Προς το περιεχόμενο

Vivodi πασχαλινή προσφορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=380

"Από 3/4/2006 και για όλη την εορταστική περίοδο, ο κύβος της Vivodi είναι περισσότερο... γενναιόδωρος από ποτέ, έτοιμος να σας πλοηγήσει στις πολλαπλές διαστάσεις του Διαδικτύου.

Με τις δύο νέες εκδόσεις του πιο ολοκληρωμένου πακέτου της αγοράς, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

* 3 μήνες σύνδεσης στην απίστευτα χαμηλή τιμή των € 59 με ΦΠΑ

και

* 5 μήνες σύνδεσης μόνο € 99 με ΦΠΑ

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, όλα είναι πληρωμένα, καθώς και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν ADSL πρόσβαση και Internet σε ταχύτητα 512/128Kbps, το τέλος ενεργοποίησης του ADSL με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (modem /router) που είναι συμβατός με PSTN/ISDN γραμμές."

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to Μηνιαίο τέλος toy ote einai plhrwmeno?

me to pagio tou ote ti ginetai ?

an meta toys 5 mhnes to stamathsw ti pagio plhrwnw?

(twra exw aplh grammh pstn)

όλα πληρωμένα είναι. Αν μετά το σταματήσεις, δεν πληρώνεις κάτι, αλλά θα πρέπει να πάρεις άλλο πακέτο και να περιμένεις να ενεργοποιηθεί και αυτό.

Δημοσ.

makria apo vivodi!!!!

egw apo ianouario perimenw kai tpt akoma

exw kanei 2 kataggelies kai den exoun kanei tpt

tous zhtaw ta lefta kai den ta dinoun

twra an thelete na sas thn energopoihsoun ton augousto kalws tote

kai opoios amfibalei gia auta pou lew as steilei pm na tou dosei perissoteres details

Δημοσ.

Επειδή όπου ακούς πολλά......ξέρετε την συνέχεια....!Το έχω πει και αλλού....έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να φταίει και ο ΟΤΕ για διάφορες καθυστερήσεις;Η' μήπως σας ξεφεύγει ότι σε πολλές εταιρείες δημιουργεί προβλήματα επίτηδες;;;Εγώ για παράδειγμα γιατί μέσα σε 10 εργάσιμες (όσες μου είπαν) συνδέθηκα;Το ίδιο και διάφοροι φίλοι μου που παραπάνω από 15 μέρες στην χειρότερη δεν πήγε σε κανεναν!

Μπορεί να φταίει η περιοχή,οι εγκαταστάσεις του ΟΤΕ εκεί κ.α.!Πριν λίγες μέρες ένας εδώ στο site έκραζε την Vivodi γιατι αργούν να τον συνδέσουν!ΤΕΛΙΚΑ έφταιγε ποιος άλλος......Ο ΟΤΕ!!!!!Και μάλιστα το παραδέχτηκε και ο ίδιος!

Τώρα για τις απατεωνιές που λέει ο yohoho.....συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν πιστεύω κάποιον που λέει έτσι στον αέρα για κλέφτες,ψεύτες και απατεώνες και μάλιστα λέει ότι μόνο σε ΡΜ σας λέω λεπτομέρειες και μάλιστα εδώ και 1 χρόνο έχει μόνο 11 μηνύματα!!!

Δημοσ.

file den tha kathete o kathenas pou agorazei ena proion na psaxnei pios ftaiei sthn paragwgikh alisida, egw apo vivodi agorasa, vivodi ftaiei, apla ta pragmata. Se ligo tha mas peis pws gia ta klouvia auga pou agorases apo ton veropoulo den ftaiei to katasthma kai h etairia alla h kota giati den eperne tis vitamines tis kai eixe piasei kriologima...

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν ξέρεις μην πετάς διάφορα,γιατί αν ήξερες δεν θα το έλεγες αυτό!Θα στα εξηγήσω για να καταλάβεις τι παίζεται!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!Το κράτος όλα τα προηγούμενα χρόνια έριξε τρελά λεφτά σε αυτόν τον κ**οργανισμό!Για να αναπτυχθεί έτσι όπως αναπτύχθηκε πέρασαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!Όλες οι καινούριες εταιρείες κάνουν ΜΟΝΕΣ τους επενδύσεις χωρίς την βοήθεια του κράτους!Άρα είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2-4 χρόνια να φτιάξει δίκτυο δεν όλη την Ελλάδα μόνος σου.Εδώ ο ΟΤΕ με επιχορηγήσεις του κράτους κ.α. έκανε πάνω από 20 χρόνια για να έχουμε σωστή τηλεφωνία!Μην μιλήσω για την DSL υποδομή που είναι για τα μπάζα!

