Προς το περιεχόμενο

prob me pioneer a110

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia mia voithia grafo kati dvd sto pioneer kai den dixni tipota para mono an valo to nero kai do oti exi data

diladi grafete ala to dixni keno ektos apo to nero i opio recording programa to opio dixni oti exi ontos kati mesa ti ginete?

exo grapsi kai me alcohol kai me nero ala to idio prama to alaksa me kainourgio kai pali ta idia.

kseri kanis tipota ti mpori na ftei?

a kai kati akoma otan to valo sto nero gia na do ti exi vgazi gia titlo paules (---------------------)

kai akoma kati gia to titlo mias kai auto pou egrapsa itan apo image to opio se plextor graftike kanonika giati ithela na dokiamso kai kati alo

Δημοσ.

Bγάζει μήνυμα λάθους το Nero; Τι δισκάκια χρησιμοποιείς; Τι εννοείς δεν δείχνει τίποτα; Τι αρχεία είναι αυτά που προσπαθείς να γράψεις; Ταινία; Που δεν το διαβάζει; Σε επιτραπέζιο;

Δημοσ.

1.lipon minima lathous den vgazi

2.taiyo yuden +r kai -r

3.cd disk sto my computer kai an patisis na to aniksis vgazi error oti den einai etimo to dvdrw na doulepsi

4.a.ekana image ena episodio tou ola pou eixa grapsi kai den to grafi(eno to plextor to grafi)

b.kai on fly ena game apo pioneer se plextor ok apo plextor se pioneer tipota

5.sto pc milao se epitrapezio den to dokimasa ala to kobo apithano.

6.se -r katafera kai egrapsa vevea parameni na min grafi to titlo tou image.

anti gia ola pou einai to image i to on fly game den grafi titlo ala ______ payles.kai ipotethete oti grafi kai - kai +

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...