voulistas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Γειά σε όλους!!!Πρόσφατα αγόρασα το πακέτο της Otenet το ΟnDSL Kit και περιμένω την ενεργοποίηση(ο Θεός ξέρει πότε...).Αφού είχα τον εξοπλισμό αποφασίζω να εγκαταστήσω τη σύνδεση έτσι ώστε όταν θα ενεργοποιηθεί να είμαι έτοιμος. Το πακέτο είχε το μοντεμ Sagem Fast 800. Τρέχω την εγκατάσταση και όλα φαίνεται ότι λειτουργουν κανονικά. Μετά σε άσχετη στιγμή βλέπω ότι δεν μπορώ να ΄μπώ στις ρυθμίσεις του firewall των xp και ούτε να διαχειριστώ την ασύρματη σύνδεση δικτύου(έχω φορητό υπολογιστή με windows xp sp2). Και τα 2 λειτουργούσαν πριν κάνω την εγκατάσταση. Όταν απεγκαθιστώ τη σύνδεση της Otenet μου δουλεύει η ασύρματη σύνδεση δικτύου αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το firewall το οποίο δεν ανοίγει καθόλου.Έχει κανεις ιδέα τι γίνεται???
euoukos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Γειά σε όλους!!!Πρόσφατα αγόρασα το πακέτο της Otenet το ΟnDSL Kit και περιμένω την ενεργοποίηση(ο Θεός ξέρει πότε...).Αφού είχα τον εξοπλισμό αποφασίζω να εγκαταστήσω τη σύνδεση έτσι ώστε όταν θα ενεργοποιηθεί να είμαι έτοιμος. Το πακέτο είχε το μοντεμ Sagem Fast 800. Τρέχω την εγκατάσταση και όλα φαίνεται ότι λειτουργουν κανονικά. Μετά σε άσχετη στιγμή βλέπω ότι δεν μπορώ να ΄μπώ στις ρυθμίσεις του firewall των xp και ούτε να διαχειριστώ την ασύρματη σύνδεση δικτύου(έχω φορητό υπολογιστή με windows xp sp2). Και τα 2 λειτουργούσαν πριν κάνω την εγκατάσταση. Όταν απεγκαθιστώ τη σύνδεση της Otenet μου δουλεύει η ασύρματη σύνδεση δικτύου αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το firewall το οποίο δεν ανοίγει καθόλου.Έχει κανεις ιδέα τι γίνεται??? Κατά την εγκατάσταση με το cd εγκαταστείται αυτόματα και το ONDSL KIT, πρόγραμμα προστασίας από ιούς και firewall, το οποίο δεν μπορεί να συνυπάρχει με καμία άλλη εφαρμογή προστασίας (firewall, antivirus), οπότε ένα από τα δύο θα πρέπει να έχεις!!!! Απεγκατάσταση του ενός από τα δύο.....
voulistas Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δεν είχα εγκαταστήσει το Otenet Security Kit.Τελικά βρήκα τη λύση!Εγκαθιστάς το modem και φτιάχνεται ένας φάκελος στα Program Files με το όνομα Sagem.Στο φάκελο αυτό μέσα υπάρχει ένας άλλος με το όνομα drivers.Αντιγράφουμε αυτό το φάκελο κάπου αλλού και μετά κάνουμε απεγκατάσταση του modem.Στη συνέχεια το συνδέουμε πάλι στη usb κσι όταν μας ζητάει drivers του δίνουμε τη διαδρομή που έχουμε βάλει τον προηγούμενο φάκελο που έχουμε αντιγράψει.Ο υπολογιστής εγκαθιστά το modem σαν usb wan adsl adaptor και φαίνεται και στις συσκευές του συστήματος(με την εγκατάσταση της otenet δε φαινόταν πουθενά).Αυτά!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.