gherudos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Έχετε βαρεθεί να πληρώνετε για υπηρεσίες που στην ουσία δεν τις έχετε?Έχετε βαρεθεί να χάνετε τον καιρό σας στην τηλεφωνική αναμονή προσπαθώντας να βρείτε ένα τεχνικό?Έχετε πληρώσει τα μαλιοκέφαλά σας στα χιλιάδες καθημερινά τηλεφωνήματα που κάνετε στον παροχέα σας για το ίντερνετ?Νιώθετε ότι σας κοροιδεύουν οι διάφορες υπηρεσίες?Πληρώνετε για "Γρήγορο" ίντερνετ στην δεκαπλάσια τιμή από τους υπόλοιπους ευρωπαίους και μόνο "γρήγορο" που δεν είναι?Γιατί δεν κάνετε κάτι?Πόσοι από εσάς είστε ευχαριστημένοι από τις ταχύτητες που έχετε στο ίντερνετ?Αυτό δεν πάει άλλο.Αν συνεχίσουμε να παραβλέπουμε καταστάσεις στο τέλος θα μας πηδήξουν και θα μας ζητούν και τα ρέστα!!!Προτείνω να κάνουμε μια μαζική καταγγελία,ένας σωρός από fax και χειρόγραφες επιστολές προς όλα τα αρμόδια τμήματα απαιτώντας την καταπολέμηση της κοροϊδίας από την κάθε εταιρία που μας προσφέρει μισές υπηρεσίες ενώ εμείς πληρώνουμε για το δεκαπλάσιο!!! Ας καθιερώσουμε μια ημέρα όπου ο καθένας ξεχωριστά θα κάνει τη δική του κίνηση γιατι νομίζω ότι κάποιοι κάποιοι μας θεωρούν κορόιδα,ας τους αποδείξουμε λοιπόν το αντίθετο και ας δώσουμε εργασία στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ γιατί δεν το έχουν πάρει στα σοβαρά το θέμα,δεν καταλαβαίνουν ότι εδώ πρόκειται για οικονομικό έγκλημα εις βάρος των καταναλωτών!!! Ας κάνουμε κάτι λοιπόν,φωνή λαού οργή Θεού!!!!
gherudos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 HamerZ αν δεν θες να βοηθήσεις τότε τι ποστάρεις και καθόλου!!! Αυτο το ποστ είναι για συνηδειτοποιημένα άτομα που έχουν σκοπό να βοηθήσουν!Εσύ κάτσε με σταυρωμένα χέρια λοιπόν και περίμενε να φτιάξουν όλα από μόνα τους.Ο σκοπός είναι να κινηθούμε!!Αν δεν κάνουμε κάτι θα μας ρουφήξουν το αίμα με το καλαμάκι.
dkangel000039 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 οι ελληνες εχουν συνηθισει να τους μαμανε γενικα ποτε το κρατος ποτε οι εταιριες και να μη λενε κουβεντα αυτο ισχυει σε ολα τα θεματα γενικα δε νομιζω οτι θα βρεις υποστηριξη λογο παιδειας αυτου του λαου(δεν ειμαστε ολοι γαλλοι δυστυχως).Παντως προσωπικα ειμαι 100% μαζι σου και πες μου αν τελικα αποφασιστει κατι πως να βοηθησω ακριβως και θα κανω οτι καλυτερο μπορω Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΧΗ:evil:
gherudos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 thats the spirit,αχ και μόνο να μαζευόμασταν πάρα πολλά άτομα... Ξυπνήστε βρε παιδιά,όσοι θέλουν να βοηθήσουν ας απαντήσουν εδώ και να κανονίσουμε όλοι μαζί το τι θα κάνουμε!!!Και αν υπάρχουν φοιτητές νομικής η ακόμα και δικηγόροι που μπορούν να μας διαφωτίσουν για τα "παραθυράκια" παρακαλώ να το κάνουν....
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 1. Egw avrio pernw to INKA kai to EEET(ti sto diaolo Ilektrologoi Mixanikoi eimaste) kai arxizw ta parapona 2. Mporei kapoios nomika na mas pei an to symvolaio mas exei kanena parathyraki?Nomizw oti exei ypothei pws ta symvolaia twn ISP kai tou pOTE DEN lene pouthena gia katwttato orio,koinws mporei na exw me 384 tipota 100kbps kai nanai kai nomika kalymenoi ta mounopana
drm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Τα συμβόλαια του ΟΤΕ λένε μέσα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εγγυημένη η ταχύτητα της σύνδεσης. Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου (και εγώ με DSL είμαι, περίμενα έναν μήνα για να την συνδέσουν, και δεν καταβάζει πάντα με τον μέγιστο) καλό θα ήταν να ξέρουμε τι υπογράφουμε.
