Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Azureus


sotirisl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

χρησιμοποιώ Windows XP και την τελευταία έκδοση του Azureus.

Έχω γραμμή Forthnet adsl 1024 και συνδεόμαι ασύρματα σε ένα modem/router της 3com. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: η ταχύτητα με την οποία κατεβάζω torrent μεταβάλλεται με τον τρόπο που φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

 

τέτοια συμπεριφορά δεν παρατηρηρείται όμως σε limewire και downloads από IE.

 

έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση για driver και firmware του router.

 

έχει κανείς καμιά ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε, έτσι είναι αυτά, και μένα παλαιότερα μου χαλάγανε τα torrent έτσι!

Γιατί δεν δοκιμάζεις κανά BitComet ή μTorrent???

Ειδικά το μTorrent είναι πολύ ελαφρύ και δεν θέλει ούτε εγκατάσταση(120ΚΒ) και θα έλεγα με τις καλύτερες αποδόσεις κατά τη γνώμη μου! Your call... ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά άσε τον υπολογιστή να επιλέξει μόνος του! Δεν χρειάζεται εγκατάσταση το πρόγραμμα, η όλη φάση γίνεται με αυτό το αρχείο. Απλά για να είσαι οργανομένος φτιάξε ένα φάκελο στο Program Files με όνομα uTorrent, βάλε μέσα σε αυτό το φάκελο το αρχείο uTorrent.exe και για να το launchάρεις κάνε shortcut όπου θες. Επίσης μπορείς να φτιάξεις και ένα φάκελο μέσα στο φάκελο uTorrent μετο όνομα Downloads όπου θα αποθηκεύεις τα αρχεία, και ένα History όπου θα βάζεις τα αρχεία .torrent, εκτός και αν δουλεύεις με url(copy link paste)... Αυτή πιστεύω είναι μια καλή αρχειοθέτηση. Για περεταίρω γλώσσες εκτός από Αγγλικά κατέβασε αυτό, βάλτο στο φάκελο που έχεις το uTorrent και αυτό μόνο του θα το απορροφήσει μόνο του(μόνο για uTorrent 1.5 οι γλώσσες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας