Προς το περιεχόμενο

Ένας παλιός γνωστός επιστρέφει...


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν, πριν από σχεδόν τρία χρόνια, πήρα την απόφαση να καταργήσω την ενότητα γενικής συζήτησης που είχαμε στο forum, σκέφτηκα ότι θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε το χαρακτήρα μας ως ένα αμιγώς τεχνολογικό forum.

 

Έπεσα έξω. Γιατί το Μπλα-Μπλα μπορεί να ήταν το forum με τις περισσότερες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις και να δημιουργούσε πολλά προβλήματα αλλά ταυτόχρονα ήταν το forum που μας έκανε κοινότητα, που έδενε την ψυχρή τεχνολογία με τους ανθρώπους που χειρίζονται αυτήν την τεχνολογία.

Οι πιο παλιοί εδώ ξέρετε ότι ο συνήθης χρόνος για τις αναβαθμίσεις στην Insomnia είναι ο Ιούνιος ή/και ο Σεπτέμβριος κάθε έτους. Αυτή τη φορά όμως η ανανέωση έρχεται λίγο νωρίτερα. Ως έκπληξη. ;)

Χωρίς άλλα λόγια, υποδεχτείτε την ενότητα γενικής συζήτησης που μας έλειψε για δύο χρόνια κι οκτώ μήνες: το Μπλα-Μπλα.

 

Για να δείξουμε την ωριμότητά μας αλλά και το ότι μπορούμε να λειτουργούμε σαν κοινότητα, θα πρέπει να δείξουμε όλοι αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουμε τους τσακωμούς και τις προσβολές σε άλλα μέλη. Με μια σωστή συμπεριφορά θα αποδείξουμε ότι αξίζει να έχουμε ένα στέκι για χαλαρή κουβέντα...

Καλή διασκέδαση. :)

ΥΓ: Για διευκόλυνσή σας και για να θυμηθούμε τα παλιά, έχω μεταφέρει όλα τα threads, έτσι όπως είχαν μείνει με την κατάργηση του Μπλα-Μπλα, στο νέο forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν ξέρω αν μάθατε πως λειτουργεί το νέο μπλα μπλα.

Κάθε 108 λεπτά ο Χαλ πατάει τα εξής νούμερα στο pc του: 4,8,15,16,23,42 και ανανεώνεται η λειτουργία του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα είναι μόνιμη η επαναφορά ή επανήλθε μόνο για την... ιδιαιτερότητα της ημέρας; ;)

 

ΙΜΗΟ αφού έχουμε που έχουμε τα "Μουσική" και "κινηματογράφος" που δεν έχουν καμμία σχέση με τον γενικό χαρακτήρα του φόρουμ, ας μείνει και το "Μπλα Μπλα" :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας