vvv Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 σας παρακαλω βοηθήστε με,εδω και 3 ημέρες το pc που συνδέεται wireless στο router μου αρνείται να συνδεθεί και μου δείχνει ότι έχει πρόβλημα να πάρει ip. ότι και να έκανα, ότι και να σκέφτηκα δεν βοήθησε (είπα μήπως έπεξε τίποτα με την αλλαγή της ώρας?????????????????)...επίσης το ίδιο πρόβλημα έχω και στην δουλειά όπου το pc που συνδέεται wireless σε ένα router της syslink εμώ δείχνει ότι συνδέεται δεν παίρνει ip και επίσης για λίγο που συνδέθηκε μετά αποσυνδέεται.....help..............
spinmind Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Είναι bug του 1.01.03 firmware του Linksys. Αν αναβαθμίσεις σε 1.01.05 μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, κάνε ένα Windows Update, αν δεν έχεις κάνει, και στα Hardware updates (που είναι optional) επίλεξε να κατεβάσει το updated driver για την κάρτα wireless card (αλήθεια, ποια έχεις?).
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 episis den xero mipos metakinises to pc kai ine se simeio pou den pianei kalo sima.episis dokimase na kaneis ena reboot to wireless router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.