giannisk1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Η δικιά μου σκέψη έχει να κάνει σχετικά με το συμβόλαιο που υπογράφει ο κάθε πελάτης όταν κάνει σύνδεση σε κάποιον ISP.Όπως σωστά αναφέρθηκε,ο ISP αναφέρει οτι ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση για την ταχύτητα. Αυτό δεν σας φένεται τελίως παράλογο; Πιστεύω οτι θα έπρεπε να υπάρχει εγγύηση για την ελάχιστη ταχύτητα ώστε να μην μένει ακάλυπτος ο πελάτης. Συγκεκριμένα είχα δει συμβόλαιο ISP του εξωτερικού που αφορούσε την σύνδεση adsl 8mbit,και έλεγε οτι δεν υπάρχει εγγύηση για τα 8mbit αλλά ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα είναι 1mbit. Δηλαδή δεν γίνεται να αγοράζουμε κάτι χωρίς καμία απολύτως εγγύηση,δεν είναι δα και σε πιλοτική λειτουργία το adsl στην Ελλάδα...
dkangel000039 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 οντως αν στην πραγματικοτητα η συνδεση σου ειναι μονιμα κατω απο 256 γιατι να πληρωνεις 384?γιατι να πληρωνεις για μια αλλη υπηρεσια απο αυτη που πραγματικα σου παρεχουν
freakystyley Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 εδώ να δείτε.. σύνδέομαι μόνιμα με ~160kb/s μήνες τώρα...
dkangel000039 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 εδώ να δείτε.. σύνδέομαι μόνιμα με ~160kb/s μήνες τώρα... και προφανως πληρωνεις το πακετο 256 ε?
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Έχετε βαρεθεί να πληρώνετε για υπηρεσίες που στην ουσία δεν τις έχετε?Έχετε βαρεθεί να χάνετε τον καιρό σας στην τηλεφωνική αναμονή προσπαθώντας να βρείτε ένα τεχνικό?Έχετε πληρώσει τα μαλιοκέφαλά σας στα χιλιάδες καθημερινά τηλεφωνήματα που κάνετε στον παροχέα σας για το ίντερνετ?Νιώθετε ότι σας κοροιδεύουν οι διάφορες υπηρεσίες?Πληρώνετε για "Γρήγορο" ίντερνετ στηνδεκαπλάσια τιμή από τους υπόλοιπους ευρωπαίους και μόνο "γρήγορο" που δεν είναι?Γιατί δεν κάνετε κάτι?Πόσοι από εσάς είστε ευχαριστημένοι από τις ταχύτητες που έχετε στο ίντερνετ?Αυτό δεν πάει άλλο.Αν συνεχίσουμε να παραβλέπουμε καταστάσεις στο τέλος θα μας πηδήξουν και θα μας ζητούν και τα ρέστα!!!Προτείνω να κάνουμε μια μαζική καταγγελία' date='ένας σωρός από fax και χειρόγραφες επιστολές προς όλα τα αρμόδια τμήματα απαιτώντας την καταπολέμηση της κοροϊδίας από την κάθε εταιρία που μας προσφέρει μισές υπηρεσίες ενώ εμείς πληρώνουμε για το δεκαπλάσιο!!! Ας καθιερώσουμε μια ημέρα όπου ο καθένας ξεχωριστά θα κάνει τη δική του κίνηση γιατι νομίζω ότι κάποιοι κάποιοι μας θεωρούν κορόιδα,ας τους αποδείξουμε λοιπόν το αντίθετο και ας δώσουμε εργασία στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ γιατί δεν το έχουν πάρει στα σοβαρά το θέμα,δεν καταλαβαίνουν ότι εδώ πρόκειται για οικονομικό έγκλημα εις βάρος των καταναλωτών!!! Ας κάνουμε κάτι λοιπόν,φωνή λαού οργή Θεού!!!![/quote'] Μπές στο http://www.adslgr.com και πόσταρε το ..θα αντιμετοπιστεί τουλάχιστον με μεγαλύτερη σοβαρότητα..
blueviper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Φίλε gherudos στο Adslgr.com έχει ξεκινήσει καιρό τώρα σχετική συζήτηση κι έχει φτιαχτεί ολόκληρη ενότητα με τον τίτλο "Υπό ίδρυση σύλλογος".
yiah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 παιδια μη ψαχνουμε για παραθυρα!! εδω υπαρχουν πορτες ορθανοικτες!! σου λενε 12 εργασιμες και κανουν 2 ζωες!! εκει δε πρεπει να παρεις τα λεφτα σου πισω και αποζημιωσει δηλαδη που και ιντερνετ δεν εχεις και εγκλωβισμενος εισαι αφου δε σου δινουν τα λεφτα σου πισω !! αυτο τι ειναι ; αν ειναι ετσι να ζηταμε dsl στους provider χωρις να πληρωνουμε και οταν με το καλο ειναι ετοιμη η γραμμη εντος 12 ημερων πληρωνουμε τοτε πληρωνουμε!! αν δεν ειναι σε 12 μερες να υπαρχει το δικαιωμα αρνησης απο τον πελατη!!
