Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε ACER 5652

Tazman00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το ανωτέρω μοντέλο και αφού έκανα την βλακεία :cry: να κάνω format για να εγκαταστήσω τα Windows XP Pro ανακάλυψα ότι η εφαρμογή ACER Arcade που χρησιμοποιείται για να βλέπεις τηλεόραση δεν είναι διαθέσιμη στo site της ACER.

Μετά από επανηλημένα email στην ACER το μόνο που κατάφερα είναι να μου πουν ότι αφενός δεν το έχουν σαν setup αρχείο αλλά εάν είχα κάνει backup σε cd αντί για DVD τότε ΜΑΛΛΟΝ :confused: το πρώτο CD περιέχει τους drivers και τα utilities.

Αν λοιπόν έχετε το ίδιο μοντέλο και έχετε δοκιμάσει τα παραπάνω θα ήθελα την βοήθεια σας :oops: μήπως και το κάνω το ρημάδι να δουλέψει σωστά καθότι με άλλες εφαρμογές για TV δεν λειτουργούν όλα τα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου.

Δημοσ.
Έχω το ανωτέρω μοντέλο και αφού έκανα την βλακεία :cry: να κάνω format για να εγκαταστήσω τα Windows XP Pro ανακάλυψα ότι η εφαρμογή ACER Arcade που χρησιμοποιείται για να βλέπεις τηλεόραση δεν είναι διαθέσιμη στo site της ACER.

Μετά από επανηλημένα email στην ACER το μόνο που κατάφερα είναι να μου πουν ότι αφενός δεν το έχουν σαν setup αρχείο αλλά εάν είχα κάνει backup σε cd αντί για DVD τότε ΜΑΛΛΟΝ :confused: το πρώτο CD περιέχει τους drivers και τα utilities.

Αν λοιπόν έχετε το ίδιο μοντέλο και έχετε δοκιμάσει τα παραπάνω θα ήθελα την βοήθεια σας :oops: μήπως και το κάνω το ρημάδι να δουλέψει σωστά καθότι με άλλες εφαρμογές για TV δεν λειτουργούν όλα τα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου.

Φίλε αν και δε το έχω, ξέρω από παιδιά ότι προς το παρόν δε γίνεται τίποτα, δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή διαθέσιμη για να δεις tv άμα βγάλεις τα XP PRO και φυσικά αχρηστοποιείται και το κοντρόλ που δουλεύει με το arcade. Το έχουν πάθει πολλά παιδιά. Aλλά τι μανία σας έχει πιάσει όλους να περάσετε τα Pro πια;

Δημοσ.

Exo to idio modelo kai kodepsa kai ego na tin patiso, alla rwtisa prwta, kai h fasi einai oti ego eixa diagrapsei ta files auta alla to laptop mou eixe mia efarmogi pou ekane ksana load kai backup ta prwta arxeia tis acer.

Ta egrapsa omws se DVD opote - isws - epeidi na parousiastoun tpt prob lew na ta grapsw se cd. Filaraki an thes steile mou mia adress gia na sou steilw - kerasmena :) - ta backup files, alla den kserw an tha sou kanoun sta sigoura douleia epeidi ekana tin mamakia kai opws sou eipa diegrapsa ta arxika, kai sto backup isws einai oi drivers ktl alla mporei na min einai oi efarmoges

Δημοσ.

είτε κάνεις recovery cd or recovery dvd είναι το ίδιο και το αυτό.Δεν υπάρχει καμμία εφαρμογη σε setup ( nti , arcade , power producer , adobe κλπ )Προς το παρόν ( δεν υπάρχει το cyberlink arcade retail στο site της acer)για να δουλέψει πλήρης εφαρμογών ο υπολογιστής , πρέπει να επαναγκαταστησεις το factory

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...