά τη μέση εξυπηρέτηση που λαμβάνει ο Έλληνας τόσο από δημόσιες, όσο -κι εκεί είναι το εξωφρενικό- από ιδιωτικές εταιρίες εν έτει 2006.

Το έχω ξαναπεί πως όσο δεν τους καταγγέλουμε και δεν τους "τρέχουμε" όπως μας "τρέχουν", το ζήτημα απλώς θα διαιωνίζεται. Κι αν μάλιστα δεν χρησιμοποιήσεις την πάντα εύκαιρη επωδό του τύπου "δώστε μου παρακαλώ ένα όνομα υπευθύνου για το άρθρο που σκοπεύω να γράψω στις εφημερίδες και τα περιοδικά του χώρου με τα οποία συνεργάζομαι", δεν ιδρώνει το αυτί τους. Όταν το έκανα με το e-shop, εξαντλώντας τα όριά μου κι αποφασισμένος να παίξω το παιχνίδι τους με τους ίδιους ανίερους τρόπους, την επόμενη μέρα το σύστημα που είχα παραγγείλει κι είχε καθυστερήσει, χωρίς κανείς να μου λέει ευθέως το λόγο, βρισκόταν σπίτι μου.

Δημοσ.

Κ το καλο της υποθεσης ειναι αυτο που μου συνεβει πριν 3 λεπτα.Με παιρνει μια κοπελα τηλεφωνο κ μου λεει.

"Ναι γεια σας τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ Θεσσαλονικης σχετικα με την χρεωση σας στο ιντερνετ,σε σας μπορω να μιλησω??"

"Ναι(κατι αρχιζω να ψιλιαζομαι)".

"Βασικα βλεπω οτι το χρησιμοποιειτε πολυ το ιντερνετ κ οι τιμες της DSL εχουν πεσει αρκετα κ συμφερει εσας να βαλετε"

".......(Καλα η κοπελια δεν ξερει οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι??)"

"Με ακουτε?"

"Πλακα μου κανετε ετσι??(Λεω μηπως ο Φερεντινος ξαναρχισε τα κολπα του)"

"Οχι ειλικρινα σας μιλαω!!!"

"Ειχα κανει αιτηση πριν 1 μηνα κ καμια βδομαδα για DSL κ επειδη δεν γινεται να βαλω στην Ξανθη λογω τεχνικων προβληματων κ αναβαθμισεων ακυρωσα την αιτηση πριν 2 βδομαδες κ μολις σημερα μετα απο απειρα τηλεφωνηματα καταφερα να παρω τα λεφτα μου πισω με το ζορι"

"Σοβαρα??Ακου να δεις τι μαθαινουμε σε ενα τηλεφωνημα.Ισως δεν θα επρεπε να παιρνουμε Ξανθη"

"......."

"Κ βαλατε απο αλλη εταιρεια δλδ??"

"(Δεν καταλαβε,την συγχωρω που μου το κανει για 2η φορα).ΕΕΕ,οχι γιατι κανεις δεν μπορει να βαλει λογω των εργων??(HELLOOOOO Ο μπαμπας ειναι ανθρωπος!!!!!)"

"ΑΑΑΑ.Μαλιστα.Κοιτα να δεις τι μαθαινουμε απο 1 τηλεφωνημα.Ευχαριστω πολυ.Καλο βραδυ"

".......Του του του του του του"!!!!!

Αυτη την στιγμη τριγυριζουν περιεργες σκεψεις στο μυαλο μου.Λεω π.χ. πως ξερουν τις χρεωσεις μου??Εγω μπορει να παιρνω τηλεφωνο το 090 της Ουρσουλας κ να γουσταρω,γιατι να το ξερει εκεινη??Ειναι θεμιτο??

2η σκεψη.

Συνεχιζοντας απο το σημειο που μου λεει οτι o θαυμαστος κοσμος της DSL συμφερει εμενα.

"Μαλιστα θα με ενδιεφερε πολυ κατι τετοιο.Αλλα σε ποσες μερες θα ηταν εφικτο να συνδεθω??"

"Σε 10 μερες θα εχεις μπει στον θαυμαστο κοσμο!!!!"

"#%@!$^#%^@@$!@$%@#^&!@#%&@$#^@!$^%$~@^!@$^!@$^(ειναι το σημειο που ξεσπαω για οσες τηλεφωνητριες εχω ακουσει για να παρω τα λεφτα μου πισω)"

"......του του του του του του".

Εχω λιωσει στο γελιο.Περα απο αυτο,γινεται να ξερει αυτη τις χρεωσεις μου στο ιντερνετ??Βασικα επιτρεπεται??Δεν ειναι προσωπικο μου δεδομενο??Σχολια ευπροσδεκτα.

Τα σέβη μου.......

Δημοσ.

einai etaireia μαρκετινγκ π συνεργαζονται με οτε ή οποια εταιρια υποστηριζουν(εχουν λιστες με τηλ,επαγγελμα,πολη κτλ δεν χρειαζεται να ειναι στην πολη σ)...αν προωθουσε οτενετ μπορει κ να ξερει οτι ασχολεισε με ινετ αλλιως απλως ψαρευουν...το κερδος της καθε κοπελας π σ παιρνει τηλ αν κλεισεις μαζι της ενα πακετο ειναι απλα ενα bonus στο τελος τ μηνα kana 5e :P

gnωμη μ ειναι απλα να εκανες μονος σ αιτηση κ να πληρωνες τελη ενεργοποιησης dsl οποτε εμπαινε(ωστε να περιμενεις τους μηνες χωρις να εχεις προπληρωσει..μιας κ απ οτι ξερω τα λεφτα πανε στον λογαριασμο σ) κ μετα να επαιρνες συνδρομη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...