Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή αρχείου που χρειάζεται άδεια χρήσης στο δίσκο

Rumeliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποια Αρχεια Video που για να παιξουν χρειαζοντai αδεια χρησης εχω την αδεια χρησης η οποια ομως ληγει σε τρεις μερες ,ξερει κανεις πως μπορω να αποθηκευσω αυτα τα Video στο δισκο η σε καποιο μεσο τελος παντων ,ετσι ωστε να μπορω να τα βλεπω και μετα χωρις αδεια (Τα Video παιζουν με το Windows Media Player και μονο αφου παρω την αδεια Χρησης)

Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν ξερει καποιος Ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια Τσοντουλες ειναι, αλλα πως θα της κανουμε Κοπια ξερει κανεις ειναι και μεγαλες παναθεματες απο 500 ΜΒ η καθε μια Τσαμπα της κατεβαζα τοσες μερες δεν μπορει θα υπαρχει τροπος να αντιγραφουν ,εστω την ωρα που παιζει

Δημοσ.

sta ellinika warez sites,sta forum,tha vreis 10000000ades kodikous apo ola ta XXX sites.

kathise,psakse,me agapi kai meraki,mexri na vreis ayto pou psaxneis!

ama vreis ton free register code pou se endiaferei(gia ton opoio aloi plironoune),mpaineis sto site,kai kaneis omorfa tin douleia sou.

enalaktika,perimene,na sou proteinoun kana programa na ta kseklidoseis.

Δημοσ.

σιγα, σιγα θα μάθεις... :)

Δεν κατεβαζουμε video .WMV απο sites, προτιμάμε τα .mpg και .avi

ούτε τραγούδια WMA, αφου υπάρχουν .mp3, και .ogg

εκτος απο private torrent trackers, αφου διαβάσεις γνώμες αλλων χρηστών που κατέβασαν ήδη το ίδιο αρχειο.

ουτε μετατρέπουμε cd σε wma με το ms media player, γιατι αν ξεχασεις το κλειδωμα on, παίζουν μονο στο δικό σου pc (μεχρι το επόμενο format).

δεν κατεβάζεις 5-5 ταινιες των 500 μέγκα. τελειωνεις μία μικρή, τη βλέπεις να ειναι ok ποιότητα και ξεκλείδωτη, και μετα οι επόμενες.

Δημοσ.

Αυτα που γραφετε παραπανω τα ξερω τα τραγουδια μου ειναι σε μορφη Mp3 και τις ταινιες της βλεπω εγω ρωταω αν ξερει κανενας ,

Προγραμμα που να τις περναει στο δισκο ,την ωρα που παιζουν σε αλλη κωδικοποιηση ,ετσι ωστε να μην χρειαζετε Αδεια Χρησης για να παιξουν και να μπορουμε να τις βλεπουμε χωρις να ειμαστε στο Ιντερνετ ,κι εμενα μου φαινετε λιγο απιθανο ,αλλα ισως καποιος ξερει κατι γι αυτο εγραψα στο φορουμ ισως Μαθουμε και κατι που δεν ξερουμε

Δημοσ.

Πατάς play στο media player και ξεκινάς screen recording με το camtasia studio ή κάποιο άλλο αντίστοιχο screen recording πρόγραμμα... Ορισε όμως με προσοχή τη μορφή αποθήκευσης γιά να μη χρειαστείς 4 δίσκους γιά να αποθηκεύσεις ένα βίντεο...

Δημοσ.

καλη ιδεα αλλα γραφει ολες τις αλλες ενεργειες εκτος απο video ,δοκιμασα και με το snagit και με το camtasia

Αν ορίσεις περιοχή εγγραφής δε θα σου γράφει τίποτα περισσότερο από αυτό που θέλεις. Απλά μη χρησιμοποιείς το pc όσο γράφει γιά να μη γράψει κανένα ξεκάρφωτο παράθυρο.

το δοκιμασε κανενας και γραφει video????????δεν νομιζω εμφανιζει τον player αλλα μαυρο φοντο αντι για video

Γράφει video μιά χαρά με screen recording. Απλά, στο media player πηγαίνεις στο tools -> options -> performance και κατεβάζεις το video acceleration στο none. Μόνο τότε δε θα γράψει μαύρο φόντο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...