Άρα ο μόνος τρόπος να ανταγωνιστούν οι εταιρείες τον ΟΤΕ είναι να νοικιάσουν γραμμές από τον ίδιο!Όμως όταν ο ΟΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ τις εταιρείες με διάφορους τρόπους (καθυστερήσεις,αδικαιολόγητα προβλήματα κ.α.),και δεν υπάρχει κανείς να του κόψει την φόρα τότε καταλαβαίνεις τι γίνεται!

Ακόμα από την Vivodi αγόρασες την παροχή DSL ίντερνετ που απλώς μέσα σε αυτή τα λεφτά σου παρέχει και το κόστος ενεργοποίησης και τα σχετικά για τον ΟΤΕ!!!Άρα σου λέει ότι σε αυτό το κομμάτι της διαδικασίας είναι υπεύθυνος Ο ΟΤΕ!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Έχω μια απορία και θα ήθελα να μου την απαντήσουν οι Moderators:

Γιατί τις περισσότερες φορές που κάποιοι κράζουν/βρίζουν μια εταιρεία είναι καινούρια μέλη με ελάχιστα posts ή ενεργά μέλη εδώ και ένα χρόνο αλλά με καμιά δεκαριά Post το πολύ;;;;;;Μήπως μου διαφεύγει κάτι:

Δημοσ.

Γιατί τις περισσότερες φορές που κάποιοι κράζουν/βρίζουν μια εταιρεία είναι καινούρια μέλη με ελάχιστα posts ή ενεργά μέλη εδώ και ένα χρόνο αλλά με καμιά δεκαριά Post το πολύ;;;;;;Μήπως μου διαφεύγει κάτι:

Καλά κ εγώ θα ήθελα μια Ambilight 42'', δεν τρέχει.

To μόνο που ίσως σου διαφεύγει είναι το κουμπάκι report για όποιο post πιστεύεις ότι πρέπει να ειδοποιηθούν οι (s)mods. ;)

/sc

Δημοσ.
Από την στιγμή που δεν ξέρεις μην πετάς διάφορα' date='γιατί αν ήξερες δεν θα το έλεγες αυτό!Θα στα εξηγήσω για να καταλάβεις τι παίζεται!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!Το κράτος όλα τα προηγούμενα χρόνια έριξε τρελά λεφτά σε αυτόν τον κ**οργανισμό!Για να αναπτυχθεί έτσι όπως αναπτύχθηκε πέρασαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!Όλες οι καινούριες εταιρείες κάνουν ΜΟΝΕΣ τους επενδύσεις χωρίς την βοήθεια του κράτους!Άρα είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2-4 χρόνια να φτιάξει δίκτυο δεν όλη την Ελλάδα μόνος σου.Εδώ ο ΟΤΕ με επιχορηγήσεις του κράτους κ.α. έκανε πάνω από 20 χρόνια για να έχουμε σωστή τηλεφωνία!Μην μιλήσω για την DSL υποδομή που είναι για τα μπάζα!

Άρα ο μόνος τρόπος να ανταγωνιστούν οι εταιρείες τον ΟΤΕ είναι να νοικιάσουν γραμμές από τον ίδιο!Όμως όταν ο ΟΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ τις εταιρείες με διάφορους τρόπους (καθυστερήσεις,αδικαιολόγητα προβλήματα κ.α.),και δεν υπάρχει κανείς να του κόψει την φόρα τότε καταλαβαίνεις τι γίνεται!