gherudos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 μόλις μίλησα με έναν τεχνικό της vivo οποίος αρνήθηκε να μου πεί τα στοιχεία του ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν μου χρειαστεί.Μου είπε τη φράση μάλιστα ότι δεν είναι υποχρεωμένος.Μάλιστα μου είπε ότι είναι ο μόνος τεχνικός,έχουν λέει μόνο 1 άτομο κτλπ,ο λόγος που τον πήρα;είναι η 5η μέρα που πιάνω άθλιες ταχύτητες της τάξεως τον 5-17ΚΒ από παντού όπου κι αν κατεβάσω.Η απάντησή του;θα το δηλώσει για βλάβη στον ΟΤΕ.Του λέω και τι θα γίνει?Μου λέει αν φταίει το DSLAM δεν θα το φτιάξει διότι κοστίζει 100.000 ευρώ.Και του λέω ωραία εγώ τι φταίω δηλαδή αν έχω αυτές τις ταχύτητες για τους υπόλοιπους 5 μήνες;Η απάντηση του φταίει ο ΟΤΕ,δεν ξέρω να σας απαντήσω,θα στείλω mail για βλάβη.Μετά που τα είπαμε λίγο περισσότερο μαθαίνω ότι έχει κι αυτός τα ίδια προβλήματα σπίτι του και δεν τον εξυπηρετούν,μου λέει και τι μπορούμε να κάνουμε;αφού δεν αλλάζει τίποτα;του λέω συγνώμη για την έκφραση αλλά θα περιμένουμε σαν τους μαλάκες χωρίς να κάνουμε τίποτα;και μου λέει δυστυχώς έτσι είναι.... Έχω απογοητευθεί πλέον,η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι η διακοπή της DSL και επιστροφή των χρημάτων.Δεν θα έχω εγώ κάθε μέρα τα νεύρα μου για να φταίει η κάθε εταιρία που δεν σκέφτεται τους πελάτες της.Φαντάζεστε έστω και ως μπλόφα να στέλναμε όλοι φαξ που να απαιτούμε τη διακοπή και επιστροφή των χρημάτων μας αν δεν διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα;Τότε δεν θα αντιδρούσαν;;;
NINJA_MOUSE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Ta parapona einai etoima paidia! Ftanei i ektipwsi tous kai merki diorthosi tous! Vriskontai sta apeira post mesa sto insomnia pou milane gia ton pote gia tous isp gia ola ta eutrapela! Ftanei na ta organosoume kai na tous ta steiloume! Kai an den ginei douleia! Giati oxi kai maziki koinitopoiisi! To post sou file gherudos einai poli megalis simasias kai egw prosopika tha to bathmologisw me ta megista twn asterismwn!
antreaslam Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 καταρχην,στο οτι υπαρχει μεγιστη κοροιδια,υπαρχει. ομως,ειναι νομικα κατοχυρωμενες οι εταιρειες. γιατι ακομα κ εγω,που "υπεγραψα" μεσω νετ το συμβολαιο μου, μπορουσα να διαβασω τους ορους στο site.σε αυτο που ειπε ενα παλικαρι, για ταχυτητα πχ αναμεσα σε 384 κ 512 εχει δικιο ομως. ενα αλλο ερωτημα,ειναι ΠΟΣΟΙ ειναι διατεθημενοι να τρεξουν για ΜΙΝΙΜΟΥΜ 1,5 χρονο που θα γινονται τα δικαστηρια?και ποσοι ειναι διατεθημενοι,ΟΧΙ να επωφεληθουν απο το τρεξιμο και τον κοπο αλλων,αλλα να βαλουν τον δικο τους οβολο,ωστε να πληρωθουν ΠΟΛΥ καλοι δικηγοροι,που θα μπορουν να αντιμετωπισουν τα σαινια των εταιρειων κ του οτε? Και μηπως, αν καποιες στιγμες,οι εταιρειες αρχισουν να ΨΙΛΟφτιαχνουν,αρχισουμε να χανουμε κοσμο απο την κινηση? ειναι πολλα τα προβληματα που θα αντιμετωπισουμε, θελει ΠΟΛΥ μεγαλη οργανωση αυτο,και θεωρω οτι ειιναι καλυτερα η κινηση αυτη να γινει μεσα apo to adslgr.com , που εχει ηδη μαζεψει χιλιαδες ατομα...
yohoho Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 eseis toulaxiston exete dsl emeis pou perimenoume apo ton ianouario kai tpt akoma ti na poume re paidia? akouste kai to kalutero: tous zhtaw na stamathsw thn ekseliski ths aithshs kai zhtaw ta lefta pisw kai den ta dinoun!! vivodi rules(gia na mhn ksexniomaste)
GT1807 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Same goes here.Κ εγω για να παρω τα λεφτα μου πισω επρεπε να παρω ενα σωρο τηλεφωνα.Τα οποια κανεις δεν μου πληρωσε οπως κ κανεις δεν αναπληρωσε τον χρονο μου για το τρεξιμο για να παρω τα λεφτα.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ?? Τα σέβη μου
blueviper Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Τελικά επιβεβαιώνεται η υποψία μου πως μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.