dkangel000039 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 1. Egw avrio pernw to INKA kai to EEET(ti sto diaolo Ilektrologoi Mixanikoi eimaste) kai arxizw ta parapona 2. Mporei kapoios nomika na mas pei an to symvolaio mas exei kanena parathyraki?Nomizw oti exei ypothei pws ta symvolaia twn ISP kai tou pOTE DEN lene pouthena gia katwttato orio' date='koinws mporei na exw me 384 tipota 100kbps kai nanai kai nomika kalymenoi ta mounopana[/quote'] 1)αρχικα καλυτερα να μη βριζουμε ε? για καλο το λεω 2)το συμβολαιο που υπογραφουμε με τον καθε διακομηστη μας λεει ρητα οτι δεν εγγυαται η καθε εταιρια την ονομαστικη ταχυτητα της συνδεσης αρα απο αυτο ειναι καλυμενοι:evil: 3)προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα πρεπει να προσανατολιστουμε στο συμβολαιο της συνδεσης εφοσον οι οροι που μας βαζουν ΟΛΟΙ οι διακομιστες να υπογραψουμε ειναι κοινοι σε ολους τους διακομιστες αρα αυτοματα υπονομευεται και καταργειται ο δηθεν ανταγωνισμος του απελευθερομενου εμποριου... drm σκεψου το παραπανω επισης θα πρεπει να τονιστει οτι οι οροι ειναι γενικοι και αοριστοι και το οριο που θεωρει ο π[οτε] σε μια 384 συνδεση για να δηλωθει ως βλαβη ειναι τα 128:confused: ελεος ας βαλουμε isdn τοτε...
GT1807 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Εγω ειμαι μεσα.Ακομη κ για γενικοτερη ταλαιπωρια καταναλωτη.Οτι κ αν γινει count me in.Εχω βαρεθει να ειμαι θυμα. Τα σέβη μου
gherudos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 έτσι μπράβο,συνεχίστε να μαζεύεστε,δεν θα περάσει αυτό σίγουρα είναι χιλιάδες οι κάτοχοι dsl με παράπονα.Ας μαζευτούμε πρώτα να δούμε πόσοι θα είμαστε στο σύνολο και να αναλλάβουμε αμέσως δράση!!!
gogosst Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 έτσι μπράβο,συνεχίστε να μαζεύεστε,δεν θα περάσει αυτό σίγουρα είναι χιλιάδες οι κάτοχοι dsl με παράπονα.Ας μαζευτούμε πρώτα να δούμε πόσοι θα είμαστε στο σύνολο και να αναλλάβουμε αμέσως δράση!!! kai ti akrivos mporei na ginei diladi??ti mporoume na kanoume?
dkangel000039 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 το πρωτευον ειναι να μαζευτει αν μαζευτει κοσμος. τροποι θα βρεθουν πολλα μυαλα σκευτονται ως γνωστον καλυτερα απο ενα
billpeppas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 There's one rule...you can do anything...but they won't do a thing
SoTiRiS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μπορεί να μην εγγυάται κανείς την κατώτατη ταχύτητα, αλλά προκύπτει ένα άλλο θέμα που για μένα τουλάχιστον είναι στα όρια της απάτης ή να το πω καλύτερα της εν γνώση εξαπάτησης. Και αναλύω καλύτερα την σκέψη μου. Ένας provider έχει διάφορα πακέτα, 256/384/512/1024, όταν λοιπόν σου πουλάει ένα πακέτο για παράδειγμα 512, αυτό δεν γίνεται να παίζει κάτω από 384, θα πρέπει να παίζει ανάμεσα στα 384 με 512, δεν σου εγγυάται δηλαδή ότι θα παίζει στην ονομαστική τιμή ταχύτητας που αγοράζεις....ΑΛΛΑ....δεν είναι δυνατόν να παίζει σαν 384 ή ακόμη πιο κάτω...και αυτό διότι υπάρχει πακέτο προς πώληση που είναι 384 και στοιχίζει λιγότερα. Ποιός μου λέει εμένα ότι ενώ έχω πληρώσει για 512 αυτοί δεν μoυ έχουν βάλει για παράδειγμα ένα φίλτρο για 384 για να γλυτώσουν BW (το οποίο μεταφράζεται σε ευρώ) ; Υπάρχουν και άλλες εύλογες απορίες που προκύπτουν, όταν συνεχώς παίζεις σε ταχύτητες του φθηνότερου πακέτου από αυτό που εσύ έχεις αγοράσει. Εάν λοιπόν έχεις αγοράσει ένα πακέτο 512 και αυτό παίζει χειρότερα από 384, τότε εάν το τεκμηριώσεις αυτό, είτε ζητάς τα λεφτά της διαφορά του πακέτου πίσω, είτε ζητάς να παίζεις ανάμεσα στις τιμές του προηγούμενου πακέτου και του πακέτου που έχεις αγοράσει. Συνήθως η αγενής (για να μην το πω χειρότερα) συμπεριφορά του provider στηρίζεται στο ότι είσαι μονάδα...εδώ λοιπόν έρχεται η δύναμη των πολλών να παιξει καθοριστικό ρόλο. Ακόμη και τίποτα να μην βγει με το ΙΝΚΑ, ΕΕΤΤ,Υπουργείο Εμπορίου κλπ, μπορεί κάλλιστα να γίνει μια οργανωμένη κίνηση πανελλαδική ( η συννενόηση και η οργάνωση μεσω του ιντερνέτ είναι πολύ εύκολη πλέον), με την οποία να μαζευτούν μερικές χιλιάδες καταναλωτές και να προσφύγουν ομαδικώς (για να στοιχίσει και φθηνά κιόλας), στις αρμόδιες αρχές, στα Ελληνικά Δικαστήρια έναντι των providers. Εγώ δικηγόρος δεν είμαι, ένας απλός ηλεκτρολόγος μηχανικός είμαι, αλλά σίγουρα εάν γίνει κάτι οργανωμένο θα βρεθούν και δικηγόροι στο "κίνημα" για να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.
gherudos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 όπως είπε και ο dkangel000039 ας μαζευτούμε πρώτα και θα το συζητήσουμε,μην ξεχνάτε πως η ομάδα είναι καλύτερη από την μονάδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.