Ακόμα από την Vivodi αγόρασες την παροχή DSL ίντερνετ που απλώς μέσα σε αυτή τα λεφτά σου παρέχει και το κόστος ενεργοποίησης και τα σχετικά για τον ΟΤΕ!!!Άρα σου λέει ότι σε αυτό το κομμάτι της διαδικασίας είναι υπεύθυνος Ο ΟΤΕ!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Γιατί τις περισσότερες φορές που κάποιοι κράζουν/βρίζουν μια εταιρεία είναι καινούρια μέλη με ελάχιστα posts ή ενεργά μέλη εδώ και ένα χρόνο αλλά με καμιά δεκαριά Post το πολύ;;;;;;Μήπως μου διαφεύγει κάτι:[/quote']

diladi esi re megale ksereis ta panta pou ginontai anamesa ston ote kai stis alles etaireies?? wraia ta osa les gia tin istoria tou ote kai gia ta lefta pou exoun ksodeytei klp klp... swsto episis kai to oti de ginetai mesa se 4-5 xronia na anaptyxthei mia etaireia (vivodi) oso o ote se 50 xronia... alla to thema einai oti esi plirwneis ta lefta sou sti vivodi, na kopsoun to laimo tous kai na sou prosferoun aDSL!!!! alliws na mi lene oti se 10 meres tha energopoiithei, alla na to afinoun flou!! 'h na pairnoun kapoia leftakia stin arxi kai molis sou energopoiithei, na sou zitane kai ta ypoloipa!! giati stin periptwsi sou san agorastis, de se endiaferei to ti kanei i vivodi me ton ote, alla se endiaferei na exeis ayto pou plirwses... nomizo??

kai afou ksereis loipon ta peri etaireiwn kai sxesewn metaksi tous, tha ksereis fysika oti gia na apoktisei kapoia etaireia portes gia aDSL, prepei na plirwsei ston ote, etsi?? kai poios sou leei esena omws oti i vivodi plirwnei ston ote mia porta gia kathe Cube pou poulaei?? kaneis de sto eggyatai!! ara, kaneis de soy eggyatai oti tha exeis kai prosvasi "amesa"...

PS: telos, ayto pou exw paratirisei einai oti oi kathysteriseis einai tyxaies... exw aDSL forthnet kai energopoiithike se 6 ergasimes! alloi me Conn-x 'h OnDsl kit exoun kanei panw apo 20 meres, de nomizo na sampotarei ton eayto tou o ote, e...

Δημοσ.

1.Δεν είπα ότι όλες οι καθυστερήσεις οφείλονται σε "σαμποτάζ" του ΟΤΕ!!!Μην τονίζεις τα λεγόμενά μου αλλιώς και τα κάνεις απόλυτα!

2.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ σου λέει ότι μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται το τέλος ενεργοποίησης ΟΤΕ και τα πάγιά του απλώς εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τις διαδικασίες.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!Δηλαδή μεσολαβεί για την ενεργοποίηση χωρίς εσύ να μιλάς με τους ΟΤΕτζήδες!ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν σου λέει ότι θα σου ενεργοποιήσει την ADSL γραμμή του ΟΤΕ με σένα(με λίγα λόγια αυτό είναι δουλειά του ΟΤΕ) αλλά την σύνδεση Ίντερνετ DSL!

3.Μην βιάζεστε να κατηγορήσετε κανέναν για οτιδήποτε!Πρόσεξε ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ και μην μπερδευτείς και νομίσεις ότι άλλα σου λέω γιατί μόνο τότε θα δεις ότι έχω δίκιο σε αυτό που σου λέω!

Δημοσ.

oson afora sto (1), diavasa kai pali ayto pou egrapses, alla den evgala kapoio diaforetiko symperasma apo ta grafomena sou...

gia to (2), de nomizo oti tha sou dwsei kai logariasmo i vivodi, forthnet, hol klp klp to ti tha kanei ta lefta pou SOU LEEI oti tha dwsei ston Ote gia energopoiisi tis grammis sou... swsta?? giati otan mia etaireia, kyriws san tis 2 teleytaies pou eipa, xrwstaei ta keratiatika tis ston ote, de nomizo oti skeftetai prwta esena kai oxi tin epiviwsi tis... oso gia to oti de desmeyontai gia tin energopoiisi, ayto pou to vrikes pali? emena i forthnet mou eixe pei "mesa se 10 meres to argotero tha einai energopoiimeni i grammi"... enas filos exei parei to cube edo kai 1 mina peripou, exei kanei aitisi energopoiisis kai den yparxoun portes stin perioxi tou. kai ola ayta, edo kai 1 mina!! den aksiwthike i vivodi na paei na dwsei leftakia gia to cube tou filou mou diladi? aytos einai m#l#kas kai tous edwse ta 117eurwpoula??

telos, gia to (3) de se katigorisa kiolas, mia syzhthsh kanoume... apla mou fainontai lathos kapoia pragmata pou eipes kai skeftika na pw ki egw tin apopsi mou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...